一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
影班相影到比訓導搞 本身話唔會比我地買返張相
搞左好耐 最後比左張冇校名冇年份嘅相我地 仲靚過有校名
打壁報打斷手
睇左樓上咁多人講 我又記起一個小學同學
佢賴屎 但係佢淘手拎屎出黎放入櫃桶到
當時課室開風扇開到最大 陣屎味好快傳到成個課室
然後因為太臭 好多同學頂唔順 直接出哂課室
個老師之後搵到邊個係兇手就罵左成十分鐘仲要轉課室上堂

淘手真係痴線。
我聽過都係痾落個膠袋度,之後忟落自動售賣機個出口同埋街邊電話亭電話聽筒
打壁報打斷手

邊區?
上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
個同學禁咗另一個同學嘅電話號碼扮係老竇
扮老竇嗰位同學同訓導講
收皮啦死肥閪想屌我個仔 我屌你老母就有份
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
下次再爆粗 我會打俾你老母
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
扮老竇嗰位同學同訓導講
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

食紙
將個頭塞入個櫃度
上堂食雪條
比同學從後cool頸 佢再180度轉身拉住我一齊碌落樓梯

無敵風火輪
上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
扮老竇嗰位同學同訓導講
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

有個同學除左係痴撚線仲好撚so
就係當眾揸個隔離班女同學個波,竟然冇事
上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
扮老竇嗰位同學同訓導講
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

以前有個訓導叫個同學夠膽你就成個杯面淋落去人哋度
個杯面啱啱沖
之後個同學即刻九秒九淋落去隔離個中一新同學度

另外有個中四同學早會急屎
條校褲係白色嘅
佢冇同糾察講要去廁所
係操場到賴咗屎
我哋本身以為佢倒瀉豉油
點知佢可憐咁樣拎住張紙巾望住我地
有同學被記缺點 佢撕爛張缺點信再食左佢
小學係操場見到個用完既condom, 條鬼仔拎起手大聲話"I found a balloon" 之後放落口吹
留名
睇左樓上咁多人講 我又記起一個小學同學
佢賴屎 但係佢淘手拎屎出黎放入櫃桶到
當時課室開風扇開到最大 陣屎味好快傳到成個課室
然後因為太臭 好多同學頂唔順 直接出哂課室
個老師之後搵到邊個係兇手就罵左成十分鐘仲要轉課室上堂

淘手真係痴線。
我聽過都係痾落個膠袋度,之後忟落自動售賣機個出口同埋街邊電話亭電話聽筒

佢櫃桶有張工作紙 佢無留意舊屎放左係張工作紙上面
第二日交功課仲見到啲屎跡係上面
上lab熄咗燈放條丁上枱
成班lunch食飯遲到 跟住係閘口遲到登記果到成班一齊寫假名 又柯柏文 張伯倫 梁笑棠 等等
最後個校工竟然call walkie-talkie 叫入校務處
話4X班 梁笑棠......果d入緊嚟 驚動晒成個校務處
最後成班一齊記小過
有個肥仔坐爆洗手盤
打穿壁報版
F2隔離班有人上堂瀨屎,半企半坐到落堂先去廁所
有同學發嬲扯爛locker門
比同學從後cool頸 佢再180度轉身拉住我一齊碌落樓梯

無敵風火輪

但佢最後墊底我無傷過 佢仲un下un下咁走左我一面無奈
嗰學校籃球場玩war game嗰啲手榴彈 仲要好大聲bomb左下 之後成個籃球場啲人望過嚟
唔知有冇人知以前學校啲窗係有個鐵枝 上面有好多個洞 用黎控制個窗開幾大
示意圖

類似咁既樣

我班男同學將全部鐵枝徒手抆斷晒然後老師發現左要我地全班賠錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞