突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
可唔可以呼籲,果日如果有人(例如清潔工) 響10/F執過女仔鞋,出黎講番,同埋講下有冇執到其他野?

https://streamable.com/yf61f
呢條片見到陳同學係咁禁左邊部lift
完全冇禁過右邊部lift
但係最後見到右邊部lift點解會開門又冇人出?
正常一係有人喺入面禁 一係喺出面禁
會唔會係俾有人指示佢行樓梯上去
/其實lift入面係有人?
屌你老母果到有D女遮左當著左 依個咁多布緊係唔特別啦
唔係bra 呀
我既疑點有以下

(一) 宏觀佢之後既片, 基本上係襟左電梯之後無入去, 咁第一條放出黎既片, 我想知佢襟左幾多次先成功入到去? 定係又好似之後片段咁 襟左好多次先入?

(二) 佢拎住文件出左電梯後果段時間做過乜, 去過邊層, 應該有CCTV 影到吧

(三) 又有一段消失左6分鐘既片段, 之後就無著鞋, 有無人之後執到鞋? 無理由對鞋憑空消失左?

唔好再抹黑彥霖!
吾好信五毛呀!

811 手足見過霖霖 都覺得她開朗
關於陳同學條片有嘢想講
https://lih.kg/1654878
係 出名屌鳩班迷信撚 所以係5毛狗
傻鳩?人地著黑色鞋啦弱智
其實依家咸片都有得deepfake同埋呢個政權乜都做得出嘅時候,我點知啲片嘅真偽,有冇合成過?就算依家有段片影到陳同學跳海𠴱刻,就可以完全無可疑?

呢個政府倒台之後,每一單自殺都要查。
剪走哂啲重要野了
佢短頭髮喔 姐佢啊媽冇講大話
點解佢要係學校又上又落...不停搭lift
搵緊野?
其實照道理佢出左去 應該會有其他商鋪其他街道CCTV影到 睇吓其他CCTV 就知學校呢個有冇做假
Back up ching
賀(何)寶生 #831
https://youtu.be/UzBh-uw2Frg
合集youtube backup
咁hkdi外面d cctv呢。。。邊d位有cam 除左車cam
我屌你老母 屌埋你老豆 屌埋你祖宗十八代

完全封鎖
應該係教員室
厲害 淨係CCTV 唔洗對答都知Trip緊
咁你同有死神之眼差唔多
我覺得有咁可能性~因為咁多條片睇完他精神狀況好似唔太好
咁佢男朋友做咩會入獄 有冇資料fc下
其實有冇人有撈條屍上黎段片 記得有人話過條屍撈上黎個樣係好猙獰同個姿勢都好怪異
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞