表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
終於交換到tg 好滾動
終於交換到tg 好滾動

正啦你

幾時同我交換

乜啫
粉字

好似被已讀顆顆
終於交換到tg 好滾動

正啦你

幾時同我交換

乜啫
粉字

好似被已讀顆顆

姣閪發現
終於交換到tg 好滾動

正啦你

幾時同我交換

乜啫
粉字

好似被已讀顆顆

姣閪發現

diu
終於交換到tg 好滾動

正啦你

幾時同我交換

乜啫
粉字

好似被已讀顆顆

姣閪發現

diu

粗口爛舌姣閪
終於交換到tg 好滾動

正啦你

幾時同我交換

乜啫
粉字

好似被已讀顆顆

姣閪發現

diu

粗口爛舌姣閪

唔係囉
Binc
終於交換到tg 好滾動

正啦你

幾時同我交換

乜啫
粉字

好似被已讀顆顆

姣閪發現

diu

粗口爛舌姣閪

唔係囉

中出即飛
終於交換到tg 好滾動

正啦你

幾時同我交換

乜啫
粉字

好似被已讀顆顆

姣閪發現

diu

粗口爛舌姣閪

唔係囉

中出即飛

乜啫
粉字

好似被已讀顆顆

姣閪發現

diu

粗口爛舌姣閪

唔係囉

中出即飛

唔好屌我喇
留番自己比人屌吧喇

乜啫
粉字

好似被已讀顆顆

姣閪發現

diu

粗口爛舌姣閪

唔係囉

中出即飛

唔好屌我喇
留番自己比人屌吧喇

diu

粗口爛舌姣閪

唔係囉

中出即飛

唔好屌我喇
留番自己比人屌吧喇

你其實係咪對我有興趣jack
網上識咗個女仔 上個禮拜約咗佢出嚟睇戲食飯 諗住下個禮拜約佢行山 畀佢用趕deadline拒絕咗應該點做好
網上識咗個女仔 上個禮拜約咗佢出嚟睇戲食飯 諗住下個禮拜約佢行山 畀佢用趕deadline拒絕咗應該點做好

咪問第條女行唔行山

可能係真掛 三月尾四月頭真係開始趕present交功課

佢會唔會對行山無興趣?
有冇夜貓未訓? 可以陪我傾下計
教下我點做 前兩個po 表你老母白咩?第二季之2有講過 有個同學 曾經好似曖昧過咁 但無啦啦又好冷淡
經過兩個po既時間 我同佢又變返之前咁
我地會餵對方食野 成日一齊坐 一齊玩 有唔少身體接觸 但佢一時時會好冷淡 佢係完全知道我中意佢 但我唔知佢點諗 完全無whatsapp 搵佢都只會hea覆 紫巴同大家點睇?

噢,咁你真係完全俾佢食住鳥
你話知你鍾意佢,但你唔知佢點諗
正正可以俾佢鍾意點對你就點對你
得閒時咪理下你,唔得閒咪睬你都傻
唉!
好難講佢係咪玩你,只係對佢黎講
你只係一個完全唔會走,所以唔駛俾心機留住你既女仔

我係你個減肥post留過言,知你話自己大肥婆,佢會唔會介意呢樣呢?

咁我想問下一步應該點做?
比佢知道自己會走? 佢對我同其他人好唔同
個個都睇得出 但又未到曖昧 太多小經歷
自於 關唔關肥事 我覺得點都關既
但未至於因為肥而唔一齊 旁人眼中我仲未差到女朋友都做唔到

期望同失望係成正比

巴打咩意思

到時就明
有冇夜貓未訓? 可以陪我傾下計
教下我點做 前兩個po 表你老母白咩?第二季之2有講過 有個同學 曾經好似曖昧過咁 但無啦啦又好冷淡
經過兩個po既時間 我同佢又變返之前咁
我地會餵對方食野 成日一齊坐 一齊玩 有唔少身體接觸 但佢一時時會好冷淡 佢係完全知道我中意佢 但我唔知佢點諗 完全無whatsapp 搵佢都只會hea覆 紫巴同大家點睇?

噢,咁你真係完全俾佢食住鳥
你話知你鍾意佢,但你唔知佢點諗
正正可以俾佢鍾意點對你就點對你
得閒時咪理下你,唔得閒咪睬你都傻
唉!
好難講佢係咪玩你,只係對佢黎講
你只係一個完全唔會走,所以唔駛俾心機留住你既女仔

我係你個減肥post留過言,知你話自己大肥婆,佢會唔會介意呢樣呢?

咁我想問下一步應該點做?
比佢知道自己會走? 佢對我同其他人好唔同
個個都睇得出 但又未到曖昧 太多小經歷
自於 關唔關肥事 我覺得點都關既
但未至於因為肥而唔一齊 旁人眼中我仲未差到女朋友都做唔到

同佢講有人追你
睇佢咩反應
岩岩起到個女仔底
其實本身都估到應該有拍拖
不過估唔到咁細個拍左咁長既拖
其實人地有仔係咪唔好搞人

粗口爛舌姣閪

唔係囉

中出即飛

唔好屌我喇
留番自己比人屌吧喇

你其實係咪對我有興趣jack

先生
你邊位。。

期望同失望係成正比

巴打咩意思

到時就明

好似講緊我會拖唔到人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞