一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
中一有條友撞個頭落黑板度
撞到個黑板留左灘血
聽聞自此係個班房教既老師好多都做左陣就辭職

灘血到我中六仲係度
試過拆左個廁板係頂樓廁所掉落樓下馬路炸中左架行緊既紅van車頂,之後個小巴佬落車向天鳩屌

咁威威
a扭b奶頭
b唔忿氣,想扭返a奶頭
結果b扭傷咗,係扭傷咗自己隻手,call白車
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。
有同學試過用水樽蓋掉出面街啲途人同車,玩到學校俾人投訴

又試過成班男仔夾手夾腳除咗其中一個男同學全身校服,跟手掉佢落大垃圾筒,跟住將佢對鞋,左腳俾咗隔離班,右腳就放上自己班黑板嗰個位嘅燈頂,全班成堂都見到佢隻鞋喺上面,個個全堂忍笑之餘仲不斷諗方法引呀Sir叫佢答問題同寫Board,結果嗰個同學要去到完咗一堂先拎得返佢對鞋
將隻草猛放入人地條褲

抬起個同學當粉刷咁刷黑板

上上吓堂去廁所,moon walk 走出班房

好想睇
擺兜咖喱魚蛋入locker成個星期 跟住臭到成層都嗅到

銅鑼灣?
記得中一那年
有個男朋學對住呀蛇講屌你老母
呀蛇就話咁你除褲啦
然後個男同學就除左條褲
仲要著豹紋
中學試過有條友睇AV
唔係就咁上堂睇
果陣係期未考
我地成班仔好撚偑服佢

on9
f1已經日日成班圍埋睇 有咩問題
係課室玩飛標插到locker一個個窿
話一樓好矮 跳落去都無事
跳左落去斷腳住左幾個月院
佢發脾氣一拳打爆玻璃窗,啲碎6樓跌落街,好彩無人經過

圖書館?
放學時間將半班嘅櫈拗哂做外八

你同學食咩大

咩區
放lunch 有個男同學除褲拎條丁對住個智障女係到fing
個女仔⋯⋯⋯個女仔竟然好冧

係六樓扔咗個小心地滑牌落地下 差少少扔中個訓導

係學校lobby打邊爐

上DT堂除咗女仔個bra
勿相認
上堂解開同學個bra
有個高一form嘅用手指尾千年殺插人屎忽
插到自己手指尾斷左要留醫番唔到學 搞到自己考唔到試要冧班
打穿班房道牆

係咪講緊巴西柔術
係校長室小便
上堂喺女同學隔離打飛機
用班房道門夾同學個頭
有同學急屎無tissue用單行紙解決
搞到個廁所塞左 都幾大件事 校工用泵通馬桶 成功將堆紙拎出黎
重點係每一張單行紙都有同學a個名
全校都知咁滯

下次可以試下偷其他同學既功課去抆屎
試過上上下堂
有幾個同學係冷氣槽個邊跑過
有女同學好似獎門人飛拖鞋咁從二樓飛咗隻鞋落G/F,俾訓導見到
拎通告接紙飛機飛過隔離學校,結果俾隔離學校班校工投訴
彈兩毫子打裂咗門口隻細玻璃窗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞