一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
打壁報打斷手

咁似我同學
我帶頭出貓先之後成班跟住出貓 嗰陣時超有成就感
有一排好興儲擦膠碎,有個同學成日叫我地用完既擦膠碎俾佢,後尾發現佢將啲擦膠碎放入啲本身燈同電制,搞到成日lab有燒膠臭味
貪玩索砂糖扮索白粉
老師唔信,報左警
點解有d撚樣成班恰鳩一個都有臉post出黎
又唔撚對題 係咪以為自己好撚好打?

你中學成日被人恰?
lm 第一版已經笑撚死
以前初中,有個隔離班傻屄拍扯投影機電幕條線粒的。結果條線就上左去個槽啦,佢又on99跳上去撩,結果,一隻手指尾最後一節斷鳩左。鄧同學從此變左殘疾人士
將個飯盒由3樓掉去格黎校 校長格黎
你間學校痴埋
屯門
拎啞鈴跳高
爆哂肛

香港前首富

傳聞佢老豆上太空食扒

好多舊生

全校都識
大家邊年畢業?
我同佢同屆

佢唔係考過好幾年咩?
打穿壁報版

係同學定太多人做過呢件事

話說幾年前,中學果陣係d幫人出頭既正義衝動撚

有一次因為有同學係學校唔記得logout facebook跟著就比人玩d好離譜既野

唔好彩我同學個老母見到激到入左醫院,傳到成級都知咁濟

跟著就覺得玩人條友好仆街,就原本想幾日之後一條友落去搵條仆街向我同學道歉

殊不知到果日唔知係咪比人傳開左我要搵條仆街,跟住兩個from既人都走曬出來,跟我去搵人,最後嚇撚到條仆街喊

事後得十幾條友肯認有份去睇戲參與,但果陣至少40-50人

拎鳩毛了其他同學
包括女仔
買左一大札花返黎 小息當住好多人面前表白

唔係喎 呢個唔痴線 自

元朗區
以前同其他人共用更衣室,佢地會留袋係裡面,我地班d男仔就醒目每次用完拎埋袋走。有一次有個同學買左幾包朱奶一包一包踢上牆好似爆彩蛋咁,d朱奶全部射晒落人地d袋上面。之後俾體育老師瘋狂屌。
放假前放咗兩條青瓜入空 locker
之後放完假我第一個返課室
臭到出咗去嘔
成班買咗一箱空氣清新劑返黎噴都仲有味
啲青瓜出晒汁臭到仆街
換晒mouse粒黑色波做麥提沙

中2上IS果時有個出名玩得嘅同學 拎支好長嘅竹好似叫glowing 唔知乜 用個bb點着完之後食煙咁食左啖 咳撚左成堂 我地笑到仆街

中4有日教男仔pe嘅老師無番 成班男仔上堂聚賭賭真錢 之後個代課老師叫左個訓導同另一個老師黎,我同另一個fd同d 老師關係好d所以我地兩個比人先叫左出去問咩事 比人大一大之後一野供撚晒成班男仔十幾個出透 最後好似齊齊打俾家長同記過

好掛住中學
無大家個啲咁癲
上中文堂個陣,我枝筆斷墨,然後我諗住
攞枝筆芯,係上面個位吹,會有壓力bi啲出黎,吹吹下無喇喇吸左一啖,成個嘴都係黑色既墨 唯有舉手問老師去廁所,佢笑我做乜食墨,成班同學都笑

狂寫錯

係咪九龍灣既中學?

小學都有個同學咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞