表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
個種贏輸係咪咁重要先?
我覺得自己快樂過到良心就得
user又會搵到方法快樂
唔駛因為係user而自卑/逼自己做

你啱既其實佢吊住我都係想留條後路比自己姐

有個後備閪 鳩痕就用下
個種贏輸係咪咁重要先?

你岩
不過男人好多時都會有種羡慕,甚至係葡萄既心理
先會覺得所謂player既人生係值得嚮往
但往往唔會諗呢種生活係咪適合自己

佢地為左做player 而做player 搞到自己最後不倫不類
個種贏輸係咪咁重要先?

你岩
不過男人好多時都會有種羡慕,甚至係葡萄既心理
先會覺得所謂player既人生係值得嚮往
但往往唔會諗呢種生活係咪適合自己

佢地為左做player 而做player 搞到自己最後不倫不類

係咩 唔多覺

有個後備閪 鳩痕就用下

不要想說了

有個後備閪 鳩痕就用下

不要想說了

我好力過佢喇屌 搵我好過

有個後備閪 鳩痕就用下

不要說了

做咩又灰機呀
binc
我係琴日果個裝修仔
其實我已經搵到個鋪頭女仔既fb
但前幾日意外俾個仆街on9 frd禁左request
跟住即刻取消左
好驚佢知道我add過佢
不過想問下大家 其實好唔好add佢
前提係大家冇共同圈子 完全唔識
只係顧客同太子女既關係
而佢又認得我既
我係琴日果個裝修仔
跟住即刻取消左
好驚佢知道我add過佢
只係顧客同太子女既關係
而佢又認得我既

佢個fb你自己search搵到?
咁多人去search,偏偏search到佢
有可能佢覺得你特登起佢底,咁就唔好啦
同一個女仔表白 個女仔拒絕原因係佢仲好愛個EX 咁仲有冇機?
同一個女仔表白 個女仔拒絕原因係佢仲好愛個EX 咁仲有冇機?

你自己話呢?
除非你唔介意做水泡
咁你繼續去馬啦!

會唔會有可能等到佢忘記個EX
我係琴日果個裝修仔
跟住即刻取消左
好驚佢知道我add過佢
只係顧客同太子女既關係
而佢又認得我既

岩既,如果佢諗埋一邊
可能真係咁諗你唔定
所以你要諗佢既性格
會唔會俾一個唔熟既你冒昧咁加為朋友呢?
呢個先係關鍵

其實我都覺得唔好add好d
同埋我覺得佢係d比較保守既女仔黎
我係用d好on9既方法搵佢fb出黎
但有個女仔frd話直接add佢會有d surprise wo
所以想問下大家意見
不過似乎都係唔好add好d
從朋友得知,佢同另一個女仔去咗海洋公園,突然放鬆晒
我係琴日果個裝修仔
跟住即刻取消左
好驚佢知道我add過佢
只係顧客同太子女既關係
而佢又認得我既

岩既,如果佢諗埋一邊
可能真係咁諗你唔定
所以你要諗佢既性格
會唔會俾一個唔熟既你冒昧咁加為朋友呢?
呢個先係關鍵

其實我都覺得唔好add好d
同埋我覺得佢係d比較保守既女仔黎
我係用d好on9既方法搵佢fb出黎
但有個女仔frd話直接add佢會有d surprise wo
所以想問下大家意見
不過似乎都係唔好add好d

你自己決定啦!
或者你下次買野時可以同佢講話搵到佢fb
問佢俾唔俾你加囉
咁到時你咪可以同佢inbox傾計囉

但如果佢問我點解有佢fb咪死
從朋友得知,佢同另一個女仔去咗海洋公園,突然放鬆晒

咁咪幾好
睇清楚佢player黎
依家應該覺得開心先啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞