突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
索咗野個人行路就浮下浮下啦
anothe人missing stuff
陳同事?
好奇怪
1. 不停咁行黎行去 係來回咁行
2. 不停咁禁lift 禁完又唔入lift走左去
3. 真係無著鞋
點似係自殺
似係有野/人揾,覺得好快搞掂
所以放低啲野周圍走
依加要知係咩呢 唔係對鞋係邊
係陳同學平時有冇依個習慣玩依啲
大壓力自己隊多咗唔出奇
如果冇 咁就要查落去 有就算吧啦
唔係wor, 個日下晝佢同朋友係美孚站分開後仲send msg俾朋友話返緊屋企。
另外,校方話執到佢既電話裡面係無左sim card, 即係有人偷左sim card? 消失的sim card都好可疑
有無陳同學fd 知佢男朋友下落?

拉左?
保釋左?
扣押左?
死左?

可以問下有無情緒病紀錄
狗個頭咩 自己起底啦
比返少少理性分析下成件事
人地片都比埋你睇 要做手腳 成本同時間都無咁快
但我係個到上過堂,CCTV出現既位置大部分為空中花園及圖書館樓層
個人認為佢真係想搵地方輕生,但最後選擇左海
唔好比人帶風向 不分化不割蓆不篤灰
咩嚟
lsd 個類黎呀 你班on9
陳同學先岩
可能有機會黑警拉入去強姦之後精神崩潰
純粹猜測
個男仔買野飲都係用掛喺頸到嘅八達通拍
Push
cctv片或者有可能係真既,但個可能不大

陰謀論咁講我懷疑佢一早冇返黎添
真正認識認得佢本人,係青梅竹馬果位好朋友(對陳同學好,真心想幫佢搵真相都係佢咋),陳同學同長輩住(肯定唔係父母),812被捉入女童院後,係咪佢本人返出黎開學?定已經係其他人假扮?冇人知因為佢阿媽本身唔理佢,聲稱20號先去完旅行返黎

如果冇問題唔需要隱瞞咁多野,大條道理坦白交代
如果冇問題唔需要否認完又確認係陳同學
如果冇問題唔需要家人被滅聲,冇出現同語氣變哂
如果冇問題唔需要出席喪禮既人,除左好友幾位同家屬外都係一大班30-40歲唔識既人仲要一齊搭旅遊巴
如果冇問題唔需要毀滅證據,大家又唔係唔肯負法律責任
如果冇問題唔需要咁怕陳同學好友懷念佢個女

合理懷疑冇合理解釋既疑點,所有事都有因果,唔會忽然咁奇怪多疑點!

點解要多次阻撓?果日大家拎cctv片都係賭一鋪,如果當日俾原片冇刪改修剪過證明到,炒車咪炒車預左負法律責任啦!連專業人士睇原片都唔得就知咩事啦!
10樓無記錯係教職員室
最奇怪係冇人執到佢D衫同鞋
呢D野又唔係細件
搵人點解唔著鞋
搵人點解同一條路行兜3,4 次 一條大路黎仲要只係
禁左lift 幾次 禁完唔入
係, 佢係搵人 搵佢幻想中既人
段段片佢都迷惘行來行去,佢其實做緊咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞