一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
上堂倒水落m巾,第二條友拎起塊m巾求其一掉,塊m巾痴咗喺一個男仔件冷衫到
拎condom返學當汽球吹
匿埋入班房個書櫃/枱底,呃老師話佢無啦啦唔見咗/冇返學
放袋紅豆蓉入locker成個幾禮拜,臭到仆街
上堂屌老師老母,再拎部電話出嚟話要打比老母
有堂永遠都好悶
有條友之後帶個磨刀石同鐵尺返嚟係課室磨
6年黎上堂冇訓過
有個同學以前讀書係吊車尾 大個咗之後做咗火影
有個痴線佬將呢d野掉撚左上禮堂個天花
因為樓底好撚高,冇人整得返落黎
中一隔籬有兩班玩得好癲
一班有條友上堂坐後排拎條j出嚟對住個肥婆英文老師打。

另一班小息就一齊玩得好癲,拉賣窗簾摸女仔對波。

利申:聽返嚟
對鞋個鞋底甩甩地
條友同aa膠痴底但未乾,佢就伸隻腳入去著
點知痴撚實左隻腳拔唔到 要call白車去醫院
癡女同學張相喺尿兜
話說嗰位同學好前衛 f3嗰年一個term遲左七十幾次到 搞到上到高form俾個八婆輔警老師日日瘋狂狙擊 一怒之下成篇六國論改左寫係個黑板屌個老師
中學個陣 有同學偷偷地係另一個同學嘅水動樂到放咗粒偉哥
最尾個同學又真係飲咗
跟住佢全日都話全身好興
不過好似佢飲得一啖冇扯起到
中學個陣 有同學偷偷地係另一個同學嘅水動樂到放咗粒偉哥
最尾個同學又真係飲咗
跟住佢全日都話全身好興
不過好似佢飲得一啖所以冇扯起到
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

笑死
有個痴線佬將呢d野掉撚左上禮堂個天花
因為樓底好撚高,冇人整得返落黎

依個我諗起
我個班有人將呢d掉落對面大廈個外牆到
落雨到唔甩
有Fd拎左副麻雀返來lunch time 打牌
因為食清一色太撚興奮大叫自摸
被出面行過個阿sir聽到入來屌鑊咁
勿相應
MMLC睇咸野

做短袖衫 冬天 落大雨 冇擔遮 返學
每行一步大嗌一聲"虛!"
咁啱副校長係門口見到
即刻捉住佢搵衫俾佢著 換走身濕衫
跟住打俾佢屋企人接佢走
學校起o係山坡上面,大約十三層樓高,有兩個人爬牆走堂,之後唔知碌左落去定點,暈左入左廠。
兩個之中其中一個踢爆曬學校廁所啲水管,差唔多幾日都無得沖廁
利伸 女校 啲m血呀屎呀尿呀堆埋臭到仆街

學校P字頭?
將班房啲枱啪埋 用書當乒乓球拍 lunchtime打乒乓波

我地用計數機蓋打
中一隔籬有兩班玩得好癲
一班有條友上堂坐後排拎條j出嚟對住個肥婆英文老師打。

另一班小息就一齊玩得好癲,拉賣窗簾摸女仔對波。

利申:聽返嚟

喂?大埔既中學?
打穿班房道牆

好熟口面
失戀 一拳打爆玻璃
之後話好痛

天水圍?
點解咁多欺凌都有人覺得好笑
收埋自己入老師枱個櫃

即係點

有個格櫃塊層板可以拎出黎

佢係入面成堂

佢又可以唔比人發現個到勁

係咪想裝Miss裙底
同老師打架

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞