一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
上中文堂踢毽

上西史堂同隔離位睇AV
係廁格個條桿到玩引體上升
條桿斷左
入左醫院
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

究竟係玩鳩警犬定班主任
以前中學個陣 有次呀sir突然間話中史測驗 炒咗要企操場一個禮拜 咁我隔離個同學即刻嚇到連人帶枱跌咗落地 痴線嘅係佢竟然用大哥大叫校工同幫佢出貓喎 更on9嘅係隔咗無耐中史測驗攞本國文出唻出貓喎 幾on9呀
以前中學個陣 有次呀sir突然間話中史測驗 炒咗要企操場一個禮拜 咁我隔離個同學即刻嚇到連人帶枱跌咗落地 痴線嘅係佢竟然用大哥大叫校工同幫佢出貓喎 更on9嘅係隔咗無耐仲要中史測驗攞本國文出唻出貓喎 幾on9呀
睇左樓上咁多人講 我又記起一個小學同學
佢賴屎 但係佢淘手拎屎出黎放入櫃桶到
當時課室開風扇開到最大 陣屎味好快傳到成個課室
然後因為太臭 好多同學頂唔順 直接出哂課室
個老師之後搵到邊個係兇手就罵左成十分鐘仲要轉課室上堂

⋯⋯我姑姐應該係你個老師
全部同一個人做
上art堂突然話好口渴 拎支藍色顏料倒入口
成個口成棚牙都係藍色

黑板前面排隊 又突然話好肚餓 拎起支粉筆就咬黎食

小息落去買野食 話d人行樓梯太慢 阻住佢
直接跳落1樓平台 先再行樓梯落操場
但佢又無穿無爛

陸運會 拎住成個生日蛋糕去運動場
一個人食哂當早餐

體育堂踢踢下波話好肚餓 拎地下d草黎食

終極食神
有一年lunch有班痴線佬出去食飯嘅時候
用6蚊買咗隻田雞,用30蚊買咗個盒
裝住隻田雞拎返學校放入人地書包嚇人
個盒跌落地好似隻嘢走咗出嚟
成班嚇到尖叫個個跑嚟跑去
隔離班又係窗口望住笑鳩我地

有份尖叫,但最後笑到肚痛
上堂對住miss打飛機
全校係學校對出位置週會
有個痴線佬係樓上灑溪錢
成校都o左嘴
睇住啲溪錢慢慢飄落黎

tko?
中六玩核突膠fing左上天花板痴住左
到grad左之後open day返黎都仲係到

考通識考左半個鐘冇野寫
入左廁所玩ipod touch
最後15分鐘先返去

有大隻同學同呀sir嗌交
成張枱飛去個呀sir到
好彩唔中 但張枱斷哂腳 仲要係鐵黎

Lky ?
陸運會個陣 我個fd覺得悶 自己返左屋企結果比人記缺點

係陸運會lunch直接返屋企

呢個我試過
我學校陸運會唔會夠人坐晒成個運動場 試過同班同學過咗對面看台望住其他同學同老師 訓導發現咗有幾丁友係對面 過嚟捉我地 然後我地行另一邊返返去
打完飛機食番自己既精液

勿相認

上ICT堂悶到抽筋
利申 背向呀sir

勿相認

玩到係課室噴埋色,搞到勁大味
打壁報打斷手

我都有,仲要嗰時罰緊企
上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
個同學禁咗另一個同學嘅電話號碼扮係老竇
扮老竇嗰位同學同訓導講
收皮啦死肥閪想屌我個仔 我屌你老母就有份
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
下次再爆粗 我會打俾你老母
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

有一次上緊堂,班上有個肥仔,佢係上堂期間想偷偷放屁,點知放左個又響又臭既屁
痴撚線,唔洗五秒,成間課室臭到仆街,個miss都臭到面都青埋,下令坐係窗邊既同學幫手開窗,又開課室道門又開風扇,連毎個miss都頂唔順走出課室避開啲臭屁味,攪到中斷上堂十幾分鐘
成個窗拆撚咗落黎
有人連續三個月 每早都係其中一格廁板到屙屎 仲要係圍住塊板屙 同係洗手盤屙 難道非常之高
而個幾層嘅廁所都係由同一個校工負責
懷疑係係同個校工有仇
個年我同班frd係su
On9訓導叫我地食完飯去守廁所
彩佢都傻
利申:女校
呢兩件事都係入u後發生
有人係hall嘅𨋢入面開枱打麻雀
比保安趕返出黎
同一班人 其中有個engine仔改hall收冷氣錢部機
變成免費供電 講真 其實幾勁
比人發現之後要quit hall
仲要唔知幾年內唔比踏入hall半步
係同一個hall 有同校嘅同學係hall樓下扑野 上晒報紙
利申:痴線佬學校
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞