一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
有個同學放學比車撞 報紙話佢彈飛七米之後冇事起返身自己走左

沙田?

沙田第一男校?
點解有d撚樣成班恰鳩一個都有臉post出黎
又唔撚對題 係咪以為自己好撚好打?

你中學成日被人恰?

正常人都唔會覺得斯凌人係威係勢囉,中學你成日恰人㗎?出來社會都繼續恰嘛,惡霸幾易做㗎

現實世界就係弱肉強食
被人恰9成9係唔識同人相處

合理化欺負弱小
垃圾
新式校舍課室窗出面有好大個冷氣槽
有個同學上堂爬左出窗係冷氣槽坐左成堂
打壁報打斷手

呢個真係好興打壁報
衝出去嗰時撞爆咗班房門
有個低form影數學阿sir個屎忽(個阿sir出名大屎忽,上堂個陣有同學唔識會45度烏低教,仲要突起個大屎忽)

影完之後放上佢哋班個WhatsApp群組

沙田第一男校?
lm
留明
小學嗰陣
有個同學攞鉛筆插大脾

你同學只係唔小心插中
一樓跳落地下同個同學say hi
係課室練三級跳
欺凌死全家
有個女仔幾正 幾大波
佢將自己件冷衫掛左係張櫈度

然後上electives既時候要調位
有條友就坐左依個女仔個位度 拎佢件冷衫個手袖位打飛機
仲要射埋入去
成班中七俾訓導捉到鋤dee
於是lunch廿幾人罰企教員室門口俾低form笑
整死學校金魚
小學個時有人痾完屎 用膠袋拋d屎上天花
之後都查唔到係邊到整
才楠上堂燒左份EPA卷
重點係老師未入分

利申:林裘謀

邊年
有個同學,上堂突然企上檯扮俾神靈上身,指住個阿sir 講:何方妖孽膽敢在此生事!!!

之後坐返低扮打個冷震,望住個sir 問:做咩大家望住我,唔好咁啦

明明講緊痴線同學 點解有啲人出黎認屎認屁

同問
點解有d撚樣成班恰鳩一個都有臉post出黎
又唔撚對題 係咪以為自己好撚好打?

你中學成日被人恰?

正常人都唔會覺得斯凌人係威係勢囉,中學你成日恰人㗎?出來社會都繼續恰嘛,惡霸幾易做㗎

現實世界就係弱肉強食
被人恰9成9係唔識同人相處

合理化欺負弱小
垃圾

你哋唔接受都冇辦法
現代社會就係咁運行
汰弱留強係基本生存法則
明明講緊痴線同學 點解有啲人出黎認屎認屁

同問

戇尻當有趣
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

笑撚死
前面有個美極煩膠女同學上堂訓覺
老師叫我叫醒佢 點知拍醒佢之後
佢突然企起身爆我seed 話做咩叫醒佢
我諗一諗決定玩大佢 見有理在手
反枱爆大技 再兇到佢坐低
成班同學後尾不同要我重演 示範俾全級睇

利申: 高佢半個身 太有壓迫感佢最後坐低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞