表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
出完

有好消息 又有壞消息

屌你老母吊乜柒野癮呀?
有屁就放啦撚樣

Sor 我岩岩整緊重要野唔得閒回post住

宜家個心情好複雜 開心又有但又有種sad
總結而言 壞消息係我冇拖到 但我發現都不遠矣 對唔住巴打

今日出去氣氛好好 我搵緊機會拖 一路加d身體接觸試下佢 我試過兩隻手搭佢膊頭 摸佢手臂 手腕 頭髮 頭 仲有耳 佢都冇縮

我都覺得佢對我既動作比起之前親密左 身得好貼 膊頭撞下撞下 會扮大力打我手臂 拍我背脊 因為佢出黎主要係陪我睇耳環同埋穿耳 大家睇耳環個陣塊面都貼得埋 一齊行個陣都係咁 我貼埋些少都冇縮
我應該冇feel錯

Btw佢係咁問我d變態癖好 講左佢又冇反感 係咁話講啦講啦 我係咁話唔好再估啦 再乘機掂下佢都冇縮

最後睇唔岩耳環 冇穿到 我話出黎又揀唔岩好似戇鳩晒時間 佢即刻話 即係你覺得同我出黎係晒時間啦

佢又有問過我 話我點解成日企佢右手邊

但可惜冇拖到 我見行到差唔多就快走我就試下拖 我想拖但唔小心隻錶撞到佢 跟著佢好似縮左下 但我feel到有幾下大家隻手背都好近下 之後想拖 但旺角逼 佢又撓埋對手 我都搵唔到機會

你唔好再拖耐啲
成功之期不遠矣
咪係

有好消息 又有壞消息

屌你老母吊乜柒野癮呀?
有屁就放啦撚樣

Sor 我岩岩整緊重要野唔得閒回post住

宜家個心情好複雜 開心又有但又有種sad
總結而言 壞消息係我冇拖到 但我發現都不遠矣 對唔住巴打

今日出去氣氛好好 我搵緊機會拖 一路加d身體接觸試下佢 我試過兩隻手搭佢膊頭 摸佢手臂 手腕 頭髮 頭 仲有耳 佢都冇縮

我都覺得佢對我既動作比起之前親密左 身得好貼 膊頭撞下撞下 會扮大力打我手臂 拍我背脊 因為佢出黎主要係陪我睇耳環同埋穿耳 大家睇耳環個陣塊面都貼得埋 一齊行個陣都係咁 我貼埋些少都冇縮
我應該冇feel錯

Btw佢係咁問我d變態癖好 講左佢又冇反感 係咁話講啦講啦 我係咁話唔好再估啦 再乘機掂下佢都冇縮

最後睇唔岩耳環 冇穿到 我話出黎又揀唔岩好似戇鳩晒時間 佢即刻話 即係你覺得同我出黎係晒時間啦

佢又有問過我 話我點解成日企佢右手邊

但可惜冇拖到 我見行到差唔多就快走我就試下拖 我想拖但唔小心隻錶撞到佢 跟著佢好似縮左下 但我feel到有幾下大家隻手背都好近下 之後想拖 但旺角逼 佢又撓埋對手 我都搵唔到機會

睇完
再接再勵啦!
搵個好既場景或環境盡快拖啦!
我諗佢都好快期待呢刻架啦!
加油啦!

我其實有少少驚自己feel錯野 因為psycho講過人回憶既時候會不自覺將記憶向自己理想既方式美化 所以包膠既大概係咁 我都唔100%sure 唯有盡量唔加個人感受講返出黎

總之我肯定既係 我試佢既進一步身體接觸 佢冇縮 冇明顯咁反抗或者口講唔鍾意 同埋佢真係有話 即係你覺得同我出黎係晒時間啦 當然我唔係話同佢出晒時間啦

但我隻錶撞到佢手個下 佢隻手縮左一縮 我見到就係咁

我冇feel錯既 我諗都真係差唔多
如果接受個男仔摸佢頭髮 又met又摸又拍手臂 (佢中途熱淨係著短tee)哄埋去又唔縮 但佢都對人冇野 咁我冇得講啦

咁咪係囉!諗得咁多黎做左啦!
下次唔好再猶豫啦!OK?

仲有樣野唔記得講呀 呢樣我覺得真係好大訊號
我同佢一人買左一個野飲 即係貢茶個d 即叫即沖
佢要珍珠奶茶 我要益力多綠茶 大家飲左幾啖 跟著大家交換冇換飲筒飲左一啖 佢都冇介意

葡萄
掂啦
下次係機會

咁咪係囉!諗得咁多黎做左啦!
下次唔好再猶豫啦!OK?

仲有樣野唔記得講呀 呢樣我覺得真係好大訊號
我同佢一人買左一個野飲 即係貢茶個d 即叫即沖
佢要珍珠奶茶 我要益力多綠茶 大家飲左幾啖 跟著大家交換冇換飲筒飲左一啖 佢都冇介意

唔好再諗太多啦!講真而家都已經證實左係對你有意思,所以而家個波係你度,睇你點出手啦!

巴打你睇完都覺我講個d證實到
我自知自己係舊木怕解讀錯左
岩岩佢又send左幾張用snow扮得意既自拍俾我

一早講左係啦!你唔係到而家都仲懷疑呀嘛?

因為我驚解讀錯再誤導左你地
Morning call個度我以為係拒絕 原來唔係 搞到我都唔知信唔信自己好

屌你老味溝女溝到你咁冇信心
第時你地兩個一齊有咩事佢想你決定問你意見,你都仲係咁冇信心既話
我批死你會好快散
信唔信?

陰影黎 以前追過個女仔 show到對我好有好感 有個仲錫埋落我度 但原來我發現佢同我個同學暗地裡一齊左 搵我著數 先扮到我咁對我 唉

宜家先慢慢學返信自己
小喬老公 你同個女仔真係好似拍緊拖咁就一野拖埋去唔好拖個女仔啦
好似仲多過我以家同我男友咁

自信呢家野我本身都無咩
如果唔係當初點會上黎求助呢?
但我以家會諗 個女仔有信心先俾signal想同你一齊
點解你又唔俾D信心自己可以同佢一齊呢
不過我相信一齊左會有返多少少信心
呢個都要佢俾我我俾佢既

即唔好主動答佢

係啦!如果你唔答佢佢都照走去搵你既話
你就要認真同佢講你唔鍾意佢咁做啦!

佢點到我手,心有d開心同心跳,但又唔肯定係咩感覺,又唔可以話唔鐘意佢接我放工

開心同心跳?即係你都對佢有d感覺?
咁你睇下佢再點出招啦!
如果你覺得OK既話咪同佢去下街先相處下再睇夾唔夾啦!

我唔明即係咩感覺
心跳開心就對佢有意思?

咁不如你話返我知
點解你會心跳同開心呢?

我都唔知,未試過有人點到會心跳,感覺唔係不安,有d開心,可能你所講我對佢有感覺
我可以點做

試下相處多啲?
平時有無傾下計
但如果真係無意思真係要決絕D

心跳呢家野都要有D情況先會突然有
唔會話有就會長期都有咁

即唔好主動答佢

係啦!如果你唔答佢佢都照走去搵你既話
你就要認真同佢講你唔鍾意佢咁做啦!

佢點到我手,心有d開心同心跳,但又唔肯定係咩感覺,又唔可以話唔鐘意佢接我放工

開心同心跳?即係你都對佢有d感覺?
咁你睇下佢再點出招啦!
如果你覺得OK既話咪同佢去下街先相處下再睇夾唔夾啦!

我唔明即係咩感覺
心跳開心就對佢有意思?

咁不如你話返我知
點解你會心跳同開心呢?

我都唔知,未試過有人點到會心跳,感覺唔係不安,有d開心,可能你所講我對佢有感覺
我可以點做

試下相處多啲?
平時有無傾下計
但如果真係無意思真係要決絕D

心跳呢家野都要有D情況先會突然有
唔會話有就會長期都有咁

平時有傾開計,間中佢會一齊搭枱食飯,大家有個whatsapp谷,係同班同學,佢都係入面,都係whatsapp傾多
都唔知係咪對佢有意思,但未試過突然俾人點到有心跳開心
小喬老公 你同個女仔真係好似拍緊拖咁就一野拖埋去唔好拖個女仔啦
好似仲多過我以家同我男友咁

自信呢家野我本身都無咩
如果唔係當初點會上黎求助呢?
但我以家會諗 個女仔有信心先俾signal想同你一齊
點解你又唔俾D信心自己可以同佢一齊呢
不過我相信一齊左會有返多少少信心
呢個都要佢俾我我俾佢既

多謝絲打

我都覺有d似拍拖咁 經過今日我個信心都大左
係差些少勇氣
曾經試過主動,但你好似怕左我咁
三年了,已經主動得好攰

個心想放棄但個腦成日都會諗起你

明年你好似會移民,希望你有一刻會記起我呢個傻仔靜係記得我嘅存在都好
三年了,已經主動得好攰

明年你好似會移民,希望你有一刻會記起我呢個傻仔

靜係記得我嘅存在都好
我想問對方有意思係咪一定會係咁whatsapp/搵方法同你傾野
三年了,已經主動得好攰

明年你好似會移民,希望你有一刻會記起我呢個傻仔

靜係記得我嘅存在都好

不知不覺習慣翻冇對象
我想問對方有意思係咪一定會係咁whatsapp/搵方法同你傾野

怕醜咪唔會
搵你傾/whatsapp , 朋友都會
冇可能一概而論
不知不覺習慣翻冇對象

怕醜咪唔會
搵你傾/whatsapp , 朋友都會
冇可能一概而論

佢份人係熱情個啲
睇黎我諗多左
利申乜fd都無點whatsapp搵我
識左個幾熱情既女仔,見面都多野傾同食過幾次飯,有單獨相處過 但wtsapp覆得好慢,會灰剔同hea覆 唔知繼唔繼續好
不知不覺習慣翻冇對象

你既故事又係點?

我轉左名姐
咪之前個五柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞