表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
個男仔連續2日接我收工,係唔係有意思

你覺得冇既話會咁得閒接你咩?
除非佢係太悶無聊姐

我點做可以知佢係唔係
binc
真係唔識分一個男既對女有興趣/好感既時會點 平時有人問我/幫朋友分析我都解答到 但係當自己經歷緊嘅時候真係分唔清 真係當局者迷
其實個女仔學歷家底都好過自己好多,會唔會好難追?

平時whatsapp傾解都有講有笑,問襯都答我,利申唔係靚仔
真係唔識分一個男既對女有興趣/好感既時會點 平時有人問我/幫朋友分析我都解答到 但係當自己經歷緊嘅時候真係分唔清 真係當局者迷

我諗你未必分唔清
只係自己投入左好多野知道左唔敢/肯承認
只要你當發生係自己身上既事當係旁人既事自然會清晰
但談可容易?

其實都係熟左2個星期架咋 仲日日都有keep住chat 但就唔知對方係對我有興趣定係當我fd

平時whatsapp傾解都有講有笑,問襯都答我,利申唔係靚仔

學歷唔代表一切
有朋友中五學歷 食過嘅女有model有高學歷嘅女
咁你點睇

學歷唔代表一切
咁你點睇

睇咩呢 靚唔靚仔你又無講
高度又唔講
咁呢堆野都同你想表達既「內在、技術」無關

所以你其實乜都無講過
網上識咗個女仔 上個禮拜約咗佢出嚟睇戲食飯 諗住下個禮拜約佢行山 畀佢用趕deadline拒絕咗應該點做好

咁你咪繼續同佢係message溝通多d,煲下水溫先囉!

點樣不失霸氣咁覆返佢 佢真係覆得好慢 幾個鐘頭先覆 好想放棄

你咪話叫佢趕deadline加油
希望佢會有好成績囉
叫佢真係有好成績時話你知
你請佢食飯慶祝咁囉

紫巴 請受小弟一拜

記住包膠

算啦 應該唔得多啦 我諗住問下佢趕咩再好似你咁打 但佢已經7個鐘無覆我 雖然平時都隔幾個鐘先覆 但我覺得應該無機啦 可能落差太大

我諗你未必分唔清
只係自己投入左好多野知道左唔敢/肯承認
只要你當發生係自己身上既事當係旁人既事自然會清晰
但談可容易?

其實都係熟左2個星期架咋 仲日日都有keep住chat 但就唔知對方係對我有興趣定係當我fd

睇佢同你對話裡面會唔會試探你既私人生活,戀愛狀況,睇你愛情觀之類,同埋會唔會好勤好密搵你,又好想約你咁
如果以上都有既話,就多數係對你有興趣鳥

都冇話勤唔勤搵我既,因為我同佢一直都係由朝傾到晚第二日訓醒繼續傾日日都係咁中間冇中斷過

點樣不失霸氣咁覆返佢 佢真係覆得好慢 幾個鐘頭先覆 好想放棄

希望佢會有好成績囉
你請佢食飯慶祝咁囉

紫巴 請受小弟一拜

記住包膠

算啦 應該唔得多啦 我諗住問下佢趕咩再好似你咁打 但佢已經7個鐘無覆我 雖然平時都隔幾個鐘先覆 但我覺得應該無機啦 可能落差太大

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

但如果個女仔真係忙呢

學歷唔代表一切
咁你點睇

睇咩呢 靚唔靚仔你又無講
高度又唔講
咁呢堆野都同你想表達既「內在、技術」無關

所以你其實乜都無講過

1米75
靚仔依啲係各花入各眼
我可以講佢係順眼嘅樣
我想叫自己收手唔好再覆某某
我想問條友究竟想點 唔想傾就唔好再覆我機了
但我又唔想搞到好odd
🤔而家係咪放置play

唉 但如果用返旁觀者既角度去睇依件事
根本如果我唔care 咁佢幾時覆 覆唔覆都唔關我事
對方係男
Binc留名 温故知新 繼續單身

希望佢會有好成績囉
你請佢食飯慶祝咁囉

紫巴 請受小弟一拜

記住包膠

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

輪住比幾條仔中出要訓下嘛
我想叫自己收手唔好再覆某某
我想問條友究竟想點 唔想傾就唔好再覆我機了
但我又唔想搞到好odd
🤔而家係咪放置play

唉 但如果用返旁觀者既角度去睇依件事
根本如果我唔care 咁佢幾時覆 覆唔覆都唔關我事
對方係男

可能忙住屌緊幾條女嘛 等下先
Binc留名 温故知新 繼續單身

繼續單身咁慘?

有頭髮邊個想做幟哥
binc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞