表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
睇返上面一開始絕世閑人啲post
有乜理由爛到問「拖唔拖得手」呢啲都溝到女架 明明大忌黎
證明真係掂既話,係連表白都冇所謂

唔係既
女性會想聽到個男仔表白
個回憶幾青

回你老母咩 男女平等呀

話雖如此
俾人問到咁個女仔會覺得有條刺
利申 有女性朋友佢表白先話次次被人問邊個表先係都好想死

雖然我都唔明點解D人咁無聊要問
一齊左已經夠好你班三姑六婆祝福就算做咩要問咁多

就憑你紅字 你呢生呢世再講咩風度呀
咩男人要點呀 男人應該點呀
點解唔就女人呀 呢堆廢話既時候
祝你比人輪姦
Binc
Sound of Silence
今日好靜

大家都得曬米
今日好靜

大家都得曬米

未啊
今日好靜

大家都得曬米

今日好靜

大家都得曬米

未啊

未呀約緊人呀
個懶妹唔返工又嗌窮
叫我養住佢先
是咁的 之前鍾意左個女仔 有佢ig 嘅 諗住問佢拎snapchat 點知佢話好少用就一野fail 左 其實有時候好想秒回whatsapp 不過就有時侯真係太忙冇時間 但佢覆嘅唔知點解都係英文 有時候同佢whatsapp 就嗯啱呀 咁嘅反應 平時都有留意開佢鍾意啲咩 不過就唔會特登去迎合佢 依排見佢啲反應好似好冷淡咁 同埋好驚佢係有仔嘅 開始有少少想放棄

但另一個就冇咩感覺但佢就好主動會約出黎食下飯 飲下野咁 仲話想一齊去旅行 但係真係冇咩感覺 只係覺得係普通fd
是咁的 之前鍾意左個女仔 有佢ig 嘅 諗住問佢拎snapchat 點知佢話好少用就一野fail 左 其實有時候好想秒回whatsapp 不過就有時侯真係太忙冇時間 但佢覆嘅唔知點解都係英文 有時候同佢whatsapp 就嗯啱呀 咁嘅反應 平時都有留意開佢鍾意啲咩 不過就唔會特登去迎合佢 依排見佢啲反應好似好冷淡咁 同埋好驚佢係有仔嘅 開始有少少想放棄

但另一個就冇咩感覺但佢就好主動會約出黎食下飯 飲下野咁 仲話想一齊去旅行 但係真係冇咩感覺 只係覺得係普通fd

佢對你無咩feel worr..
秒回唔秒回其實又有咩所謂先! 諗下計吸引佢好過剩係諗埋d 負面野啦

易地而處 你對個無feel ge 女仔 你都唔係好想理佢啦 係咪先
我!推!
Binc
無端端傾傾下俾人已讀不回定唔知未回
決定開飛行模式一日俾自己清靜下
上一次都好耐之前
打飛機模式啓動
我打飛機打到一日真係切柒俾你哋煲湯
binc
想問下有咩藉口可以抄同班唔識既女仔既電話,突然拿佢電話有d奇怪? 不過我同佢中間有個共同朋友。
如果我真係試到一次,直播又點話呀
But it is mission impossible
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞