突發 公開大量陳同學cctv片段

3072 回覆
558 Like 12 Dislike
咁係咪為咗避炒車,為咗所謂輿論風向,以後所有有可疑嘅事我地都收聲算?
黑警本身自己其身不正,繞過程序趕住火化,又口口聲聲話陳彥霖無參與過反送中活動,滿嘴謊言。一個政府執法機關本身都無公信力,令到大家去懷疑佢去查佢,就算最後炒車,係唔係應該檢討自己先?
唔知
但事實真係掛住個牌,第一段片好清楚睇到
好明顯隊完嘢啦搵嘢
會唔會有機會果幾分鐘就係個阿伯拉左陳同事入殘廁姦
之後先會引發到陳同事精神崩潰做傻事
個個都有晒既定答案咁 點討論
咁姐係所有timestamp都唔可信...
越多人去加入一啲主觀因素(食藥 精神病 咩比人控制之類)
就越墮入呢啲思考困局
講左好多次啦 比人話國安
就咁普通睇而言,的確似係交低哂啲野,之後搵冇人嘅地方跳樓自殺,但呢啲片段都佢係di 出現嘅時間,最終佢點去海皮,係咪真係自殺,而家都重太早落判斷
而且佢真係自殺的話,點解自殺 男友父母關唔關事都係要調查
推到有片
真係好多.. 你試下每入一間房同廁所都要拍卡
你就會乖乖買個卡套掛頸
要全世界信你個故仔嘅話
唔該學校一次過放晒d 片
其實都好多巴絲解釋左..
個到係HKDI 唔著鞋可以有好多原因 所以冇乜人會覺得話好驚訝
不過我認同佢冇啦啦自己除左著鞋係好奇怪
炒你老母車咩,重點已經係黑狗查案求撚其阿

睇完咁撚多cctv話佢全裸自殺無可疑?
其實有冇人知隻鞋去咗邊?係遺物入面?如果冇咗又唔係俾校工扔咗,咁咪係扮佢個個人度(假設有人扮)
其實捉住全裸同突然火化佢都解釋唔到啦
講最後一次
問題唔係炒唔炒車
問題係將黑警認為「無可疑」既理由公開
如果以上片段 你認為已經可以論證成自殺
咁麻煩你提出理據
死左link
上10樓
咪住先,就算而家即係証明佢喺學校入面無嘢發生,係咪代表就係自殺先?
咁而家係咪要睇下佢出咗學校之後發生咩事?
你隊過
真係要靠路過望到嘅手足
小弟就對呢啲好敏感
如果有人冇著鞋係我面前行過
我一定記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞