表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
BINC
佢今晚又接我放工,係唔係直接問佢點解咁多時間

唔駛咁直接既
你咪話:"係呢!呢排都見你接我放工喎,你d朋友呢?冇約你咩?"
睇佢點答囉!駛咩咁直接

如果佢問你係咪唔鍾意佢咁做
你話唔係,只係好奇就得架啦!

係唔係唔鐘意接你放工
我點答佢

你話唔係,只係唔想佢咁嘥時間專登過黎姐
你話可以約係某個地方等就得

我未問,佢答我唔覺嘥時間,放工門口見

咁你唔好再問啦!再問佢就會驚你唔鍾意架啦!咁就更加問唔到
等下次有機會先啦

唔係,佢問我係唔係[絕世閒人]

佢捕住呢個post?

佢話佢係高登巴打,依到只係CD
好醜,點見佢
好醜,點見佢

死人都唔好認係"絕世閒人"
你見佢前登出先啦!
佢chok你死人都要扮傻
其他你到時執生啦!

佢話唔好唔認
我想搵窿捐

唔駛咁直接既
你咪話:"係呢!呢排都見你接我放工喎,你d朋友呢?冇約你咩?"
睇佢點答囉!駛咩咁直接

係唔係唔鐘意接你放工
我點答佢

等下次有機會先啦

佢岩岩先問完你 你咁樣直接張佢問既野打埋上黎咁佢咪更加肯定係你

唔駛咁直接既
睇佢點答囉!駛咩咁直接

係唔係唔鐘意接你放工
我點答佢

等下次有機會先啦

佢岩岩先問完你 你咁樣直接張佢問既野打埋上黎咁佢咪更加肯定係你

佢知道咗,好想搵窿捐

係唔係唔鐘意接你放工
我點答佢

等下次有機會先啦

佢知道咗,好想搵窿捐

死口唔認呀嘛
新人表示見到上面段野係公司大笑咗出黎
(追左好耐post, 忍唔住留言)
新人表示見到上面段野係公司大笑咗出黎
(追左好耐post, 忍唔住留言)

莫非你係佢target?

我只係一個追左好耐post既新人
年幾前仲追緊隔離登,跟住斷左,呢家係到見到呢個post又燃點返我追post嘅興趣
啱啱先開到ac
你好!又是我!請問呢到會有人可以將之前我煩9佢既情況扭轉劣勢嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞