表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
承紫巴命
上網識左個女仔,傾左3日,佢唔肯出嚟話咩傾耐D先,點算好。成日WhatsApp 都唔係辨法
癡線絲打輕輕留名
留名
上網識左個女仔,傾左3日,佢唔肯出嚟話咩傾耐D先,點算好。成日WhatsApp 都唔係辨法

on9, 就咁問佢係邊, 食唔食lunch, dinner難約d

你係咪就係
"我要offer呀!"?

醒目
放低左佢 好似係
下個更精彩
一瞬間既好感

有呀 尋晚先唱歌氹佢訓教

今晚又氹啦!

仲可以做乜去氹下人 隔住whatsapp真係得唱下歌講下好笑野同send下自拍俾佢

佢仲要由尋日開始爆左數據用唔到whatsapp 返屋企收wifi先開返 佢今日放工個陣我應該仲返緊工

約出黎啦屌
唔約乜都做唔到

知吖 講左啦 等佢覆

話說佢今朝喺fb 有條叫「假如李靜儀Heidi li做你一日女朋友....」既片度留言tag我 話慢慢ff
我覆返佢 學野啦 一百分女朋友六式

Btw佢講起自己個肚唔舒服 應該差唔多黎m
因為我記得日子 我話差唔多啦今日都18號
佢話 你又記得?
我答話 都話你既野我都記得好清楚
你唔記得我都提到你吖嘛

點知佢話 吹到

好似唔信我咁

咁你而家打算點?無了期拖?

約緊
想問下點先叫鐘意左個女仔
因為我本身就有幾個target
就成日同佢地whatsapp升水溫
間唔中分別約佢地單獨睇戲食飯
但我就分唔清係咪鐘意人
即係我搵唔到個種日日想見到既感覺
我自問whatsapp 升水溫既野做到足
係見面個方面就由於分別唔同科/唔同班/唔同學校而唔會成日見
大家冇乜共同朋友
約得出黎就一定係單獨
求教
放低左佢 好似係

真係放低
唔會特登提起佢
好似係
但我就分唔清係咪鐘意人
大家冇乜共同朋友
約得出黎就一定係單獨
求教

你對佢地好感不足?
無一個突破位令你好中意佢地任何一個
依家咁樣都幾好
當佢地朋友咁
咁你覺得佢地任何一個對你有無好感?
放低左佢 好似係

真係放低
唔會特登提起佢
好似係

魚 係都要拆穿人
再等等 我會忘記你的
但我就分唔清係咪鐘意人
大家冇乜共同朋友
約得出黎就一定係單獨
求教

你對佢地好感不足?
無一個突破位令你好中意佢地任何一個
依家咁樣都幾好
當佢地朋友咁
咁你覺得佢地任何一個對你有無好感?

我講多少少啦
a 就tg 識既好感應該有先叫出黎睇戲食飯,但唔知係咪佢個人太毒,好多時應機慢但再叫出黎都會出黎
b 就同科唔同班既同學,我叫佢一次佢就應承去單獨睇愛情戲,個人感覺佢係乖乖女,少左一份魅力
c 就魅力十足,但就應該比較social,所以話我同佢都係朋友關係比較似,好感未到
我覺得自己好似諗太多?即係諗邊同邊個有發展機會
binc is
放低左佢呢句野真係廢話

忘記左佢就掂喇
有時想講返佢個名連名都up唔出

一個字 掂
呢幾日比人放置play
呢幾日比人放置play

你都可以放置play
再等等 我會忘記你的

我等著你回來 我等著你回來
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞