表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
係佢俾我內容

咪唔認啦,不嬲都有追開紫巴,以前有問過佢點同你打開話題,但我覺你對我只係朋友,所以最後放棄。
之前追紫巴見到有人話同男仔去海洋公園,同時我收到風。。約你去,咁啱嗰日係佢生日,直覺或好想嗰個係你,我問你係咪約。。去海洋公園,你就係,我提醒你。。係咩人。
最近同樣見到絕世閒人又係有男仔接放工,絕世閒人又話社交力弱,我知道一定係你。
我鼓氣勇氣再約你,你同時又再問紫巴,我知道我已經得咗。
你想知咩,今晚我講你知。
一陣你公司門口見。

我點做好,好想搵窿捐
係佢俾我內容

咪唔認啦,不嬲都有追開紫巴,以前有問過佢點同你打開話題,但我覺你對我只係朋友,所以最後放棄。
之前追紫巴見到有人話同男仔去海洋公園,同時我收到風。。約你去,咁啱嗰日係佢生日,直覺或好想嗰個係你,我問你係咪約。。去海洋公園,你就係,我提醒你。。係咩人。
最近同樣見到絕世閒人又係有男仔接放工,絕世閒人又話社交力弱,我知道一定係你。
一陣你公司門口見。

我點做好,好想搵窿捐

你做乜成段copy曬上黎 btw咁都有得相認
係佢俾我內容

一陣你公司門口見。

我點做好,好想搵窿捐

你做乜成段copy曬上黎 btw咁都有得相認

不過恭喜絲打 你已經得左米
唔知對方點睇自己喺到估下估下真係好難受
到左樽頸位
個話題通常俾Gd nite打斷
但係又唔會Gd morning....
我又唔想次次連住兩個msg
可以點做
有冇好建議

我唔知你地話題點啦!
但如果好有趣好笑既話
點會咁快同你講早抖呀?

因為第二日大家通常都要七點幾八點起身
所以去到一點鐘鬆啲就差唔多
話題通常而家都圍繞大家做左咩 之後做咩etc
講呢啲真係extend唔到幾多

咁你不如講下身邊d好笑既人同事
又或者留意下有咩好玩既地方
我諗呢d話題應該會好d
唔會下下因為要訓就打斷左對話既

我平時都盡量上網睇多啲其他野
因為我嗰到真係好撚悶
大家都可能喺屋企留成日睇下電腦就完左一日

所以如果你比較幽默有趣既話真係會加唔小分囉

平時面對面溝通咪可以搞到佢成日笑
但係whatsapp有啲麻煩
可能佢有笑嘅 但係我鬼知咩 都睇唔到佢反應

咁佢地而家靠我做紅娘
我就功德圓滿鳥

依加到我唔知我嗰個係到諗乜
紫巴,我係之前追A0女果個。
今晚我又會同佢出街,我發覺佢搭扶手電梯成日都會同我保持距離,我覺得好有距離感,如果今日有機會搭,好唔好一野拉佢過黎呢
如果佢問做咩,我就話最近扶手梯多意外,要保護好你

你試下啦!
睇佢咩反應
然後返黎包膠啦!

好醜,點見佢

死人都唔好認係"絕世閒人"
你見佢前登出先啦!
佢chok你死人都要扮傻
其他你到時執生啦!

佢話唔好唔認
我想搵窿捐

咁你冇法啦
唯有大方認啦
都已被拆穿左
仲可以點

hello絕世閒人既target
你好嗎?

hello
睇到有個巴打留言話佢同你講goodnight但係又冇good morning
我分享少少啦 以前我都好似巴打你咁樣
之後同女仔相處耐左 見到依啲情況呢
我唔會即時睇佢個留言或者覆佢
通常都留返第二朝起身先再繼續覆佢/繼續個話題
咁就唔會有巴打所講一次過覆佢兩個msg
睇到有個巴打留言話佢同你講goodnight但係又冇good morning
我分享少少啦 以前我都好似巴打你咁樣
之後同女仔相處耐左 見到依啲情況呢
我唔會即時睇佢個留言或者覆佢
通常都留返第二朝起身先再繼續覆佢/繼續個話題
咁就唔會有巴打所講一次過覆佢兩個msg

呢個方法絕對得 我上面都有講

咁佢地而家靠我做紅娘
我就功德圓滿鳥

依加到我唔知我嗰個係到諗乜

你又學"閒人"咁
叫你目標做cdrom囉

尤其好難帶到個話題去感情方面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞