一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
同班fd Last day拆撚左殘廁度門

個時F5基本上最大,f6,7預科唔得閒理我地

走落去f1廁所玩鳩d新仔,嚇到喊晒

Lunch完上課室,同班fd逆線上課室,班f1落,我地上,我大大聲講句「屌,依嫁d f1個個一撚樣樣既

成班靚仔連佢地個班主任望住我
明明無個性都想做超級英雄
喺學校canteen食飯
不遠處有對低form小情侶喺度互餵好開心咁
佢走埋去"筆"咗佢哋一啖飯嚟食,再撥開佢哋兩個坐喺佢哋中間

中學真美好,人大咗就唔會咁痴線,諗返呢啲回憶都好開心
隔離班個痴線佬放學補課個時同人拗手瓜斷左隻手要裝固定器
打壁報打斷手

同學
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

我應該識你
屯門?

屌⋯⋯咩料
打爆火警警鐘 全校一齊走火警

咦。。。
陸運會個陣 我個fd覺得悶 自己返左屋企結果比人記缺點

係陸運會lunch直接返屋企

之後全校開名點佢名
lunch買咗一堆白玫瑰,同成班夾好點表白
然後放學比人當住幾班班拒絕(有人爬窗花生),柒撚到爆
打壁報打斷手

邊區?

係咪觀堂?
當年form1有個Mk妹帶咗個condom返學小息當氣球玩
之後po埋上facebook
班上有幾位女同學比佢影埋入鏡
利申:band 1學校
學校旅行 係郊野公園打邊爐
係lift到放臭彈

用腳踭dum課室地下,樓下課室成日以為有工程整

係學校足球場爆波落街,有10幾層樓高,好彩無擲中人
炸龜?
玩籃球打穿咗個天花板
重要法定古蹟黎
有個同學放學比車撞 報紙話佢彈飛七米之後冇事起返身自己走左
有個同學考試果陣發脾氣將個筆袋掉出窗
男同學係洗手間俾人千年殺跟住佢整爛左個洗手盤
係課室起左個營
半班同學入曬去
老師黎話佢地冇番
結果兩堂半班人係個營入面又唔出得聲又唔郁得
迫到佢地死死下就黎焗死佢地
最神奇係個老師見到後面有咁多個camp 都唔check
俾miss收左份爽報 最後上埋新聞

屌⋯⋯咩料

成班朋友喺遠處笑到食唔到飯
有個同學放學比車撞 報紙話佢彈飛七米之後冇事起返身自己走左

沙田?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞