表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
binc
約左星期三 出晏晝 時間未確實
本身佢話懶同窮 好似唔想出咁
講講下就話星期三出 希望佢唔好又好似上星期咁訓過龍

到時包膠啦!唔同你講咁多啦!
費事你講多錯多

今日whatsapp都好似平時咁 都有互send下自拍 應該冇事
只係岩岩係咁笑我毒撚姐

出到去搞掂佢啦
唔係忍呀嘛

費事你講多錯多

今日whatsapp都好似平時咁 都有互send下自拍 應該冇事
只係岩岩係咁笑我毒撚姐

出到去搞掂佢啦
唔係忍呀嘛

唔忍啦 笑完我毒又話教我追女 我話好吖睇下佢講乜 點知佢真係好似想教我咁叫我問 好彩我話唔洗佢就轉話題 都唔明佢點解咁撚鍾意講呢樣

費事你講多錯多

只係岩岩係咁笑我毒撚姐

出到去搞掂佢啦
唔係忍呀嘛

唔忍啦 笑完我毒又話教我追女 我話好吖睇下佢講乜 點知佢真係好似想教我咁叫我問 好彩我話唔洗佢就轉話題 都唔明佢點解咁撚鍾意講呢樣

幾時約到佢出去?

費事你講多錯多

只係岩岩係咁笑我毒撚姐

出到去搞掂佢啦
唔係忍呀嘛

幾時約到佢出去?

岩岩無睇上面
祝巴打出POOL
同埋你同個女仔邊到識
好想知係係唔係對我真係冇feel
點解你要咀快出pool

你知左又點呢?

可以鬧自己衰on9

咁之後呢?

唔通剩係得返忘記佢呢個方法 ?
binc
我係咪比人收左兵 明明約左個女仔食野 但係佢話要趕份大野 deadline 之後話食唔到 (佢讀part time degree)
留名
蠢絲又來刷存在
蠢絲又來刷存在

你好嗎?

講咁耐幾時黎捕我

不要再說了

表白可以選擇用另類方式

例如紋佢個名係屎fuck
面盲究竟有無得救
紫巴兩條youtube片
睇完搵機會拖佢手都易d
面盲究竟有無得救

即係點?認唔到人?

好輕微既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞