表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

算啦 玩完啦 佢到而家都未覆我 就算佢一日後再覆我 我都要諗下應唔應該再溝落去

巴打係咪媾緊我果個

佢忙到24小時後先覆我bo

相認

你嗰個點識?

Fd搭fd識
英文名C字頭?

你咪話叫佢趕deadline加油
希望佢會有好成績囉
叫佢真係有好成績時話你知
你請佢食飯慶祝咁囉

紫巴 請受小弟一拜

記住包膠

算啦 應該唔得多啦 我諗住問下佢趕咩再好似你咁打 但佢已經7個鐘無覆我 雖然平時都隔幾個鐘先覆 但我覺得應該無機啦 可能落差太大

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

算啦 玩完啦 佢到而家都未覆我 就算佢一日後再覆我 我都要諗下應唔應該再溝落去

咁又係
咁hea法
係人都心鳩淡

紫巴 可唔可以教我調整返心態 我其實自問樣子中間 中上唔敢講 但矮撚一個 有好多興趣 識玩樂器 又會打波睇nba 跟住仲會研究吓電腦 但個人好自卑 點樣先可以唔自卑

同埋想問各位巴打應唔應該秒回心儀嘅對象 其實呢個女仔我都好遲覆佢 都隔幾個鐘頭 因為做緊嘢嘅緣故 唔係太方便 加上我自己之前就係太著緊 所以全部都失敗 所以我會將電話擺埋一邊做其他嘢 我咁樣係咪又太唔著緊

巴打係咪媾緊我果個

佢忙到24小時後先覆我bo

相認

你嗰個點識?

Fd搭fd識
英文名C字頭?

係c 但唔係英文名 直情係中文名頭一隻字母 唔係姓 sor 1999
鍾意社交既女仔係咪比較難追

多人溝姐 競爭大左

如果係淨係同同性特別熟呢?超多女仔fd但唔多男仔fd wtsapp幾乎全部女仔黎
不過佢同班女仔真係好fd 出街又淨係同佢地出 生日又個個都打千字文

咁只可以話佢特別social
但唔代表難埋身既

但佢好似唔多需要男朋友出街睇戲做所有野都係同佢啲龜密做
佢會秒覆佢啲龜密但我就隔兩三個鐘
到左樽頸位
個話題通常俾Gd nite打斷
但係又唔會Gd morning....
我又唔想次次連住兩個msg
可以點做
有冇好建議

多人溝姐 競爭大左

如果係淨係同同性特別熟呢?超多女仔fd但唔多男仔fd wtsapp幾乎全部女仔黎
不過佢同班女仔真係好fd 出街又淨係同佢地出 生日又個個都打千字文

但唔代表難埋身既

咁所以你就要了解多d佢個人同埋佢既生活
睇下佢咩原因只係需要朋友而唔需要另一半呢?
係因為有過去既陰影?
定係佢覺得現階段覺得有朋友仲好?
所以你要知道點埋身既話
就要多d了解佢既野啦!

其實佢又無講話唔需要另一半既 只係佢比我既感覺係咁佢龜密都算做哂男朋友既角色
到左樽頸位
可以點做
有冇好建議

我唔知你地話題點啦!
但如果好有趣好笑既話
點會咁快同你講早抖呀?

因為第二日大家通常都要七點幾八點起身
所以去到一點鐘鬆啲就差唔多
話題通常而家都圍繞大家做左咩 之後做咩etc
講呢啲真係extend唔到幾多
煩緊自己係咪為拍拖而追

你有呢個念頭既話,答案姐係係。如果你真心因為中意而追,你唔會有呢條問題浮上心頭

咪撚傻喇
一個人中意另一個人
係一個漫長過程黎
可以係用一世既過程

你而家講撚到你未拍拖已經要有一世既愛肯定
睇撚少d愛情片喇屌

佢問自己係咪為拍而拍咋喎 呢刻未肯定自己係咪中意就追唔係為拍而拍叫乜?
點解你講到一拍拖好似就一定會中意咁樣 一陣追到返黎先發現自己真係唔中意就真係煩到自己又hurt親人
仲有你好惡 講少少野都起晒鋼咁 做咩事

因為我對ff既反應就係起鋼
你肯定 未肯定 覺得 未覺得
上面講左 根本都係無分別

如果你永遠係到為乜乜而乜乜
只係無限ff

你唔同過佢真正一齊
根本就唔會知適唔適合
你所以為既適合 一齊左又係到「追我果時都唔係咁既!」聽撚到都覺得戇鳩

就算結婚幾十年既夫妻
都一樣會有唔同決定要遷就
可能廿年後突發發現原來有野唔夾
更可能係底層價值觀黎

所以你當下既所有野皆為ff

仲有 唔好打我槄草人
我無講過拍親拖後就一定會中意
包膠下

我今朝到宜家鼻敏感發作 係咁打乞痴 標晒眼水
我同佢講話我咁樣
佢話我 乖乖依家病會同我講☺️
我話聽日會返學睇醫生 佢話黎洗唔洗佢黎陪我

結果佢聽朝會黎陪我睇醫生同食個晏晝 食完就走
我諗緊拖唔拖 但聽日見面時間太短 而且仲係朝早

拖啦屌
你咪話當多謝佢陪你睇醫生囉

淫賤醫生俏護士
binc

多人溝姐 競爭大左

但唔代表難埋身既

咁所以你就要了解多d佢個人同埋佢既生活
睇下佢咩原因只係需要朋友而唔需要另一半呢?
係因為有過去既陰影?
定係佢覺得現階段覺得有朋友仲好?
所以你要知道點埋身既話
就要多d了解佢既野啦!

其實佢又無講話唔需要另一半既 只係佢比我既感覺係咁佢龜密都算做哂男朋友既角色

有丁喎佢地睇黎
到左樽頸位
可以點做
有冇好建議

我唔知你地話題點啦!
但如果好有趣好笑既話
點會咁快同你講早抖呀?

因為第二日大家通常都要七點幾八點起身
所以去到一點鐘鬆啲就差唔多
話題通常而家都圍繞大家做左咩 之後做咩etc
講呢啲真係extend唔到幾多

咁你不如講下身邊d好笑既人同事
又或者留意下有咩好玩既地方
我諗呢d話題應該會好d
唔會下下因為要訓就打斷左對話既

我平時都盡量上網睇多啲其他野
因為我嗰到真係好撚悶
大家都可能喺屋企留成日睇下電腦就完左一日
Binc

記住包膠

算啦 應該唔得多啦 我諗住問下佢趕咩再好似你咁打 但佢已經7個鐘無覆我 雖然平時都隔幾個鐘先覆 但我覺得應該無機啦 可能落差太大

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

咁又係
咁hea法
係人都心鳩淡

紫巴 可唔可以教我調整返心態 我其實自問樣子中間 中上唔敢講 但矮撚一個 有好多興趣 識玩樂器 又會打波睇nba 跟住仲會研究吓電腦 但個人好自卑 點樣先可以唔自卑

同埋想問各位巴打應唔應該秒回心儀嘅對象 其實呢個女仔我都好遲覆佢 都隔幾個鐘頭 因為做緊嘢嘅緣故 唔係太方便 加上我自己之前就係太著緊 所以全部都失敗 所以我會將電話擺埋一邊做其他嘢 我咁樣係咪又太唔著緊

其實你咁多興趣,我覺得唔需要咁自卑
或者會唔會係你比較唔多朋友呢?
所以我會覺得你識多d朋友尤其是異性先
學下同佢地溝通,當你慢慢了解到點同女仔溝通既話,你個人既吸引力會倍增,就唔會而家咁自卑,到時唔需要主動都會有女埋身

至於秒回果度,唔需要限死自己,你自己覺得舒服就得,幾時回都可以

有咩途經可以識到多啲異性朋友 異性朋友真係唔多得幾個

七個鐘?
佢唔係忙到咁呀嘛?

咁又係
咁hea法
係人都心鳩淡

其實你咁多興趣,我覺得唔需要咁自卑
或者會唔會係你比較唔多朋友呢?
所以我會覺得你識多d朋友尤其是異性先
學下同佢地溝通,當你慢慢了解到點同女仔溝通既話,你個人既吸引力會倍增,就唔會而家咁自卑,到時唔需要主動都會有女埋身

至於秒回果度,唔需要限死自己,你自己覺得舒服就得,幾時回都可以

有咩途經可以識到多啲異性朋友 異性朋友真係唔多得幾個

其實都不外乎果d緣分計劃呀!
或者apps之類
不過我諗你既然有咁多興趣
又玩樂器
我諗應該會識到志同道合既朋友
試下打入佢地圈子
可能會有異性唔定

緣配既話
首先男唔好0票先
0票就molamola
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞