表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
琴晚我哋好開心,佢話係年幾前已pm過紫巴問點打開話題,佢有做,只係我太弱唔知,完全唔知道佢對我有好感
大家暫時唔會開始,佢下星期會去德國6個月,大家會保持聯絡

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
所以呢六個月我諗會係考驗你既時侯
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

我唔知,佢只係口頭講俾我聽
有無收過有關就快畢業,個女自己一人,唔知點打開話題,你教過佢搵機會走嚟借嘢

嘩頂
我舊登36個post總共收過超過200個user既pm
加上又咁耐,你叫我冇名咁逐個搵
你不如叫我大海撈針好過

佢無講咩名,佢唔介意我上嚟問意見,但明知佢係到睇,我會遲吓改名先會問

你改咗名
但佢記得你個user number
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

可能你唔講佢唔知可以mon個no.

係唔係依加改都知
琴晚我哋好開心,佢話係年幾前已pm過紫巴問點打開話題,佢有做,只係我太弱唔知,完全唔知道佢對我有好感

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

有無收過有關就快畢業,個女自己一人,唔知點打開話題,你教過佢搵機會走嚟借嘢

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

佢無講咩名,佢唔介意我上嚟問意見,但明知佢係到睇,我會遲吓改名先會問

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

係apps禁住你個名咪知囉

見到,即改咗佢都有方法搵到

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

㩒你個username
再㩒起㡳
會員編號,開過乜post都可以睇到

改咗都有?

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

㩒你個username
再㩒起㡳

改咗都有?

當然有啦!你既會員號碼跟你一世架嘛

諗起囚犯號碼

我無其他可以開

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

㩒你個username
再㩒起㡳

改咗都有?

諗起囚犯號碼

我比我好朋友知道我ac
如果真的太好 如錯看了都好 不想證實有沒有過傾慕
是無力或有心 像謎 像戲 誰又會似我演的更好

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

㩒你個username
再㩒起㡳

改咗都有?

諗起囚犯號碼

我比我好朋友知道我ac

好朋友知道,你有咩感覺

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

㩒你個username
再㩒起㡳

改咗都有?

諗起囚犯號碼

我比我好朋友知道我ac

好朋友知道,你有咩感覺

其實唔驚 識左四五年 佢都係間中上呢版 又唔會特登stalk我 不過同親佢食飯 佢會叫我ac名

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

㩒你個username
再㩒起㡳

改咗都有?

諗起囚犯號碼

我比我好朋友知道我ac

好朋友知道,你有咩感覺

其實唔驚 識左四五年 佢都係間中上呢版 又唔會特登stalk我 不過同親佢食飯 佢會叫我ac名

喂,想自由!

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

㩒你個username
再㩒起㡳

改咗都有?

諗起囚犯號碼

我比我好朋友知道我ac

好朋友知道,你有咩感覺

琴晚佢叫過2次[閒人]

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

㩒你個username
再㩒起㡳

改咗都有?

諗起囚犯號碼

我比我好朋友知道我ac

好朋友知道,你有咩感覺

琴晚佢叫過2次[閒人]

絕世呢?

掟咗垃圾桶

㩒你個username
再㩒起㡳

改咗都有?

諗起囚犯號碼

我比我好朋友知道我ac

好朋友知道,你有咩感覺

喂,想自由!

蒙面俠

㩒你個username
再㩒起㡳

改咗都有?

諗起囚犯號碼

我比我好朋友知道我ac

好朋友知道,你有咩感覺

琴晚佢叫過2次[閒人]

唔記得恭喜絲打
睇返上面一開始絕世閑人啲post
有乜理由爛到問「拖唔拖得手」呢啲都溝到女架 明明大忌黎
證明真係掂既話,係連表白都冇所謂

唔係既
女性會想聽到個男仔表白
個回憶幾青

回你老母咩 男女平等呀

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

你單純到一個地步
我只想叫你保住個處
唔好咁易比人食

放心你一定會聲稱自己好保守
直到佢學識點裝你陷阱破處
binc
睇返上面一開始絕世閑人啲post
有乜理由爛到問「拖唔拖得手」呢啲都溝到女架 明明大忌黎
證明真係掂既話,係連表白都冇所謂

唔係既
女性會想聽到個男仔表白
個回憶幾青

回你老母咩 男女平等呀

話雖如此
俾人問到咁個女仔會覺得有條刺
利申 有女性朋友佢表白先話次次被人問邊個表先係都好想死

雖然我都唔明點解D人咁無聊要問
一齊左已經夠好你班三姑六婆祝福就算做咩要問咁多
鞭屍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞