表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
撞唔翻個女仔
之前大把機會都冇take action
我係咪比人收左兵 明明約左個女仔食野 但係佢話要趕份大野 deadline 之後話食唔到 (佢讀part time degree)

推你叫收兵?你有冇九唔搭八d?

咁係咪多數無機

你唔講多d詳細既野我點知有冇機?

本身約左個女仔食主題餐廳 佢都應承 點知話要趕deadline 食唔到 佢本身都係做幼稚園 又要讀書 所以我諗佢weekend先至得閒 平時whatsapp 大家都比較遲覆 因為我都知佢忙 唔可以短時間內覆 但佢有時真係唔記得左覆我 但佢係我ig到又成日留言 諗緊係咪friend zone左
撞唔翻個女仔

即係點?
喂大佬,你咁樣彈句出黎點覆你呀?

我之reg咗科GE
咁通常第一堂lecture 都係講下廢話咁
當Q&A個時 我打算舉手個時
有個女仔舉手問 英文accent勁好聽
咁落堂個時我諗住識佢啦
點知俾條大陸仔捷足先登
咁個時我見佢地講得咁開心我又廢事打擾

到tutor個時我又同個女仔一班
不過條大陸仔又係到
次次都坐係條女隔離
次次都係到 我點埋手

咁尾三個次lecture 本身七半 我就七點到咗
冇耐佢就攞住杯 Starbucks 入咗嚟 放低啲野就走開咗

個時間房得幾丁友 我又有幾張Starbucks 現金卷喎
但係問題係 我寫唔寫埋個contact 俾佢?
我個時就諗 算啦 條大陸仔得咗米就廢事啦
我就放低啲現金卷就翻自己位

佢翻到嚟到估到係我㗎啦 係我扮冇野發生

其實係sem1我係campus 都撞過佢好多次 我都冇action

Sem1 考試有一日撞到個大陸仔 原來佢本身就有女
屌你老母呀

我成個是年假都有條刺咁 發誓sem2撞到個女仔我一定仆過去

但係我撞翻成個tutorial class啲人

就係撞唔翻個女仔
我只係知佢個名 同係中韓mix咋
我係咪比人收左兵 明明約左個女仔食野 但係佢話要趕份大野 deadline 之後話食唔到 (佢讀part time degree)

推你叫收兵?你有冇九唔搭八d?

咁係咪多數無機

你唔講多d詳細既野我點知有冇機?

本身約左個女仔食主題餐廳 佢都應承 點知話要趕deadline 食唔到 佢本身都係做幼稚園 又要讀書 所以我諗佢weekend先至得閒 平時whatsapp 大家都比較遲覆 因為我都知佢忙 唔可以短時間內覆 但佢有時真係唔記得左覆我 但佢係我ig到又成日留言 諗緊係咪friend zone左

好明顯:係
因為你都冇野吸引到佢令佢成日諗起你
所以咪當你普通朋友咁有時間先覆囉!
當然你實問可以點做係咪?
咁我想問你,你覺得自己係佢心目中係點既人?點樣可以令佢對你念念不忘?
你答到既話你就會知點做
答唔到既話,就你點做都冇用

多謝 你 意見 巴打
我平常心算數
好想表白呀
就嚟忍唔到
又驚表你老母白
好想表白呀
就嚟忍唔到
又驚表你老母白

佢成日話見到人地一對對好sweet
我真好想一下答佢我做你條仔啦
好撚癲 我有fd今日同我講靠呢個表就溝到女 唔記得紫巴有冇講過
點先拎到鋪頭女仔電話
入面有佢屋企人
點先拎到鋪頭女仔電話
入面有佢屋企人

咩舖頭?講多d啦屌

電器鋪 入面有佢老母或者佢個妹
已經買過幾次野 佢都認得我
唔知點開口
買野既時候有講野但都係好簡單交流
件貨點點點
得太短時間 加上好驚講其他野俾佢屋企人眼甘甘望住
好撚癲 我有fd今日同我講靠呢個表就溝到女 唔記得紫巴有冇講過

水溫表?
BTW,睇唔到

睇到鳥
舊系列已成日貼
你問姐打羅夫就知

水溫表?
BTW,睇唔到

睇到鳥
舊系列已成日貼
你問姐打羅夫就知

67之後我未試過
不過佢會主動打電話嚟

水溫表?
BTW,睇唔到

睇到鳥
舊系列已成日貼
你問姐打羅夫就知

67之後我未試過
不過佢會主動打電話嚟

但係佢本身有少少outgoing
唔知會唔會比錯情
但係又覺得我係佢眼中唔同d
撞唔翻個女仔

即係點?
喂大佬,你咁樣彈句出黎點覆你呀?

我之reg咗科GE
咁通常第一堂lecture 都係講下廢話咁
當Q&A個時 我打算舉手個時
有個女仔舉手問 英文accent勁好聽
咁落堂個時我諗住識佢啦
點知俾條大陸仔捷足先登
咁個時我見佢地講得咁開心我又廢事打擾

到tutor個時我又同個女仔一班
不過條大陸仔又係到
次次都坐係條女隔離
次次都係到 我點埋手

咁尾三個次lecture 本身七半 我就七點到咗
冇耐佢就攞住杯 Starbucks 入咗嚟 放低啲野就走開咗

個時間房得幾丁友 我又有幾張Starbucks 現金卷喎
但係問題係 我寫唔寫埋個contact 俾佢?
我個時就諗 算啦 條大陸仔得咗米就廢事啦
我就放低啲現金卷就翻自己位

佢翻到嚟到估到係我㗎啦 係我扮冇野發生

其實係sem1我係campus 都撞過佢好多次 我都冇action

Sem1 考試有一日撞到個大陸仔 原來佢本身就有女
屌你老母呀

我成個是年假都有條刺咁 發誓sem2撞到個女仔我一定仆過去

但係我撞翻成個tutorial class啲人

就係撞唔翻個女仔
我只係知佢個名 同係中韓mix咋

咁你可唔可以問下其他人佢消息同下落呢?

撞到個大陸仔實會問

水溫表?
BTW,睇唔到

睇到鳥
舊系列已成日貼
你問姐打羅夫就知

67之後我未試過
不過佢會主動打電話嚟

但係佢本身有少少outgoing
唔知會唔會比錯情
但係又覺得我係佢眼中唔同d

我去到63 65
聽日應該拖得 尋日朝早我睇醫生 夜晚我話病左佢先話我做乜睇醫生唔同佢講 我話以後都講佢仲話我乖
水溫表啱唔啱女追男用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞