表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有冇夜貓未訓? 可以陪我傾下計
教下我點做 前兩個po 表你老母白咩?第二季之2有講過 有個同學 曾經好似曖昧過咁 但無啦啦又好冷淡
經過兩個po既時間 我同佢又變返之前咁
我地會餵對方食野 成日一齊坐 一齊玩 有唔少身體接觸 但佢一時時會好冷淡 佢係完全知道我中意佢 但我唔知佢點諗 完全無whatsapp 搵佢都只會hea覆 紫巴同大家點睇?
binc
Binc
個男仔話今晚等我放工,可以點做
又係我 上次飲醉酒沉晒船嗰個
上次之後我冇再搵佢同已讀不回左佢
但佢今日又主動同我講早晨 我忍唔住覆翻佢早晨
佢問我做咩咁早起身 又同我講自己今日有咩做
到底佢想點 我唔想知
你近來又再有空我在防備別發功
個男仔話今晚等我放工,可以點做

你自己想唔想先?
想既咪問佢有咩節目
你話要幾點幾點前返屋企
(自己定幾時,目的係試佢有冇誠意約你)
如果OK既你就
赴約啦!

我都想試吓,做朋友先
佢約時都講要10點返到屋企,佢話ok
Update下先 都係會send自拍俾我 對話都係咁 主要講下有咩特別野

老豆知我同佢出去食米線 問我有冇請人食 我話之前請食糖水佢都話唔洗 冇呀 冇請到
之後佢又笑鳩我:人地連米線糖水都唔俾你請 就知人地當你普通朋友啦 冇行啦
我心諗

佢成日send 自拍俾我 我咪整返張俾佢 佢讚我可愛 話俾我體驗下佢既感覺 因為我成日都咁讚佢 我話見係佢就勉強要啦 佢就扮嬲話以後冇架啦

話說佢知道左佢堂家姐喺我返parttime個間u記做副店 出完街個晚佢whatsapp同我講話 其實佢想黎我個間做 但因為佢堂家姐所以算數 之後佢話我調鋪去同去返 搵間大家都就腳既 有我睇住佢就會返 咁我話好呀我返去問問 我都想返工見到佢 一齊開工收工 佢就話so sweet

出去個時佢知道左我係腳膠 個晚就send左東張西望影住條女腳板既片俾我叫我慢慢j 我話食飯睇左啦冇特別 望一睇就算 之後佢問我乜野會睇多幾眼 我話佢囉 不過食飯唔會睇 因為睇見就飽 食唔落飯 佢話即係話我差冇胃口啦 我話
靚到一望就好似食飽飯咁滿足 所以食飯唔睇得 佢就話我口花 我話口花都要睇人既 佢話連呢句都口花 仲話以為我對個個都係咁

佢又話到我好似有d怕佢咁 心諗邊有 只係有時驚玩大過火佢嬲姐 我問我激嬲佢會點 佢話雙倍還 不過見係我就算啦

尋晚佢又問我 我個fd(有穩定女朋友 由小學識到宜家 因為佢我先識個女女)搵佢出去飲酒 多數人唔識 問我去唔去好 之後話太多唔識既人唔鍾意冇安全感 又冇以前咁劈酒 之後佢話搵我個fd去食水煙 雖然我知我個fd同佢唔會有野 但始終唔鍾意 不過我冇講到話唔鍾意啦 我都未係人地條仔 而且咁樣太專制 我冇叫佢唔好去 我話未食過好似好得意 佢問我係咪想去 我話得閒先 開始忙要交功課 之後我純粹係問佢話 唔係窮咩 但佢竟然好似知我唔想佢出咁 問我:係咪唔想我去🙈 女仔真係好叻 我完全冇表露到佢有時都知我諗乜
Update下先 都係會send自拍俾我 對話都係咁 主要講下有咩特別野

老豆知我同佢出去食米線 問我有冇請人食 我話之前請食糖水佢都話唔洗 冇呀 冇請到
之後佢又笑鳩我:人地連米線糖水都唔俾你請 就知人地當你普通朋友啦 冇行啦
我心諗

佢成日send 自拍俾我 我咪整返張俾佢 佢讚我可愛 話俾我體驗下佢既感覺 因為我成日都咁讚佢 我話見係佢就勉強要啦 佢就扮嬲話以後冇架啦

話說佢知道左佢堂家姐喺我返parttime個間u記做副店 出完街個晚佢whatsapp同我講話 其實佢想黎我個間做 但因為佢堂家姐所以算數 之後佢話我調鋪去同去返 搵間大家都就腳既 有我睇住佢就會返 咁我話好呀我返去問問 我都想返工見到佢 一齊開工收工 佢就話so sweet

出去個時佢知道左我係腳膠 個晚就send左東張西望影住條女腳板既片俾我叫我慢慢j 我話食飯睇左啦冇特別 望一睇就算 之後佢問我乜野會睇多幾眼 我話佢囉 不過食飯唔會睇 因為睇見就飽 食唔落飯 佢話即係話我差冇胃口啦 我話
靚到一望就好似食飽飯咁滿足 所以食飯唔睇得 佢就話我口花 我話口花都要睇人既 佢話連呢句都口花 仲話以為我對個個都係咁

佢又話到我好似有d怕佢咁 心諗邊有 只係有時驚玩大過火佢嬲姐 我問我激嬲佢會點 佢話雙倍還 不過見係我就算啦

尋晚佢又問我 我個fd(有穩定女朋友 由小學識到宜家 因為佢我先識個女女)搵佢出去飲酒 多數人唔識 問我去唔去好 之後話太多唔識既人唔鍾意冇安全感 又冇以前咁劈酒 之後佢話搵我個fd去食水煙 雖然我知我個fd同佢唔會有野 但始終唔鍾意 不過我冇講到話唔鍾意啦 我都未係人地條仔 而且咁樣太專制 我冇叫佢唔好去 我話未食過好似好得意 佢問我係咪想去 我話得閒先 開始忙要交功課 之後我純粹係問佢話 唔係窮咩 但佢竟然好似知我唔想佢出咁 問我:係咪唔想我去🙈 女仔真係好叻 我完全冇表露到佢有時都知我諗乜

期望同失望係成正比

多謝你咁好心機打咁多字
但說好的包膠呢?

諗緊下次約佢去邊 趕緊essay

期望同失望係成正比

巴打咩意思

多謝你咁好心機打咁多字
但說好的包膠呢?

有冇主意?

未 但唔想再去油尖旺 次次見都喺呢區會悶

多謝你咁好心機打咁多字
但說好的包膠呢?

有冇主意?

未 但唔想再去油尖旺 次次見都喺呢區會悶

帶佢去長洲囉屌

東堤小築

都好喎 唔過夜玩返日都好 拖埋手仔

佢連唔中意嘅地方都陪你去,飲品一齊share
有啲好感又得,close嘅朋友又得
或者覺得你收佢兵 /佢收你兵又得
你地之前有冇flirt吓先?
呢排唔搵你,可能真係忙,或者試吓冷處理,睇你反應
你又試吓搵佢之後藍剔吓,睇佢會唔會搵你

我唔知點先算flirt佢
但佢份人其實都好似蠢蠢地咁
我嬲佢佢好似一啲都feel唔到

最近我瘦左比之前靚左啲(朋友話)
之後出街食飯佢忽然請我食
明明食過咁多次都係aa
唔係好知佢諗緊乜

既然咁你可以試下問佢係咪因為你靚左
所以就請你先
睇下佢點答
係正經定會同你講笑
咁你就知佢有冇情趣
定係好似你咁講嬲佢都唔知咩事啦!

我有問做乜咁好請我食飯
佢話我食得少差唔多佢食哂
同埋果日佢遲到左15分鍾
exex個人就不嬲口花,ex就第一次見有好感,
想請教下係咪其中一方開始flirt先會有feel
自問身邊都有d唔介意同對方有身體接觸,
又成日見,平時會whatsapp既男仔fd
但硬係冇“想同佢拍拖”個種感覺

佢連唔中意嘅地方都陪你去,飲品一齊share
有啲好感又得,close嘅朋友又得
或者覺得你收佢兵 /佢收你兵又得
你地之前有冇flirt吓先?
呢排唔搵你,可能真係忙,或者試吓冷處理,睇你反應
你又試吓搵佢之後藍剔吓,睇佢會唔會搵你

我唔知點先算flirt佢
但佢份人其實都好似蠢蠢地咁
我嬲佢佢好似一啲都feel唔到

最近我瘦左比之前靚左啲(朋友話)
之後出街食飯佢忽然請我食
明明食過咁多次都係aa
唔係好知佢諗緊乜

既然咁你可以試下問佢係咪因為你靚左
所以就請你先
睇下佢點答
係正經定會同你講笑
咁你就知佢有冇情趣
定係好似你咁講嬲佢都唔知咩事啦!

我有問做乜咁好請我食飯
佢話我食得少差唔多佢食哂
同埋果日佢遲到左15分鍾

咁你試下講笑問佢
若果下次你遲到既話駛唔駛你請
睇佢點答

我話要請囡囡食糖水 佢都話唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞