一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
有個同學放學比車撞 報紙話佢彈飛七米之後冇事起返身自己走左

沙田?

初中嗰時班主任好鐘意捉人唔着底衫,
有一次有個男同學比班主任捉到,
佢喊晒口跑咗出學校門口....
同一日,學校男廁其中一格發現有條抆過屎既底衫。
試過有幾個同學上堂果陣襯Miss行過果陣捐入枱底爬去Miss後邊用課本附文既光碟照Miss底褲 本身Miss唔知但比班入邊既正義撚報串最後比訓導捉哂入導道處落埋薄 好記得個Miss都幾正成日著短裙
利申:匆相認

正義撚死全家

咩色?
有個人上台拎畢業證書對校長三躹躬
一野向上跳頂爆個燈管
掃堂腿咁踢向老師枱踢到成隻腳插穿咗塊版
同班fd Last day拆撚左殘廁度門

個時F5基本上最大,f6,7預科唔得閒理我地

走落去f1廁所玩鳩d新仔,嚇到喊晒

Lunch完上課室,同班fd逆線上課室,班f1落,我地上,我大大聲講句「屌,依嫁d f1個個一撚樣樣既

成班靚仔連佢地個班主任望住我

好有型阿

以前中學有個低form 肥仔成日問啲miss 著咩色低褲 有一日終於比訓導捉去訓話狂鬧 話咁樣係性騷擾 之後個肥仔去咗拎支滅火筒 對住個訓導講話你再鬧我就射鳩你 之後結果點我就唔知喇

痴撚線
明明講緊痴線同學 點解有啲人出黎認屎認屁
拎支掃把追住訓導黎打
拎啞鈴跳高
爆哂肛

in lks we trust
將人地對皮鞋由五樓掟落操場

當年五樓得我地班一間課室架咋,快點來相認
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

有個女同學係走廊同阿sir嘈交,嘈得太大聲,d老師叫學生關窗關門唔好多事,個層嘅學生因為咁要遲放學,等個阿sir同個女同學嘈完先放學。
有個痴線同話請成班食m記
之後佢一野將佢手上袋m記連汽水掟上風扇

麥記大爆炸!!!!!!
有個同學係巴士迷,有日走去偷揸巴士然後俾人拉左,上埋報紙
聽聞仲問啲過左18歲嘅同學可唔可以幫佢保釋

勿相認
小學係操場見到個用完既condom, 條鬼仔拎起手大聲話"I found a balloon" 之後放落口吹

我。。。同女同學係女廁扑野

多小小啦
有個同學成日係lunch time掟d雞骨西蘭花出窗口
由窗口望落去就係比家長帶飯比學生食野既地方
班學生食食下多左幾條雞骨同菜 仲試過掟中家長
唔知算唔算痴撚線

小學二年班有條臭閪天生犯罪格
有個同學贏左比賽禮物係set文具仔
條臭閪偷撚左人地set野 被偷者同老師投訴啦
老師就話偷人地野既人小息黎揾我自首
如果唔係就全部check書包
結果小息返到黎條臭閪架(窩) 比我
塞撚左set野入我櫃桶 仆街個爛臭街
擺條薯條喺黑板擺粉筆嗰個位
個老師拎咗嚟寫字

依個最好笑 成個畫面出哂黎
打爆火警警鐘 全校一齊走火警

咦。。。

同學
一下打爆個玻璃窗 我黎
唔小心

同學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞