表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
網上識咗個女仔 上個禮拜約咗佢出嚟睇戲食飯 諗住下個禮拜約佢行山 畀佢用趕deadline拒絕咗應該點做好

佢會唔會對行山無興趣?

佢同我講佢想減肥 所以我咪諗行山囉
網上識咗個女仔 上個禮拜約咗佢出嚟睇戲食飯 諗住下個禮拜約佢行山 畀佢用趕deadline拒絕咗應該點做好

咁你咪繼續同佢係message溝通多d,煲下水溫先囉!

點樣不失霸氣咁覆返佢 佢真係覆得好慢 幾個鐘頭先覆 好想放棄
binc
好撚癲 我有fd今日同我講靠呢個表就溝到女 唔記得紫巴有冇講過

呢個表其實進度幾快先正常
Day 2已經去到52好驚佢收兵
錯過咗就無㗎喇
Binc
好撚癲 我有fd今日同我講靠呢個表就溝到女 唔記得紫巴有冇講過

咁你講多d你既故事黎聽下先啦

我想講但唔知點講啊,紫巴可唔可以引導吓我 識咗幾日交流過幾次咁大把咋,不過已經約到佢出街
岩岩起到個女仔底
其實本身都估到應該有拍拖
不過估唔到咁細個拍左咁長既拖
其實人地有仔係咪唔好搞人

你自己認為呢?

咁長時間
應該經歷緊我同ex果個階段
冇哂愛情同熱戀既感覺
變左好似親人咁慢慢淡...

咁你咪繼續同佢係message溝通多d,煲下水溫先囉!

點樣不失霸氣咁覆返佢 佢真係覆得好慢 幾個鐘頭先覆 好想放棄

你咪話叫佢趕deadline加油
希望佢會有好成績囉
叫佢真係有好成績時話你知
你請佢食飯慶祝咁囉

紫巴 請受小弟一拜
岩岩起到個女仔底
其實本身都估到應該有拍拖
不過估唔到咁細個拍左咁長既拖
其實人地有仔係咪唔好搞人

你自己認為呢?

咁長時間
應該經歷緊我同ex果個階段
冇哂愛情同熱戀既感覺
變左好似親人咁慢慢淡...

你真係咁認為?
乜你認為一對情侶成世可以熱戀?
而變成親人咁慢慢淡一定俾到人乘虛而入?
點解唔可以已經昇華呢?

你講既野冇錯
大家父母都係經歷過呢個階段先會結婚生自己出黎
但以我自己經驗
如果個女仔係後生既
如果冇左以前果段熱戀既激情
個女仔未必肯繼續留低
我果陣都係好似你咁諗
平淡到好似家人咁唔好咩
結果佢就以情侶同屋企人唔同為理由就分左手

最少後生女恃住自己青春大把世界
唔想咁快就痴足一世
我係咁覺得

利申 唔係合理化緊件事 之前ex都冇帽

我想講但唔知點講啊,紫巴可唔可以引導吓我 識咗幾日交流過幾次咁大把咋,不過已經約到佢出街

咁約到出街又點收兵呢?
佢講過做過乜呢?

其實係上啲濕鳩工聯會興趣班識既,
佢第一堂冇上第二堂黎到勁frustrated 咁款,咁我見佢一個女仔咁可憐咪上去搭嗲教佢少少
上完堂順便邀請佢兩個人一齊去附近食飯,其實我已經唔係好記得當晚講過乜具體野,
但好似由起初講啲好悶既技術內容,到學習感受,再真正介紹自己平時工作生活興趣等,
發覺原來我同佢仲有幾個共通既冷門興趣 再交換埋whatsapp
之後其實未有乜野進展,大概平時會分享吓自己既狀態咁?
畢竟初識我都未係好有概念可以點做

咁約到出街又點收兵呢?
佢講過做過乜呢?

其實係上啲濕鳩工聯會興趣班識既,
佢第一堂冇上第二堂黎到勁frustrated 咁款,咁我見佢一個女仔咁可憐咪上去搭嗲教佢少少
上完堂順便邀請佢兩個人一齊去附近食飯,其實我已經唔係好記得當晚講過乜具體野,
但好似由起初講啲好悶既技術內容,到學習感受,再真正介紹自己平時工作生活興趣等,
發覺原來我同佢仲有幾個共通既冷門興趣 再交換埋whatsapp
之後其實未有乜野進展,大概平時會分享吓自己既狀態咁?
畢竟初識我都未係好有概念可以點做

咁其實係幾好既開頭啦!
繼續落去升下溫咪得囉

收乜鳩兵

大概係進展得有點太快,我心裏面覺得唔踏實掛?未試過可以咁順利咁快就建立到聯繫感同約到出黎
錯過咗就無㗎喇

咩料?

以前心態就咪咁去住 d女有時都借d依捉住我隻手 但係果陣仲on 99 以為玩下 點知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞