表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Binc留名 温故知新 繼續單身

繼續單身咁慘?

有頭髮邊個想做幟哥

我呀 幟哥有錢 無頭髮有拎所謂
想問下會唔會追一個只係有少少好感既女仔?純粹覺得佢個人乖,個樣得意,要追唔難
但就好似冇成日想搵佢既感覺
想問下會唔會追一個只係有少少好感既女仔?純粹覺得佢個人乖,個樣得意,要追唔難

唔係真係中意就唔好害人啦好無

不過都唔排除你地多啲相處之後會真係中意左佢既

中出完再講

你以為自己真係中意即
咪一樣害緊人
深宵binc

不過都唔排除你地多啲相處之後會真係中意左佢既

我諗佢吸引唔到我係外左因素(好矮,太乖,樣就普通啦),內左就應該係好感既由來,但就冇以前暗戀既feel
煩緊自己係咪為拍拖而追

咁你咪繼續同佢係message溝通多d,煲下水溫先囉!

點樣不失霸氣咁覆返佢 佢真係覆得好慢 幾個鐘頭先覆 好想放棄

你咪話叫佢趕deadline加油
希望佢會有好成績囉
叫佢真係有好成績時話你知
你請佢食飯慶祝咁囉

紫巴 請受小弟一拜

記住包膠

算啦 應該唔得多啦 我諗住問下佢趕咩再好似你咁打 但佢已經7個鐘無覆我 雖然平時都隔幾個鐘先覆 但我覺得應該無機啦 可能落差太大

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

算啦 玩完啦 佢到而家都未覆我 就算佢一日後再覆我 我都要諗下應唔應該再溝落去
煩緊自己係咪為拍拖而追

你有呢個念頭既話,答案姐係係。如果你真心因為中意而追,你唔會有呢條問題浮上心頭
煩緊自己係咪為拍拖而追

你有呢個念頭既話,答案姐係係。如果你真心因為中意而追,你唔會有呢條問題浮上心頭

咪撚傻喇
一個人中意另一個人
係一個漫長過程黎
可以係用一世既過程

你而家講撚到你未拍拖已經要有一世既愛肯定
睇撚少d愛情片喇屌
為生孫而生仔?
為生仔而結婚?
為結婚而戀愛?
為戀愛而拍拖?
為拍拖而追?

你問撚到2046呀?

點樣不失霸氣咁覆返佢 佢真係覆得好慢 幾個鐘頭先覆 好想放棄

你咪話叫佢趕deadline加油
希望佢會有好成績囉
叫佢真係有好成績時話你知
你請佢食飯慶祝咁囉

紫巴 請受小弟一拜

記住包膠

算啦 應該唔得多啦 我諗住問下佢趕咩再好似你咁打 但佢已經7個鐘無覆我 雖然平時都隔幾個鐘先覆 但我覺得應該無機啦 可能落差太大

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

算啦 玩完啦 佢到而家都未覆我 就算佢一日後再覆我 我都要諗下應唔應該再溝落去

巴打係咪媾緊我果個

紫巴 請受小弟一拜

記住包膠

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

巴打係咪媾緊我果個

佢忙到24小時後先覆我bo

紫巴 請受小弟一拜

記住包膠

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

巴打係咪媾緊我果個

相認

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

巴打係咪媾緊我果個

相認

煩緊自己係咪為拍拖而追

咪撚傻喇
一個人中意另一個人
係一個漫長過程黎
可以係用一世既過程

你而家講撚到你未拍拖已經要有一世既愛肯定
睇撚少d愛情片喇屌

佢問自己係咪為拍而拍咋喎 呢刻未肯定自己係咪中意就追唔係為拍而拍叫乜?
點解你講到一拍拖好似就一定會中意咁樣 一陣追到返黎先發現自己真係唔中意就真係煩到自己又hurt親人
仲有你好惡 講少少野都起晒鋼咁 做咩事
包膠下

我今朝到宜家鼻敏感發作 係咁打乞痴 標晒眼水
我同佢講話我咁樣
佢話我 乖乖依家病會同我講☺️
我話聽日會返學睇醫生 佢話黎洗唔洗佢黎陪我

結果佢聽朝會黎陪我睇醫生同食個晏晝 食完就走
我諗緊拖唔拖 但聽日見面時間太短 而且仲係朝早

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

巴打係咪媾緊我果個

相認

你嗰個點識?
包膠下

我今朝到宜家鼻敏感發作 係咁打乞痴 標晒眼水
我同佢講話我咁樣
佢話我 乖乖依家病會同我講☺️
我話聽日會返學睇醫生 佢話黎洗唔洗佢黎陪我

結果佢聽朝會黎陪我睇醫生同食個晏晝 食完就走
我諗緊拖唔拖 但聽日見面時間太短 而且仲係朝早

加油呀電車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞