突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
咁睇似係掛頸條繩?
如果比我係hkdi見到赤腳應該會以為佢準備影相/跳舞/表演/綵排之類
唔會特別望
https://streamable.com/okrlm

18:49:44 自己係度笑
18:49:59 咬手上既野
18:50:04 禁完升降機又走左去廁所果邊
如果有100塊拼圖,呢幾段片可能只係其中1塊拼圖咁多
然後成班連登仔已經draw緊conclusion
其實應該搵人去睇吓18:30-18:36嘅地方有冇當事人嘅鞋(雖然有機會己經比狗當證物拎走)同埋檢查吓消息幾分鐘嘅地方入邊有冇咩位置有裝cam
咪撚咁痴線又拉去玄學到啦仆街

一開始有件類似吊帶內衣嘅嘢,後面就冇咗
好清楚冇著鞋啦,咩裸色鞋?屌
出奇 點都會望
利:di人 不自殺
因為強姦犯唔識幫女人帶返BRA
上完去冇咗對鞋
佢放底左啲野去邊呢
因為佢俾人跟蹤緊所以唔攞返對鞋就走出校園打算撇甩跟蹤緊個條友? 都合理嘅 但有啲太過陰謀論
可能見到同學微笑打招呼?
冇可能,佢冇左既果2條帶唔似係bra帶既位

整合小弟自己既結論先

鞋既話P上去既可能性應該唔算大,雖然有少少疑點

然後有幾點我係覺得奇既地方

首先赤腳行腳版一定會污糟,而考慮到正常人行路既話除左內側以外應該係其他地方都會污糟晒,但由於片中可以比較清楚見到腳板而又唔受太多環境光影響既格數真係唔多,所以呢一點我依然有少少懷疑既態度,但真係唔排除係燈光同CCTV既質素影響

睇步姿方面,的確係好似赤腳去行(根據個人對腳既認識),作為一個腳膠就會發現絕大部分既女仔都會企係度不自覺咁郁自己既腳指(企係LIFT前傻笑果段都有呢個動作),而呢個動作多數會係著拖鞋同赤腳既時候成日都發生,所以無著鞋呢一點應該唔會係後製加上去。

至於佢既行為,應該唔似係懷念一D地方,因為正常你遇到一D會有回憶又或者有感覺既地方,一般都會有停一停思考既動作,但睇片佢係似想搵一個地方,又或者好似係接收緊一D指令去邊,然後等下一個指令咁,但我有一點幾在意既係女仔行過女廁做咩要專登要轉個頭望過去呢,但番黎果一轉就微微望下就算。但我睇過幾次佢有幾個地方都好似係猶豫緊行邊個方向,有D地方又放慢左腳步咁,呢一點都有少少奇怪…

另外佢對手既動作令我覺得好在意,但係硬係嗡唔出佢想點
我自己就會咁做…
躁鬱症....

搵指揮官(覺得自己有異於其他人能力)
開始新生活, 返新學, 新ig (個人突然變得積極)

港鐵站情緒失控
我會 認真

利伸 DI人
好老實我覺得好似take咗嘢
之前係有個男仔行過
動畫師Key 漏咗
重點係 校學俾左邊一段影片班狗 令班狗聲稱話見到佢自行擺低d財物再行去海邊自殺

我要呢段就夠啦 其它唔洗要
btw 純粹講一講
VTC青年學院校方文件公文袋
有青綠色邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞