一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
扔左個臭彈係人地課室個垃圾桶
開課室門搞到斷手

我有個老師都試過 話神經系統受傷 無翻成個禮拜學
上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
個同學禁咗另一個同學嘅電話號碼扮係老竇
扮老竇嗰位同學同訓導講
收皮啦死肥閪想屌我個仔 我屌你老母就有份
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
下次再爆粗 我會打俾你老母
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

想像到個訓導個樣
點解可以咁撚醒目
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

冇帶locker鎖匙拎唔到書上堂
走去拎𠝹刀話等我𠝹斷個鎖
落雨對鞋入水整濕對襪
落phy lab借風筒套住對襪吹
拎起張櫈飛去老師到
試過有幾個同學上堂果陣襯Miss行過果陣捐入枱底爬去Miss後邊用課本附文既光碟照Miss底褲 本身Miss唔知但比班入邊既正義撚報串最後比訓導捉哂入導道處落埋薄 好記得個Miss都幾正成日著短裙
利申:匆相認
午休要清課室垃圾桶 有人係八樓對準樓下個垃圾箱掉落街 俾個校工路過見到

再吹大D 話之佢樓下個係垃圾箱定垃圾場 佢8樓跳落黎直接死啦

巴打你要驗眼
玩Happy Corner,比人報串
係學校偷偷地過夜
Lunch班房鎖門 同fd爬入去捉象棋
老師巡樓個陣 即刻趴低好似打仗咁爬 但最後都俾人發現咗
試過有幾個同學上堂果陣襯Miss行過果陣捐入枱底爬去Miss後邊用課本附文既光碟照Miss底褲 本身Miss唔知但比班入邊既正義撚報串最後比訓導捉哂入導道處落埋薄 好記得個Miss都幾正成日著短裙
利申:匆相認

正義撚死全家
做完牛眼實驗拎左牛眼入面粒粒晶狀體放起水機個出水口位到,小息睇住啲人係咁飲個啲水

好撚嘔心
Btw 之後做豬心 因為嚿豬心仲未解凍完 鎅唔到 之後有個同學痴撚線用手撕開咗嗰豬心 啲血水彈到成身都係
【本報訊】元朗一名15歲中二男生,昨晨疑因遲到,鬼祟地冒險攀爬外牆欲進入校舍,卻意外失足墮落一米下屋頂,趴在平台上右腿骨折,他大聲呼喊自揭行蹤,最終要由消防協助救下,送院治療。校長事後向全校師生廣播事件,強調學生不應做愚蠢行為,意外亦給該男生一個教訓。

元中
個同學喺班房養完甲蟲又養倉鼠,有次上堂隻甲蟲走咗出黎,嚇到全班仆街
認真聽書
學校去禮堂聽野,有個同學開錯file,開左劉馬車d片出黎播
攞條萬字夾爆哂全班d鎖
打喊露個陣隻手唔小心撞碎左火警鐘 跟住響左 大家一齊走火警
做完牛眼實驗拎左牛眼入面粒粒晶狀體放起水機個出水口位到,小息睇住啲人係咁飲個啲水

好撚嘔心
Btw 之前做豬心 因為嚿豬心仲未解凍完 鎅唔到 之後有個同學痴撚線用手撕開咗嗰豬心 啲血水彈到成身都係
拗手瓜拗撚到嘔

東區
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞