表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
水溫表啱唔啱女追男用

睇情況而定
不如你講下你既故事啦!

約咗個男仔聽日第1次出街,同學,佢無女朋友,但身邊好多女性朋友
whatsapp個多月,佢秒回,多次約我出街,但份工輪休,今次我約佢,佢答應咗
點先拎到鋪頭女仔電話
入面有佢屋企人

咩舖頭?講多d啦屌

電器鋪 入面有佢老母或者佢個妹
已經買過幾次野 佢都認得我
唔知點開口
買野既時候有講野但都係好簡單交流
件貨點點點
得太短時間 加上好驚講其他野俾佢屋企人眼甘甘望住

你試下下次買樣野時問佢係咪件貨有問題可以打電話黎問啦!如果佢話可以,你問佢點稱呼,下次打黎時點名話搵佢,你話自己係邊個邊個,咁你話佢認得你實有印象係咪?
咁你下次借故打黎話搵佢,問佢有冇其他貨又好,咩籍口都好,總之係電話到傾到先,之後再上黎update,睇下點幫你搵籍口拎電話啦!逐步黎,現階段唔可以一步登天住

但佢間電器鋪好細
都係賣d簡單電器
我又係裝修電燈仔
又好難扮到唔識用
同埋女仔對電器野都唔係好敏感
我試過係入面買零件佢俾錯野我
不過巴打個方法好似幾work
諗下鋪入面有咩我會唔識用嫁先
水溫表啱唔啱女追男用

睇情況而定
不如你講下你既故事啦!

約咗個男仔聽日第1次出街,同學,佢無女朋友,但身邊好多女性朋友
whatsapp個多月,佢秒回,多次約我出街,但份工輪休,今次我約佢,佢答應咗

咁祝你地兩個有個愉快既約會啦!
等你返黎報告

第一次出街點著有好印象
水溫表啱唔啱女追男用

睇情況而定
不如你講下你既故事啦!

等你返黎報告

第一次出街點著有好印象

Tee 加牛仔褲都得啦
唔好著運動裝
水溫表啱唔啱女追男用

睇情況而定
不如你講下你既故事啦!

等你返黎報告

第一次出街點著有好印象

Tee 加牛仔褲都得啦
唔好著運動裝

我唔著運動裝
水溫表啱唔啱女追男用

睇情況而定
不如你講下你既故事啦!

等你返黎報告

第一次出街點著有好印象

整潔加causal可以架啦!
如果你重視既可以著裙
簡單就可以
化淡妝,俾對方一種平易近人感覺就得

化淡妝可以,牛仔裙,T
水溫表啱唔啱女追男用

睇情況而定
不如你講下你既故事啦!

等你返黎報告

第一次出街點著有好印象

如果你重視既可以著裙
簡單就可以

化淡妝可以,牛仔裙,T

掂曬啦!

話時話你地約左去邊

佢生日去海洋公園
然後入埋海洋公園個酒店一夜情喇

第二朝拖住手走

第二朝拖住手走

顧掂你自己先啦屌

等你返黎報告

第一次出街點著有好印象

如果你重視既可以著裙
簡單就可以

化淡妝可以,牛仔裙,T

掂曬啦!

話時話你地約左去邊

佢生日去海洋公園

連生日都同你過
祝你成功呀

不過去玩著裙怕唔怕麻煩?

同埋唔知點解d男仔幾鍾意馬尾
試下紮返條高馬尾
binc
比自己鍾意嘅人問點去吸引自己鍾意嘅女仔嘅注意力
又亂入
比自己鍾意嘅人問點去吸引自己鍾意嘅女仔嘅注意力

咁你點答佢?

教佢點追 自虐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞