表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
從朋友得知,佢同另一個女仔去咗海洋公園,突然放鬆晒

咁咪幾好
睇清楚佢player黎
依家應該覺得開心先啱

可以咁講,覺得決定唔去無錯
認同一尾導人所講,我自私,但唔係要佢心中無人嘅自私,係計算做成傷害嘅自私
亦認同大家未到要開始嘅關係
我係琴日果個裝修仔
其實我已經搵到個鋪頭女仔既fb
但前幾日意外俾個仆街on9 frd禁左request
跟住即刻取消左
好驚佢知道我add過佢
不過想問下大家 其實好唔好add佢
前提係大家冇共同圈子 完全唔識
只係顧客同太子女既關係
而佢又認得我既

佢個fb你自己search搵到?
咁多人去search,偏偏search到佢
有可能佢覺得你特登起佢底,咁就唔好啦

岩既,如果佢諗埋一邊
可能真係咁諗你唔定
所以你要諗佢既性格
會唔會俾一個唔熟既你冒昧咁加為朋友呢?
呢個先係關鍵

其實我都覺得唔好add好d
同埋我覺得佢係d比較保守既女仔黎
我係用d好on9既方法搵佢fb出黎
但有個女仔frd話直接add佢會有d surprise wo
所以想問下大家意見
不過似乎都係唔好add好d

你自己決定啦!
或者你下次買野時可以同佢講話搵到佢fb
問佢俾唔俾你加囉
咁到時你咪可以同佢inbox傾計囉

宜家個問題係佢地無共同朋友
茫茫人海咁都搵到
好怪
如果你兜到話好有緣搵到,咁就好
我係琴日果個裝修仔
其實我已經搵到個鋪頭女仔既fb
但前幾日意外俾個仆街on9 frd禁左request
跟住即刻取消左
好驚佢知道我add過佢
不過想問下大家 其實好唔好add佢
前提係大家冇共同圈子 完全唔識
只係顧客同太子女既關係
而佢又認得我既

佢個fb你自己search搵到?
咁多人去search,偏偏search到佢
有可能佢覺得你特登起佢底,咁就唔好啦

岩既,如果佢諗埋一邊
可能真係咁諗你唔定
所以你要諗佢既性格
會唔會俾一個唔熟既你冒昧咁加為朋友呢?
呢個先係關鍵

其實我都覺得唔好add好d
同埋我覺得佢係d比較保守既女仔黎
我係用d好on9既方法搵佢fb出黎
但有個女仔frd話直接add佢會有d surprise wo
所以想問下大家意見
不過似乎都係唔好add好d

你自己決定啦!
或者你下次買野時可以同佢講話搵到佢fb
問佢俾唔俾你加囉
咁到時你咪可以同佢inbox傾計囉

但如果佢問我點解有佢fb咪死

你咪話自己無意中搵到咪得囉

我成日都咁樣搵人架啦

同佢提過下會踩單車長途旅行 佢又話會一路支持我 又催我出埋篇遊記每日都會睇我有無更新 即係fans zoned?

點會呢?好多時一個女仔鍾意男仔係出於仰慕。既然佢追睇遊記,咁除左好奇外,個心亦會對你有種對你崇拜既好感,好事黎

但係佢有男朋友 雖然佢話同佢男朋友淡哂 但應該唔捨得
有時snapchat糖水比佢睇又話 比個機會你速遞比我喇
之前講野又flirty 但佢又知條界喺邊 真係唔知佢諗乜

你將會係佢下一個帶帽既男朋友

朋友會唔會咁講野架?

同佢提過下會踩單車長途旅行 佢又話會一路支持我 又催我出埋篇遊記每日都會睇我有無更新 即係fans zoned?

點會呢?好多時一個女仔鍾意男仔係出於仰慕。既然佢追睇遊記,咁除左好奇外,個心亦會對你有種對你崇拜既好感,好事黎

朋友會唔會咁講野架?

條女玩爛左感情遊戲
唔到你白紙一張咁去馬架喇

朋友會唔會咁講野架?

條女玩爛左感情遊戲

呢次係佢初戀黎
何謂玩爛送佢搭車/話為左佢篇遊記出快啲佢就話我對佢好好
不過我都feel到唔簡單
問咗佢有冇鍾意過我 真係好戇鳩
問咗佢有冇鍾意過我 真係好戇鳩

無呀 走開喇臭閪

朋友會唔會咁講野架?

條女玩爛左感情遊戲

呢次係佢初戀黎
何謂玩爛送佢搭車/話為左佢篇遊記出快啲佢就話我對佢好好
不過我都feel到唔簡單

玩過十王一后又要話你聽咩
binc
愛與和平
番嚟鞭屍

binc

https://youtu.be/X2C3vDv0y4s

小喬老公,俾你睇
等你包膠

陣間就出去 覆埋先

我睇完都唔知邊樣中 除左開心唔開心都同我講
之前請佢食糖水話唔洗 而且佢過左外國幾年都話自己好獨立 佢搵緊Parttime 叫我幫佢問我店長 第二間鋪請唔請人 咁算唔算搵理由我幫佢

佢叫我請佢食雪糕算唔算 仲有識佢冇耐 佢個好姊妹就走黎follow我ig 而佢話唔知咩事但又知我follow返人 好似姊妹講過我咁

會遷就我 好似有既 我約佢佢問去邊都話好 但今日出去都改左兩三次 原因係星期三四佢要見工 係佢主動問我洗唔洗改聽日咁 佢仲主動叫我陪佢食我中學個陣鍾意食既米線

我講過既野佢都記得掛 有時傾計佢講返我都唔記得自己講過

話就話約佢一點 佢話會遲 不如點半 之後佢話 佢出門口會話我知 我先出 屌原來佢仲喺床度攤緊 都唔知想唔想出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞