表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
晨早流流binc

鞭死你
鞭死你

開唔開心先?

我唔係燕王
同個女仔fd左幾個月 日日傾同咩都傾 出過幾次街 點樣可以進一步 走出fd zone 好驚一進佢就縮

你地對話內容點?出竹街果時氣氛又點?
講多d先

內容好日常 傾下興趣野 不過冇咩flirt 有但唔多。 有時都有deep chat 大家圍繞一啲事討論一大餐 雖然唔係好意見一致 但會講下自己感受。

出街氣氛都輕鬆嘅 不過feel到行近少少佢都冇咩反應 係搭電梯佢會企開多隔 都有啲身體接觸 摸頭髮呀掂手臂手背佢都冇縮。 出行都唔會點deadair 大家會keep住有話題講。但係我都唔識分佢有冇意思 唔該巴打俾少少意見

http://datingdoc.info/2014/11/7181.html

答你前睇左呢段野先,唔明再問我

唔該巴打先 好好嘅提醒 大部分嘅要點我都做緊 佢有時忽冷忽熱咁 係唔知點試探到佢點諗 黎緊同佢出多次街 我係咪要再做得出面啲?

係可以既,如果佢唔抗拒既話,就可以繼續煲水溫
否則既話,你地既關係只可以留係朋友區裡面了

唔該哂紫巴
晨早流流binc

鞭死你
鞭死你

開唔開心先?

我唔係燕王

皇家馬德鐘

我同佢識左幾年 以前番學做project識
之後有keep住會出街 食飯 睇戲
食飯會交換食 又會食同一杯雪糕
飲starbucks都會買一杯venti一齊飲
啲fd其實一路都以為我地一齊緊(但其實冇)
基本上其實我想做咩佢都會陪我去做
佢最憎去啲人多地方都會陪我行下市集
但最近佢好似好忙 唔太得閒理我
見住佢online又唔搵我搞到心情好差
其實點先可以知佢對我有冇意思
好想move on但又好唔捨得

佢連唔中意嘅地方都陪你去,飲品一齊share
有啲好感又得,close嘅朋友又得
或者覺得你收佢兵 /佢收你兵又得
你地之前有冇flirt吓先?
呢排唔搵你,可能真係忙,或者試吓冷處理,睇你反應
你又試吓搵佢之後藍剔吓,睇佢會唔會搵你
講完句掛住你後 就已讀不回了

你覺得佢點解會咁?咩原因?

唔想理我囉

你覺得佢點解會咁?咩原因?

唔想理我囉

既然係咁點解你仲要講?
唔講呢句冇其他野講?

無 講乜都唔講架啦 唔再講啦
曾經試過主動,但你好似怕左我咁
三年了,已經主動得好攰

個心想放棄但個腦成日都會諗起你

明年你好似會移民,希望你有一刻會記起我呢個傻仔

靜係記得我嘅存在都好

講多d你地故事好嗎?

係網上面認識,因為我地興趣相同,所以我地好快就熟左,差唔多日日傾到通宵,無所不談

之後不時會約出來見面
當其中一方唔係香港時仲會互相寄信聯絡、甚至互相寄生日禮物比對方...

但唔知幾時開始(好似係我嘗試更加接近你嘅時候
你就離我愈來愈遠,我開始驚,好似我每次主動,你就會逃避咁。

後尾係點唔想再講了

可能我蠢啦,以為我地會有可能

你點嘗試更加接近?chur佢?
成日想俾佢知你鍾意佢?
如果係咁樣,而佢冇咁既意思既話
真係會避你唔奇
不過你都話佢出年會移民
就當係一個好既回憶
一直渡過佢剩下既留低既日子仲好啦!

會比起平時更加關心佢咁,多左問有關佢嘅野,有時會講笑話整左嘢比你食(其實真係煮左),但佢都會拒絕

其實我都知我地無咩可能,但我希望佢有一刻會記起我啦
雖然有違依個post宗旨

但依家小弟係whatsapp話左下次單獨見面會正式表白

佢都應承左會出黎

雖然時間未定

其實係咪叫有少少機?

定都係無從判斷?

依家唔講都講左我會表白

問題係時間

佢講左今個星期六日都唔得閒(一早知既)

不過星期日佢話做facial

我心諗洗咩做咁耐

定我下星期六約佢出黎呢

我下星期日要飛啦

想早d解決佢

講多d你地故事好嗎?

係網上面認識,因為我地興趣相同,所以我地好快就熟左,差唔多日日傾到通宵,無所不談

之後不時會約出來見面
當其中一方唔係香港時仲會互相寄信聯絡、甚至互相寄生日禮物比對方...

但唔知幾時開始(好似係我嘗試更加接近你嘅時候
你就離我愈來愈遠,我開始驚,好似我每次主動,你就會逃避咁。

後尾係點唔想再講了

可能我蠢啦,以為我地會有可能

你點嘗試更加接近?chur佢?
成日想俾佢知你鍾意佢?
如果係咁樣,而佢冇咁既意思既話
真係會避你唔奇
不過你都話佢出年會移民
就當係一個好既回憶
一直渡過佢剩下既留低既日子仲好啦!

會比起平時更加關心佢咁,多左問有關佢嘅野,有時會講笑話整左嘢比你食(其實真係煮左),但佢都會拒絕

其實我都知我地無咩可能,但我希望佢有一刻會記起我啦

咁就更加唔會鍾意你啦!
你咁做法同做一個好人有咩分別?
爭在會唔會收好人咭咋喎
我地成日講,溝女溝仔都好
係要令對方鍾意自己,而唔係俾佢知你對佢幾好,你有幾鍾意佢
所以唔好再整野佢食啦!
相反你要令佢肯主動整返俾你食
你先叫做有機會

講就易做就難,中意佢自然就想對佢好d
網上識左個女仔一個禮拜,約佢出街,佢話諗下先有無機?定係傾多一排再約?
求指教
利申:A0
雖然有違依個post宗旨

但依家小弟係whatsapp話左下次單獨見面會正式表白

佢都應承左會出黎

雖然時間未定

其實係咪叫有少少機?

定都係無從判斷?

依家唔講都講左我會表白

問題係時間

佢講左今個星期六日都唔得閒(一早知既)

不過星期日佢話做facial

我心諗洗咩做咁耐

定我下星期六約佢出黎呢

我下星期日要飛啦

想早d解決佢

下星期打飛機
網上識左個女仔一個禮拜,約佢出街,佢話諗下先有無機?定係傾多一排再約?
求指教
利申:A0

你地傾成點?有咩水溫?
佢有冇對你既野有興趣呢?講多d

同埋你睇左呢個FAQ先

https://docs.google.com/document/d/1rISvWszp2TpmqATpfievt_Clz5DMYUqZ8NYVAYDtOck/mobilebasic

同佢都幾好傾,覆得幾快
有時發d搞笑圖俾佢,有講有笑
但佢回d內容都較短,離不開「嗯」「係啊」「哈」
應該點拆?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞