表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
binc
其實男同女之間識左太耐, 發展機會會多左 定 會太熟而唔會一齊?

感覺似後者
但有朋友佢係同個男仔識左七八年先一齊
仲要係本身係老死
應該都係睇會唔會突然有feel掛?

希望在明天?

同佢提過下會踩單車長途旅行 佢又話會一路支持我 又催我出埋篇遊記每日都會睇我有無更新 即係fans zoned?

點會呢?好多時一個女仔鍾意男仔係出於仰慕。既然佢追睇遊記,咁除左好奇外,個心亦會對你有種對你崇拜既好感,好事黎

但係佢有男朋友 雖然佢話同佢男朋友淡哂 但應該唔捨得
有時snapchat糖水比佢睇又話 比個機會你速遞比我喇
之前講野又flirty 但佢又知條界喺邊 真係唔知佢諗乜[/quote]

你將會係佢下一個帶帽既男朋友
點解我唔早啲入哩個post

事源係早排約左個巴打交收交收完佢都keep住同我傾下計咁,我都feel對我有啲興趣我又冇拍拖咪當傾下計 點知之後傾傾下我就沉船 利申我好易對人有好感。加上佢性格興趣同我心目中既理想對象好似 之後大家就愈講愈曖昧又會秒回
過多排佢約左飲野上左佢屋企訓左晚有攬有錫但冇扑到之後我就同佢表白 佢認對我有好感 但佢話想專注係學業上面唔想拍拖住 我之後chur左佢兩日 最後我唔想佢嫌我煩我都冇再煩佢 但都有傾下計不過佢態度好明顯完全唔同晒 hea覆已讀不回 我都唔知佢係真忙定假忙 我仲可以點去補救 我知錯喇對唔住

事源係早排約左個巴打交收交收完佢都keep住同我傾下計咁,我都feel對我有啲興趣我又冇拍拖咪當傾下計 點知之後傾傾下我就沉船 利申我好易對人有好感。加上佢性格興趣同我心目中既理想對象好似 之後大家就愈講愈曖昧又會秒回
過多排佢約左飲野上左佢屋企訓左晚有攬有錫但冇扑到之後我就同佢表白 佢認對我有好感 但佢話想專注係學業上面唔想拍拖住 我之後chur左佢兩日 最後我唔想佢嫌我煩我都冇再煩佢 但都有傾下計不過佢態度好明顯完全唔同晒 hea覆已讀不回 我都唔知佢係真忙定假忙 我仲可以點去補救 我知錯喇對唔住

絕大部份係覺得你隨便
邊會有男人想同隨便既女一齊
佢打俾我,我已經拒絕去,佢話想知點解唔可以一齊,就約咗佢樓下一齊食早餐,最後係AA
我好清楚話見佢經常有唔同女仔whatsapp,佢完全避開whatsapp問題,只不停講同ex有誤會分開咗,佢覺得對ex唔住,我都話各人都有過去,ex都過咗,最後你地會唔會偷偷一齊我都管唔到,但whatsapp又咩事,佢又唔講,係完全避開
最後我都話對佢有好感,但大家觀點唔同,一齊會好辛苦,由其佢講完點對ex,係佢識咗第二個,ex提出分手,最後ex有抑鬱,佢放唔低ex,但whatsapp太多女仔,令我無安全感,怕我會係ex代替品
我哋食完早餐,佢問我可唔可以做翻朋友,我只話點頭朋友一直都係
佢打俾我,我已經拒絕去,佢話想知點解唔可以一齊,就約咗佢樓下一齊食早餐,最後係AA
我好清楚話見佢經常有唔同女仔whatsapp,佢完全避開whatsapp問題,只不停講同ex有誤會分開咗,佢覺得對ex唔住,我都話各人都有過去,ex都過咗,最後你地會唔會偷偷一齊我都管唔到,但whatsapp又咩事,佢又唔講,係完全避開
最後我都話對佢有好感,但大家觀點唔同,一齊會好辛苦,由其佢講完點對ex,係佢識咗第二個,ex提出分手,最後ex有抑鬱,佢放唔低ex,但whatsapp太多女仔,令我無安全感,怕我會係ex代替品
我哋食完早餐,佢問我可唔可以做翻朋友,我只話點頭朋友一直都係

我想知佢話搞到前度有抑鬱所以放唔低
係咪因為罪疚感呢?
仲有既係,有唔同女仔wtsap有咩問題?點解要避開?如果光明正大係朋友唔搞曖昧,點解唔可以大方認呢?我明你點解會冇安全感,但我想問你,如果佢同你講只係朋友既話,你又會唔會冇安全感呢?

佢唔似內疚,以前放學都會一齊行,佢間中會講ex壞話
正如你所講,無問題點解唔大方講,已經講到明見到,點解要避,佢話係朋友,我會信,大家暫時只係有好感未開始,無人會無朋友,自己都有男性朋友,佢問我會講,因為大家只係朋友,有需要避開正常朋友?

點解你只係對佢有好感,佢約你飲完野你就上佢度訓呀?就算冇扑到都好,佢一日唔叫你做佢女朋友,佢都只當你係一夜情對象/霧水情緣咋喎。難道你遇到個岩心水既人就可以咁冇矜持同隨便?難聽講,點解這些機會不屬於我?
好啦!過後你迫佢表白,俾著我係佢我都hea你同搵籍口推啦!先唔講點解會咁對你,你自己試下倒轉角色,如果你係佢,有個女仔難聽講咁樣送上門,你會唔會對佢認真?所以就算點有感覺都好,都唔好俾情欲控制自己,難聽講第時做第三者,情婦就係你呢類性格
而家其實好難掹架啦!佢咁推得你就已經表示已對你失去興趣,除非你引到佢妒忌心,否則都係898
點引起呢?就要俾佢覺得你有好多異性approach,等佢覺得咁樣hea你放棄你係走寶。不過真係好講心態,你而家沉曬船咁真係唔會做到,所以俾自己搵野分下心先,因為你越諗住就會咩都做唔到

我冇講清楚係飲酒 之後我醉左先上佢屋企
我都唔知點解淨係對佢咁冇抵抗力 我之前都未試過 我都覺得自己好隨便唔明點解個刻接受到攬攬錫錫但冇關係 所以我先表白同chur佢 我唔否認係比情感沖昏頭腦 我都覺自己好蠢 我努力緊唔去搵佢嫁喇 好想搵翻自己底線 但真係好難 會係咁stalk佢有冇上線 ig有冇po相 有冇睇我snapchat 好想斬左自己隻手佢 不過好彩自己都有功課要趕都可以分下心
player永遠係贏家

絕大部份係覺得你隨便
邊會有男人想同隨便既女一齊

鬧得好 最好鬧醒我唔好等我再冇底線咁做人

2)用行为去沟通,而不是语言。

发生关系这种事很有意思,既然是做,就一定不能用言语来答应。
(这就是为什么不叫“说爱”,而叫“做...”。) 

因为是完全通过实际行动,女人的拒绝还是答应,也会体现在实际行动中。  

因为,如果女人答应,就表现为,她让你继续做下去,让你的肢体亲密度升级继续做下去,
一直到最后进入。(这时她可能口头上会说一下不同意的话,但实际行动上,
你发现她还是让你继续对她升级的,那这就是表明她已经同意了。) 

如果女人拒绝,就会表现为,她拍掉你的手,阻止你的手,不让你继续升级和她亲密度。  

而这一切,都不应该是说出来的。  

所谓,一切尽在不言中…… 

很多男人不明白的地方,甚至就因此错过和女人发生关系,导致一辈子失去这个女人,究其原因就是这个:

他们需要女人口头上的答应,他们需要问女人,他们需要看女人脸色,看看她是否会接受我和我发生肉/体关系。   

照佢咁講 如果我第一次拖落女女度 即使佢口話唔想 只要佢冇fing開我隻手其實就應承左

係咪因為罪疚感呢?
仲有既係,有唔同女仔wtsap有咩問題?點解要避開?如果光明正大係朋友唔搞曖昧,點解唔可以大方認呢?我明你點解會冇安全感,但我想問你,如果佢同你講只係朋友既話,你又會唔會冇安全感呢?

仲有,請你睇下上一頁一味導人既觀點,佢會睇到我睇到既唔同角度,好有參考價值

有睇,只係我未講晒
以前放學我哋間中一齊行,佢經常講ex壞話,試過話ex姣其他男性朋友,我先覺佢話心中留一位置係ex係唔係真
我今早先知佢咁對ex,可能佢ex都係佢口中所講,我唔知,但一個經常係人前講ex,真係好難理解點留一位置
可能我都係自私,但唔係要佢心中無人,係我角度諗,佢會唔會日後一齊厭倦,識咗其他女仔,就話[其實你都知我中唔係最愛係你]
我無認我自私,因真係睇唔到佢有幾真
可能佢無講ex我係覺得佢真,因我從無提過佢ex,係我講whatsapp佢無啦啦講ex

係咪因為罪疚感呢?

仲有,請你睇下上一頁一味導人既觀點,佢會睇到我睇到既唔同角度,好有參考價值

有睇,只係我未講晒
以前放學我哋間中一齊行,佢經常講ex壞話,試過話ex姣其他男性朋友,我先覺佢話心中留一位置係ex係唔係真
我今早先知佢咁對ex,可能佢ex都係佢口中所講,我唔知,但一個經常係人前講ex,真係好難理解點留一位置
可能我都係自私,但唔係要佢心中無人,係我角度諗,佢會唔會日後一齊厭倦,識咗其他女仔,就話[其實你都知我心中最愛唔係你]
我無認我唔自私,因真係睇唔到佢有幾真
可能佢無講ex我係覺得佢真,因我從無提過佢ex,係我講whatsapp佢無啦啦講ex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞