表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
其實睇呢個post前, 有個男同事教過我追女嘅嘢, 仲比過d片我睇 (youtube有啲pua片), 有d談吐技巧, 咩時候做咩野個d, 佢叫我學左佢, 不過個時我竟然唔係好信佢 , 求其睇左1次就算
睇完呢個系列嘅post同紫巴貼嘅link, 先知佢講嘅野原來係咁啱, 估唔到佢對我咁好, 袋咁多錢落我袋
(飛機, 毒j)

所以如果你比較幽默有趣既話真係會加唔小分囉

平時面對面溝通咪可以搞到佢成日笑
但係whatsapp有啲麻煩
可能佢有笑嘅 但係我鬼知咩 都睇唔到佢反應

咁你試下問佢好唔好笑咪得囉

即係點
講講吓幾句問佢fun唔funny?
好突兀咁
Btw 佢有陣時會話 it is interesting/funny,I m curious etc

即係如果你講開笑話既話
你話自己覺得好笑
問佢覺唔覺咁囉

之前我鳩嗡佢問我係咪飲撚醉左

你咪照認囉!
我諗無傷大雅既

問題係我嗰日一啖啤酒都冇飲到
我都唔知佢係真心定假膠 佢知道我係酒筲箕
之前飲到超wing貪得意send咗句I miss u俾佢
第二朝起身即刻補番句我啲朋友send嘅
好想知道"絕世閒人"今晚約會過程點
希望佢記得返黎包膠啦!

我都想知
係咪歷史上第一次相認
好想知道"絕世閒人"今晚約會過程點
希望佢記得返黎包膠啦!

好期待

平時面對面溝通咪可以搞到佢成日笑
但係whatsapp有啲麻煩
可能佢有笑嘅 但係我鬼知咩 都睇唔到佢反應

即係點
好突兀咁
Btw 佢有陣時會話 it is interesting/funny,I m curious etc

即係如果你講開笑話既話
你話自己覺得好笑
問佢覺唔覺咁囉

你咪照認囉!
我諗無傷大雅既

睇佢反應呀嘛
我就企定係到等個海洋公園女返黎笑鳩佢
binc

即係點
好突兀咁

即係如果你講開笑話既話
你話自己覺得好笑
問佢覺唔覺咁囉

你咪照認囉!
我諗無傷大雅既

又要威又要戴頭盔

呢個真 之後佢又話我係咪飲左好多
可能我平時係佢心目中太理智
一有類似呢啲嘢就話我又飲酒
其實睇呢個post前, 有個男同事教過我追女嘅嘢, 仲比過d片我睇 (youtube有啲pua片), 有d談吐技巧, 咩時候做咩野個d, 佢叫我學左佢, 不過個時我竟然唔係好信佢 , 求其睇左1次就算
睇完呢個系列嘅post同紫巴貼嘅link, 先知佢講嘅野原來係咁啱, 估唔到佢對我咁好, 袋咁多錢落我袋
(飛機, 毒j)

不聽老人言
今日冇機會搭扶手電梯
不過今日氣氛都係一般
又忍唔住有意無意表達覺得佢對其他人比較有距離感
始終都覺得自己係佢心入面只係朋友
入唔到佢個心 唉
等緊閒人包膠
返黎未呀好眼瞓
我都係
唉 今日又無乜講野
一時一樣既情況好嚴重
唔知佢想點
但對你好果時真係好好

你唔好沉佢船啦!
當玩下咪得囉
唔好咁上心啦!

上左心 已經好難返轉頭
中意一個人 係毫無保留咁對佢好
我地兩個人放學傾計傾到夜晚
講左好多野 大家以前啲野
同埋好多好多唔同既野
好似曖昧咁 但自己又覺得唔係
種感覺難以形容
唉 今日又無乜講野
一時一樣既情況好嚴重
唔知佢想點
但對你好果時真係好好

你唔好沉佢船啦!
當玩下咪得囉
唔好咁上心啦!

上左心 已經好難返轉頭
中意一個人 係毫無保留咁對佢好
我地兩個人放學傾計傾到夜晚
講左好多野 大家以前啲野
同埋好多好多唔同既野
好似曖昧咁 但自己又覺得唔係
種感覺難以形容

I know that feel
話唔著緊佢點會有可能
但有時人就係咁樣
這麼近時又那麼遠
好似歌都有得唱:
"徘徊在這即又離之間"
你係咪呢種感覺?

但好多經驗話俾我地知
如果一直維持呢種狀態
而雙方都唔肯向前踏多步既話
其實真係好易無疾而終
所以除非你真係好主動問佢同你咩關係
否則
真係唔敢睇好

自問份人都幾怕醜
去到某啲位就停左 真係唔敢行前多一步
可能真係衰肥衰唔夠靚
佢有講過 同我相處既感覺好舒服
我而家既感受係
愛要怎麼說出口 我的心裡好難受
Btw傾計果時都有講下佢ex
難道所有野都要問清楚?
得出只有極端既答案
我實在唔敢踏出呢一步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞