表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
鞭屍

咁又係
咁hea法
係人都心鳩淡

紫巴 可唔可以教我調整返心態 我其實自問樣子中間 中上唔敢講 但矮撚一個 有好多興趣 識玩樂器 又會打波睇nba 跟住仲會研究吓電腦 但個人好自卑 點樣先可以唔自卑

同埋想問各位巴打應唔應該秒回心儀嘅對象 其實呢個女仔我都好遲覆佢 都隔幾個鐘頭 因為做緊嘢嘅緣故 唔係太方便 加上我自己之前就係太著緊 所以全部都失敗 所以我會將電話擺埋一邊做其他嘢 我咁樣係咪又太唔著緊

其實你咁多興趣,我覺得唔需要咁自卑
或者會唔會係你比較唔多朋友呢?
所以我會覺得你識多d朋友尤其是異性先
學下同佢地溝通,當你慢慢了解到點同女仔溝通既話,你個人既吸引力會倍增,就唔會而家咁自卑,到時唔需要主動都會有女埋身

至於秒回果度,唔需要限死自己,你自己覺得舒服就得,幾時回都可以

有咩途經可以識到多啲異性朋友 異性朋友真係唔多得幾個

其實都不外乎果d緣分計劃呀!
或者apps之類
不過我諗你既然有咁多興趣
又玩樂器
我諗應該會識到志同道合既朋友
試下打入佢地圈子
可能會有異性唔定

緣配既話
首先男唔好0票先
0票就molamola

我去玩既話一定係零票
好似係

咁點算

紫巴 可唔可以教我調整返心態 我其實自問樣子中間 中上唔敢講 但矮撚一個 有好多興趣 識玩樂器 又會打波睇nba 跟住仲會研究吓電腦 但個人好自卑 點樣先可以唔自卑

同埋想問各位巴打應唔應該秒回心儀嘅對象 其實呢個女仔我都好遲覆佢 都隔幾個鐘頭 因為做緊嘢嘅緣故 唔係太方便 加上我自己之前就係太著緊 所以全部都失敗 所以我會將電話擺埋一邊做其他嘢 我咁樣係咪又太唔著緊

其實你咁多興趣,我覺得唔需要咁自卑
或者會唔會係你比較唔多朋友呢?
所以我會覺得你識多d朋友尤其是異性先
學下同佢地溝通,當你慢慢了解到點同女仔溝通既話,你個人既吸引力會倍增,就唔會而家咁自卑,到時唔需要主動都會有女埋身

至於秒回果度,唔需要限死自己,你自己覺得舒服就得,幾時回都可以

有咩途經可以識到多啲異性朋友 異性朋友真係唔多得幾個

其實都不外乎果d緣分計劃呀!
或者apps之類
不過我諗你既然有咁多興趣
又玩樂器
我諗應該會識到志同道合既朋友
試下打入佢地圈子
可能會有異性唔定

緣配既話
首先男唔好0票先
0票就molamola

我去玩既話一定係零票
好似係

咁點算

到左樽頸位
個話題通常俾Gd nite打斷
但係又唔會Gd morning....
我又唔想次次連住兩個msg
可以點做
有冇好建議

Good night都唔好講,第朝你繼續覆
見完人 佢專登買左喉糖俾我 同佢食完野坐左陣就送佢坐小巴走

諗住過馬路拖 屌點知綠燈 慢慢行 冇得拖佢跑
之後佢上車打俾我講左兩個字電話 講既野有d sweet

你仲想錯失幾多次機會?

一見面又唔會即刻拖 咁咪中段先 但去坐小巴段路太短 根本上係拖一拖行一個街口就冇 咁快就放開手都唔知佢係咪say yes

你仲想錯失幾多次機會?

一見面又唔會即刻拖 咁咪中段先 但去坐小巴段路太短 根本上係拖一拖行一個街口就冇 咁快就放開手都唔知佢係咪say yes

咁你咪用第二招囉
一定要拖既咩
你講笑話問佢搵日黎唔黎你屋企食飯
你話你老母叫你帶女朋友上黎食
如果佢質疑你,咁你扮傻話乜你唔係我女朋友咩?
佢實話邊係呀!
係呢刻你咪即刻捉住佢隻手
你話等左呢刻好耐啦!
然後深情款款咁問佢肯唔肯咪得囉

係喎

因為我諗住過馬路拖佢最穩陣冇諗過其他

你仲想錯失幾多次機會?

咁你咪用第二招囉
一定要拖既咩
佢實話邊係呀!
你話等左呢刻好耐啦!

係喎

屌你老味個腦轉數咁慢學人溝女
第日一齊左大把屎你食

食左藥戇鳩鳩懶得諗
紅字真係要打醒十二分精神
紫巴,我係之前追A0女果個。
今晚我又會同佢出街,我發覺佢搭扶手電梯成日都會同我保持距離,我覺得好有距離感,如果今日有機會搭,好唔好一野拉佢過黎呢
如果佢問做咩,我就話最近扶手梯多意外,要保護好你

你仲想錯失幾多次機會?

咁你咪用第二招囉
一定要拖既咩
佢實話邊係呀!
你話等左呢刻好耐啦!

係喎

問佢用開邊款dom嘛

你仲想錯失幾多次機會?

咁你咪用第二招囉
一定要拖既咩
佢實話邊係呀!
你話等左呢刻好耐啦!

係喎

屌你老味個腦轉數咁慢學人溝女
第日一齊左大把屎你食

呢句真 已幻想到你比條女鬧
佢今晚又接我放工,係唔係直接問佢點解咁多時間

唔駛咁直接既
你咪話:"係呢!呢排都見你接我放工喎,你d朋友呢?冇約你咩?"
睇佢點答囉!駛咩咁直接

如果佢問你係咪唔鍾意佢咁做
你話唔係,只係好奇就得架啦!

係唔係唔鐘意接你放工
我點答佢

唔駛咁直接既
你咪話:"係呢!呢排都見你接我放工喎,你d朋友呢?冇約你咩?"
睇佢點答囉!駛咩咁直接

係唔係唔鐘意接你放工
我點答佢

你話唔係,只係唔想佢咁嘥時間專登過黎姐
你話可以約係某個地方等就得

我未問,佢答我唔覺嘥時間,放工門口見

唔駛咁直接既
睇佢點答囉!駛咩咁直接

係唔係唔鐘意接你放工
我點答佢

你話唔係,只係唔想佢咁嘥時間專登過黎姐
你話可以約係某個地方等就得

我未問,佢答我唔覺嘥時間,放工門口見

咁你唔好再問啦!再問佢就會驚你唔鍾意架啦!咁就更加問唔到
等下次有機會先啦

唔係,佢問我係唔係[絕世閒人]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞