一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
食科學堂面包食到call白車入院

食大菜糕
1. 巢女同學書包入面d M巾出嚟解剖

2. 見女學生坐低,個hgc擺個like手勢等個女仔坐落去
同一位同學去譚仔
阿姐問佢要乜 佢答清湯十小辣
我同嗰個阿姐呆咗

企係張枱上面FING 冷衫
之後比風扇割到隻手 噴到周圍都係血
中一要上游水堂 係第一二堂泥
所以係直接去泳池上完泳水堂先番學校
有次上完游水堂 第三堂老師叫我地拎份功課出泥
有個同學先發現個書包漏左喺泳池更衣室個locker冇拎走

知唔知咩叫痴撚線?
又記得一個 bio劏老鼠 有個女同學完左實驗之後無啦啦將啲內臟渣埋一舊成手老鼠血
比呀sir罵佢要尊重隻老鼠
5 6度扮唔凍
外套都唔著 講野都震曬 仲死撐

巴打我都識得個咁嘅人讀中大?
以前學生會 試過放學book班房扮開會
然後開個youtube project落個screen度唱k
同一個人四件事

第一件
一日落雨全身濕透除哂衫狂奔
五六個老師好似打Rugby咁追佢
有個入戲過深係咁叫Tackle Tackle
最後條友自己跣腳pk啲人衝上去壓住佢
校長行過問咩事
佢大叫關你撚事

第二件
返學唔帶書包拎住個紅白藍行
一路係咁係到唱校歌仲要捉住幾個
低form仔迫佢地和音
去到校門
訓導截住佢問佢咩料
佢大叫關你撚事咩

第四件
上上下中文堂自己企咗上枱
基於上幾次嘅經驗啲老師學精咗
無人理佢繼續上堂
跟住條友唔知係邊拎咗個大聲公出嚟
大叫仆你個臭街係到教咩嘢
個老師陰陰嘴一笑
由黑板行去最尾個行大大聲疾呼
關你撚事吖
屌你老母你老母比狗屌

請相認
中學個後生中文Miss成日彎腰低胸,仲要講嘢姣姣哋。男仔特登攞功課出去擺喺張枱問佢然後等佢一彎就有波睇
然後我班有個男仔有次仲企得太高差啲被風扇批咗個頭

P
喺早會鬧到個副校喊
喺個耶撚老師面前鬧佢歧視同性戀者
有同學急屎無tissue用單行紙解決
搞到個廁所塞左 都幾大件事 校工用泵通馬桶 成功將堆紙拎出黎
重點係每一張單行紙都有同學a個名
全校都知咁滯

我都見過 ,小學嗰時作文堂有個肥仔急屎問阿sir拎紙巾,阿sir又無,諗咗一陣俾咗張作文紙,個肥仔望住張作文紙諗咗一陣,之前拎張紙出班房
同一個人四件事

第一件
一日落雨全身濕透除哂衫狂奔
五六個老師好似打Rugby咁追佢
有個入戲過深係咁叫Tackle Tackle
最後條友自己跣腳pk啲人衝上去壓住佢
校長行過問咩事
佢大叫關你撚事

第二件
返學唔帶書包拎住個紅白藍行
一路係咁係到唱校歌仲要捉住幾個
低form仔迫佢地和音
去到校門
訓導截住佢問佢咩料
佢大叫關你撚事咩

第四件
上上下中文堂自己企咗上枱
基於上幾次嘅經驗啲老師學精咗
無人理佢繼續上堂
跟住條友唔知係邊拎咗個大聲公出嚟
大叫仆你個臭街係到教咩嘢
個老師陰陰嘴一笑
由黑板行去最尾個行大大聲疾呼
關你撚事吖
屌你老母你老母比狗屌

請相認

仲有一件你食左?
留名
上堂坐窗口位 太曬 開左把遮上堂
btw仲要係成把彩虹咁既色 勁sharp
利申 勿相認
中文堂出貓比老師發現左
之後佢拎左隻光碟出黎啪斷佢
用鈍果邊𠝹自己隻手
老師睇到火滾 叫左訓導拎捉走佢
Lm
小息con人嗰陣整爛左張老師枱(四隻腳嗰款木枱,整甩左其中一隻腳),跟手擺番隻甩左嘅腳埋去扮無事,諗住等下堂老師抆一抆張枱嗰陣,屈個老師整爛張枱
中學同學上堂攞條鐵線,插入去課室後面果啲三腳插度開電,個插頭爆炸有火光燒焦同學手指,牆上面有個大黑影

整完條友嚇到全日唔出聲
上堂對訓導大叫屌您你母
比佢捉去打電話比家長
個同學禁咗另一個同學嘅電話號碼扮係老竇
扮老竇嗰位同學同訓導講
收皮啦死肥閪想屌我個仔 我屌你老母就有份
跟住個訓導cut咗線
滴住汗咁講
今次就放過你
下次再爆粗 我會打俾你老母
你小心啲

之後個同學再爆粗
個訓導都唔敢話佢

試過不過失敗咗,
話說我比人記小過要見家長,
我打電話比個扮阿爸既 fd 後,比訓導聽,
然後你老母咁啱打鐘,就識穿咗
留名待笑
有個同學係巴士迷,有日走去偷揸巴士然後俾人拉左,上埋報紙
聽聞仲問啲過左18歲嘅同學可唔可以幫佢保釋

勿相認

何文田?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞