表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問下點先叫鐘意左個女仔
因為我本身就有幾個target
就成日同佢地whatsapp升水溫
間唔中分別約佢地單獨睇戲食飯
但我就分唔清係咪鐘意人
即係我搵唔到個種日日想見到既感覺
我自問whatsapp 升水溫既野做到足
係見面個方面就由於分別唔同科/唔同班/唔同學校而唔會成日見
大家冇乜共同朋友
約得出黎就一定係單獨
求教

你對佢地好感不足?
無一個突破位令你好中意佢地任何一個
依家咁樣都幾好
當佢地朋友咁
咁你覺得佢地任何一個對你有無好感?

我講多少少啦
a 就tg 識既好感應該有先叫出黎睇戲食飯,但唔知係咪佢個人太毒,好多時應機慢但再叫出黎都會出黎
b 就同科唔同班既同學,我叫佢一次佢就應承去單獨睇愛情戲,個人感覺佢係乖乖女,少左一份魅力
c 就魅力十足,但就應該比較social,所以話我同佢都係朋友關係比較似,好感未到
我覺得自己好似諗太多?即係諗邊同邊個有發展機會

就咁睇
你繼續瞭解多d先
反正你又未清楚自己想點
你地whatsapp通常傾乜話題?
呢幾日比人放置play

你都可以放置play

岩 再係咁 當無識過算

唔想做到咁犯賤 仲迫泊到人
再等等 我會忘記你的

我等著你回來 我等著你回來

不用等我了
約左啦 今個禮拜出 準備拖佢

話說呢 今日蘋果有個報導就係講教人溝女既kino
女女俾左篇我睇 話佢自己收半價教我溝女好過啦

我 我好蠢架喎 (事實真係
佢 我會點醒你
我 好吖教我 我學識左用黎追你👻
佢 痴線🙈
無喇喇做咩中意我😗
我 邊度係無啦啦呢😗
你就無啦啦 突然話教我追女女👻
佢 你吾係成日呻冇女咩🙈
我 你就成日呻forever alone👻
佢就問返我邊度係無啦啦個句 then how come

其實佢算唔算俾位我入 定係個句痴線已經係收左我皮

佢 我會點醒你
佢 痴線🙈
無喇喇做咩中意我😗
我 邊度係無啦啦呢😗

睇個女仔本生玩唔玩得
依啲野可能當你朋友都會講
當開玩笑

佢 我會點醒你
佢 痴線🙈
無喇喇做咩中意我😗
我 邊度係無啦啦呢😗

睇個女仔本生玩唔玩得
當開玩笑

我上個post一路都有keep住update 巴打們都話條女係咁俾signal我俾位我入 只係我蠢唔發覺 仲以為佢想拒絕我
所以今次先放膽d咁

後續
佢問then how come
我突然發覺自己表左老母白 所以冇直接答佢 而且我都唔知點答好
我話 👻 唔話你知等你心思思😗
佢話 哦 你中意啦👻
binc

佢 我會點醒你
佢 痴線🙈
無喇喇做咩中意我😗
我 邊度係無啦啦呢😗

睇個女仔本生玩唔玩得
當開玩笑

我上個post一路都有keep住update 巴打們都話條女係咁俾signal我俾位我入 只係我蠢唔發覺 仲以為佢想拒絕我
所以今次先放膽d咁

後續
我突然發覺自己表左老母白 所以冇直接答佢 而且我都唔知點答好
佢話 哦 你中意啦👻

做乜行隻腳出去又踏翻入去
好想知係係唔係對我真係冇feel
點解你要咀快出pool

佢 我會點醒你
佢 痴線🙈
無喇喇做咩中意我😗
我 邊度係無啦啦呢😗

睇個女仔本生玩唔玩得
當開玩笑

所以今次先放膽d咁

後續
佢話 哦 你中意啦👻

我見佢話痴線 覺得出左事
而且再講落去 到時佢連街都唔同我出咁我點搵機會拖佢

佢 我會點醒你
佢 痴線🙈
無喇喇做咩中意我😗
我 邊度係無啦啦呢😗

睇個女仔本生玩唔玩得
當開玩笑

所以今次先放膽d咁

後續
佢話 哦 你中意啦👻

我見佢話痴線 覺得出左事
而且再講落去 到時佢連街都唔同我出咁我點搵機會拖佢

講依啲野要面對面講睇佢反應
Whatsapp無真實表情好難判斷佢係黎真黎講笑
仲搞到你兩難
去又唔係,唔去又唔係
掛念便見面吧 心都開滿花
說話吧 紀念吧 於有效期限
美麗吧 燦爛吧 只恐一秒間
雨落下 戲落下 搬到別個家
慢慢地計算 節奏已中斷
並未及了卻心裡願
命運像跳舞 哪會跳不完
現在盡快眷戀
好想知係係唔係對我真係冇feel
點解你要咀快出pool

你知左又點呢?

可以鬧自己衰on9
推佢auntie
binc
約左星期三 出晏晝 時間未確實
本身佢話懶同窮 好似唔想出咁
講講下就話星期三出 希望佢唔好又好似上星期咁訓過龍
約左星期三 出晏晝 時間未確實
本身佢話懶同窮 好似唔想出咁
講講下就話星期三出 希望佢唔好又好似上星期咁訓過龍

到時包膠啦!唔同你講咁多啦!
費事你講多錯多

今日whatsapp都好似平時咁 都有互send下自拍 應該冇事
只係岩岩係咁笑我毒撚姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞