表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

你知就好啦!
仲想拖到幾時?

聽日呀 佢say yes架啦 不過問佢約幾點 又話唔知 我話不如十二點又唔答

唔答咪去佢屋企捕佢囉
去到佢屋企樓下話佢知你到左
佢問你點解,甚至鬧你既話
你咪話佢冇覆你時間囉

做男人好多時去強硬d先得唔可以柔弱
學佢講唔可以太就佢

有道理 我淨係知佢喺咩屋苑 邊座幾樓都唔知
佢唔覆我喺佢屋苑個入口等

岩啦!
要學蠢絲咁捕先得架嘛

報告 改左星期四 佢聽日五點見工 廢事太趕

咁你後日咪話當預祝佢見得成工囉!

岩呀 不過好驚後日佢又唔知醒結果出唔成
binc
散步真係好正,聽日再試過

跑唔郁
其實大家信唔信law of attraction 呢樣野 佢係指當你個心諗住個樣野時 而移除哂所有關於個件事ge 負面情緒 咁你就自自然然get what u want

我自己覺得呢一個law 其實唔係真係佢講到話有宇宙唔知點樣感應到你個頻率 而係因為你相信所以你做ge 每一個行動都係有信心同有效 所以先慢慢去到個個目標
紫巴兩條youtube片
睇完搵機會拖佢手都易d

你知就好啦!
仲想拖到幾時?

兩條片都仲哂
不過整頭髮我冇留意 呢個係咩根據
唔會主動揾你係咪收得皮
唔會主動揾你係咪收得皮

鬥唔好搵
唔會主動揾你係咪收得皮

鬥唔好搵

何必l鬥氣 你當佢係朋友 你想搵咪搵 唔好為搵而搵
https://youtu.be/jMUE2prSBBo

各位睇左佢,絕對有益

吸引法
屌而家追舊post 追左成星期先追到5 個

咁覺得有冇得著?正唔正?

學到好多野 仲覺得山西絲好善解人意

屌你老母你真識食
binc
睇完搵機會拖佢手都易d

你知就好啦!
仲想拖到幾時?

兩條片都仲哂

我估應該係因為鍾意你
所以心跳加速(鳩估)
而為左舒緩緊張情緒
所落既下意識動作卦

利申唔肯定

第一條其實我睇過幾次 第二條就第一次睇
好似都中中地 笑就有既 但唔係我講乜都喪笑咁誇張
有時先會

偷望我就唔知 反而佢同我講話我唔望佢 可能係佢望得我多所以發現掛

身體接觸由第一次出去都有 整頭髮有見過只可以話唔係唔係經常 冇乜留意到
睇完搵機會拖佢手都易d

你知就好啦!
仲想拖到幾時?

兩條片都仲哂

我估應該係因為鍾意你
所以心跳加速(鳩估)
而為左舒緩緊張情緒
所落既下意識動作卦

利申唔肯定

第一條其實我睇過幾次 第二條就第一次睇
好似都中中地 笑就有既 但唔係我講乜都喪笑咁誇張
有時先會

偷望我就唔知 反而佢同我講話我唔望佢 可能係佢望得我多所以發現掛

身體接觸由第一次出去都有 整頭髮有見過只可以話唔係唔係經常 冇乜留意到

男人老狗做到你咁怯
俾啲雄風睇下得唔得
雄風
binc
我係咪比人收左兵 明明約左個女仔食野 但係佢話要趕份大野 deadline 之後話食唔到 (佢讀part time degree)

推你叫收兵?你有冇九唔搭八d?

咁係咪多數無機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞