一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
喺學校canteen食飯
不遠處有對低form小情侶喺度互餵好開心咁
佢走埋去"筆"咗佢哋一啖飯嚟食,再撥開佢哋兩個坐喺佢哋中間

中學真美好,人大咗就唔會咁痴線,諗返呢啲回憶都好開心

好好笑
用雪碧浸過哂啲粉筆
乾左之後點刷都刷唔甩
隔離班成半班係到食緊野又雞翼又消化餅,點知訓導突然岀現 班人將雞骨擺係自己裙袋入面 個訓導梗係發現咗 叫其中一個拉返開個窗簾,條友成手雞翼汁拉條窗簾繩第二日仲俾個訓導問抹返乾淨未 屌次次講起都笑撚死
利申:女校 勿相認
有個同學比女仔打左一拳傷到個胃入左醫院
有同學試過用水樽蓋掉出面街啲途人同車,玩到學校俾人投訴

又試過成班男仔夾手夾腳除咗其中一個男同學全身校服,跟手掉佢落大垃圾筒,跟住將佢對鞋,左腳俾咗隔離班,右腳就放上自己班黑板嗰個位嘅燈頂,全班成堂都見到佢隻鞋喺上面,個個全堂忍笑之餘仲不斷諗方法引呀Sir叫佢答問題同寫Board,結果嗰個同學要去到完咗一堂先拎得返佢對鞋

好好笑?
有同學試過用水樽蓋掉出面街啲途人同車,玩到學校俾人投訴

又試過成班男仔夾手夾腳除咗其中一個男同學全身校服,跟手掉佢落大垃圾筒,跟住將佢對鞋,左腳俾咗隔離班,右腳就放上自己班黑板嗰個位嘅燈頂,全班成堂都見到佢隻鞋喺上面,個個全堂忍笑之餘仲不斷諗方法引呀Sir叫佢答問題同寫Board,結果嗰個同學要去到完咗一堂先拎得返佢對鞋

好好笑?

無聊兼on9
試下你自己咁比人玩
上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
個同學禁咗另一個同學嘅電話號碼扮係老竇
扮老竇嗰位同學同訓導講
收皮啦死肥閪想屌我個仔 我屌你老母就有份
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
下次再爆粗 我會打俾你老母
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

屌人老母都用敬語咁好禮貌
我同成班男同學狗衝落去舊飯堂後門 勇敢地撕走哂所有門口貼住既符

然後個個平安無事畢到業
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

我應該識你
屯門?

屯官? 相認
中學個陣有個同學將個condom當氣球咁吹漲 吹完將佢塞左落課室個廢紙回收箱到 但個箱係老師枱既側邊 激到下堂miss札札跳去call訓導
留名待笑
將個入面仲有飯、汁嘅飯盒隊入人地書包,然後踩碎佢

校園欺凌?
收埋自己入老師枱個櫃

即係點

有個格櫃塊層板可以拎出黎

佢係入面成堂

頂 諗返起中學時仲好瘦
D locker同簿櫃通常最下角落頭個格都2格連埋左一齊 特別長同大格
試過唔記得上堂衰左咩 佢小息會黎捉我 唔想比老師小息搵到 成個小息匿左入櫃到
秋季旅行個陣 拎左個大汽水樽引左好多蟻入去
然後放係班房養
點知突然有一日入面d 蟻無哂 得番個樽
午休要清課室垃圾桶 有人係八樓對準樓下個垃圾箱掉落街 俾個校工路過見到

再吹大D 話之佢樓下個係垃圾箱定垃圾場 佢8樓跳落黎直接死啦

自隊10打 睇左做成個人跳落去

中學某年 旅行日
去西貢燒野食 旁邊係海黎
果位同學想放風箏
之後唔知邊到搵到錢去左買
咁佢自己係碼頭放啦
但係向後跑無睇路 跟住仆左落海
仲要過左一排先有同學知
上返水身上嘅電話壞埋

勿相認
以前中學有個低form 肥仔成日問啲miss 著咩色低褲 有一日終於比訓導捉去訓話狂鬧 話咁樣係性騷擾 之後個肥仔去咗拎支滅火筒 對住個訓導講話你再鬧我就射鳩你 之後結果點我就唔知喇

認真做功課
諗起有個小學女同學
含筆芯

細個含筆芯
大個含....
小學個陣隔離位個同學太急又唔敢舉手話去廁所
然後lunch個陣瀨左尿
然後佢踩住自己篤尿扮冇野繼續食飯 完左lunch佢走去同飯商個姨姨講倒瀉左水 借塊布去抹走d尿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞