表你老母白咩? 第二季之4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日冇機會搭扶手電梯
不過今日氣氛都係一般
又忍唔住有意無意表達覺得佢對其他人比較有距離感
始終都覺得自己係佢心入面只係朋友
入唔到佢個心 唉

咁冇法啦!可能你地緣盡於此

但發覺自己沉左船,都鍾意左好耐下,又肯同我出街。究竟佢點諗架,就只係當我朋友咁簡單?
好難觸摸呀
今日冇機會搭扶手電梯
不過今日氣氛都係一般
又忍唔住有意無意表達覺得佢對其他人比較有距離感
始終都覺得自己係佢心入面只係朋友
入唔到佢個心 唉

咁冇法啦!可能你地緣盡於此

但發覺自己沉左船,都鍾意左好耐下,又肯同我出街。究竟佢點諗架,就只係當我朋友咁簡單?
好難觸摸呀

你都識講佢鍾意一大班人
多過有男仔朋友
即係話佢都唔適合你
就算你幾鍾意都冇用

其實佢又唔係鍾意一大班人既,只係佢講過通常就一班人出,一係就自己一個多,好少會兩個人出街,而佢又會同我兩個人出咁多次街,又咁岩我係唯一會同佢單獨出街既男仔,先覺得我自己係咪有一定機會
binc
如果一個女仔對我有興趣,會傾向問我啲嘢定分享佢嘅事畀我知?
琴晚我哋好開心,佢話係年幾前已pm過紫巴問點打開話題,佢有做,只係我太弱唔知,完全唔知道佢對我有好感
大家暫時唔會開始,佢下星期會去德國6個月,大家會保持聯絡
如果一個女仔對我有興趣,會傾向問我啲嘢定分享佢嘅事畀我知?

前者居多
因為要了解你係一個點既人
想知你既一切
當然如果你表現返對佢既興趣既話
就會有後者黎同你互動
反之如果一開始就後者既話
一係佢好有表現欲,一係就係social型
更甚者亦會有令你鍾意佢既意思

佢試過去街sd張拖住個女仔fd嘅相畀我睇 睇唔透
琴晚我哋好開心,佢話係年幾前已pm過紫巴問點打開話題,佢有做,只係我太弱唔知,完全唔知道佢對我有好感

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
所以呢六個月我諗會係考驗你既時侯
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

我唔知,佢只係口頭講俾我聽
有無收過有關就快畢業,個女自己一人,唔知點打開話題,你教過佢搵機會走嚟借嘢

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

有無收過有關就快畢業,個女自己一人,唔知點打開話題,你教過佢搵機會走嚟借嘢

嘩頂
我舊登36個post總共收過超過200個user既pm
加上又咁耐,你叫我冇名咁逐個搵
你不如叫我大海撈針好過

佢無講咩名,佢唔介意我上嚟問意見,但明知佢係到睇,我會遲吓改名先會問

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

佢無講咩名,佢唔介意我上嚟問意見,但明知佢係到睇,我會遲吓改名先會問

你改咗名
但佢記得你個user number
佢又有mon post
改嚟有咩用

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

可能你唔講佢唔知可以mon個no.

Oh
原來係咁
長距離戀愛真係唔好受
加油

BTW,佢舊登叫咩名
等我搵返d pm先

嘩頂
你不如叫我大海撈針好過

你改咗名
佢又有mon post
改嚟有咩用

邊到睇到

㩒你個username
再㩒起㡳
會員編號,開過乜post都可以睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞