突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
本身兩隻手都有帶野

除左鞋番黎兩隻手都冇帶

最尾見到佢拎住嗰樣野會反光,似鎖匙之類

講真,撇開唔着鞋,返咗學三日想了解一下個校園環境周圍行同望都好正常
點解係祼屍? 唔通要比第二個人著住去拍片?
我想問除鞋點解會特登搵一個冇cam嘅位
取得對鞋你都唔會怕對鞋俾cam影到啦
HKDI件事未完架。聽日12點DI見大家 追查真相
其實會唔會一早比人殺左 再拎佢套衫同電話扮佢 返學校行個圈 製造假象 點知班狗/中共搵扮演個個女仔著唔落死者對鞋 ,呢個解釋到點解會裸屍
演員
點解佢次次咁完升降機但一定不入去?
https://streamable.com/pcfeu
之前好似出過呢段係有架單車經過,今次出就無左單車,同埋係35秒畫面跳左一下跟住個畫面好似有啲唔同左
推到比陳彦霖嘅前線朋友睇!!!
https://lih.kg/1656801
呢個應該唔關事我諗只係每個cam時間上嘅偏差 前面好多人都有講 而第一個男應該掉番轉係買完嘢飲落去 第二個男就係分別2部cam角度影佢地出去 第三嗰2個女仔亦都一樣 出cctv唔會好似戲咁將每段片剪到貼一貼㗎嘛
利申 唔係話啲片其他位置都一定冇做過手腳
朋友話兩個都唔係佢
佢係唔同位置咁lift之後又行開咗 架lift到咗又冇入到lift 真係好怪
yes!我都覺!好奇怪!
咁點解要全校行哂
同埋一早死咗 有咩必要拉埋學校落水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞