表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
識左個幾熱情既女仔,見面都多野傾同食過幾次飯,有單獨相處過 但wtsapp覆得好慢,會灰剔同hea覆 唔知繼唔繼續好

佢係咪都係好social既人?
你同佢出街果陣係咪多人搵佢呢?

應該算幾social,不過又唔覺多人搵佢 ,同埋未出過街 ,係番大學既時候先會見面
我同佢識左幾年 以前番學做project識
之後有keep住會出街 食飯 睇戲
食飯會交換食 又會食同一杯雪糕
飲starbucks都會買一杯venti一齊飲
啲fd其實一路都以為我地一齊緊(但其實冇)
基本上其實我想做咩佢都會陪我去做
佢最憎去啲人多地方都會陪我行下市集
但最近佢好似好忙 唔太得閒理我
見住佢online又唔搵我搞到心情好差
其實點先可以知佢對我有冇意思
好想move on但又好唔捨得
識左個幾熱情既女仔,見面都多野傾同食過幾次飯,有單獨相處過 但wtsapp覆得好慢,會灰剔同hea覆 唔知繼唔繼續好

佢係咪都係好social既人?
你同佢出街果陣係咪多人搵佢呢?

應該算幾social,不過又唔覺多人搵佢 ,同埋未出過街 ,係番大學既時候先會見面

咁我諗你試下搵機會約佢先
始終出到街相處先知夾唔夾
同先知繼唔繼續到落去

好,等我試下 第一次面對呢類女仔個心情真係似坐過山車 忽冷忽熱咁
我同佢識左幾年 以前番學做project識
之後有keep住會出街 食飯 睇戲
食飯會交換食 又會食同一杯雪糕
飲starbucks都會買一杯venti一齊飲
啲fd其實一路都以為我地一齊緊(但其實冇)
基本上其實我想做咩佢都會陪我去做
佢最憎去啲人多地方都會陪我行下市集
但最近佢好似好忙 唔太得閒理我
見住佢online又唔搵我搞到心情好差
其實點先可以知佢對我有冇意思
好想move on但又好唔捨得

你係習慣左佢一直係你身邊
所以而家佢忙唔得閒理你所以若有所失係咪?
我諗你不如了解下佢忙乜先
試下關心佢呢方面著手
睇佢態度點先啦!

係架其實我某程度好依賴佢
但佢其實本身都唔太用social media
其實我知佢忙緊咩既
但每次見到佢藍tick都好sad

其實我諗佢會唔會都習慣左幾時搵我我都係度
或者其實已經friend zone左我
同個女仔fd左幾個月 日日傾同咩都傾 出過幾次街 點樣可以進一步 走出fd zone 好驚一進佢就縮
訓喇柒頭
就快生日 有同個男同事透露我邊日生日 公司告示板都貼住晒 收工個陣同佢講我聽日生日有咩表示 會唔會太唐突 好想比sinal佢
曾經試過主動,但你好似怕左我咁
三年了,已經主動得好攰

個心想放棄但個腦成日都會諗起你

明年你好似會移民,希望你有一刻會記起我呢個傻仔

靜係記得我嘅存在都好

講多d你地故事好嗎?

係網上面認識,因為我地興趣相同,所以我地好快就熟左,差唔多日日傾到通宵,無所不談

之後不時會約出來見面
當其中一方唔係香港時仲會互相寄信聯絡、甚至互相寄生日禮物比對方...

但唔知幾時開始(好似係我嘗試更加接近你嘅時候
你就離我愈來愈遠,我開始驚,好似我每次主動,你就會逃避咁。

後尾係點唔想再講了

可能我蠢啦,以為我地會有可能
同個女仔fd左幾個月 日日傾同咩都傾 出過幾次街 點樣可以進一步 走出fd zone 好驚一進佢就縮

你地對話內容點?出竹街果時氣氛又點?
講多d先

內容好日常 傾下興趣野 不過冇咩flirt 有但唔多。 有時都有deep chat 大家圍繞一啲事討論一大餐 雖然唔係好意見一致 但會講下自己感受。

出街氣氛都輕鬆嘅 不過feel到行近少少佢都冇咩反應 係搭電梯佢會企開多隔 都有啲身體接觸 摸頭髮呀掂手臂手背佢都冇縮。 出行都唔會點deadair 大家會keep住有話題講。但係我都唔識分佢有冇意思 唔該巴打俾少少意見
雖然有違依個post宗旨

但依家小弟係whatsapp話左下次單獨見面會正式表白

佢都應承左會出黎

雖然時間未定

其實係咪叫有少少機?

定都係無從判斷?
晨早流流binc
binc

你地對話內容點?出竹街果時氣氛又點?
講多d先

內容好日常 傾下興趣野 不過冇咩flirt 有但唔多。 有時都有deep chat 大家圍繞一啲事討論一大餐 雖然唔係好意見一致 但會講下自己感受。

出街氣氛都輕鬆嘅 不過feel到行近少少佢都冇咩反應 係搭電梯佢會企開多隔 都有啲身體接觸 摸頭髮呀掂手臂手背佢都冇縮。 出行都唔會點deadair 大家會keep住有話題講。但係我都唔識分佢有冇意思 唔該巴打俾少少意見

http://datingdoc.info/2014/11/7181.html

答你前睇左呢段野先,唔明再問我

唔該巴打先 好好嘅提醒 大部分嘅要點我都做緊 佢有時忽冷忽熱咁 係唔知點試探到佢點諗 黎緊同佢出多次街 我係咪要再做得出面啲?
晨早流流binc

鞭死你
鞭死你

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞