一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
換晒mouse粒黑色波做麥提沙
暑假前放個燒味飯喺冷氣機入面,一開學開冷氣即刻

喺三樓掟個飯盒落操場,仲要掉中人

成班廿幾個中五落去低form揾個拆五樓男廁廁所門嘅低B仔

lastday求個訓導鎖佢入訓導房保護佢唔好俾其他人打

煎一盒火柴頭放入人地個本生燈入面
拎啞鈴跳高
爆哂肛

師兄?
留名
拎啞鈴跳高
爆哂肛

lks?

係what's app group改miss花名
仲要係group講粗口
結果miss嬲到退group
上緊堂有同學爆呔,企起身索性除埋條褲行出班房

因為學校同格離學校痴住,班上面d男仔對住格離學校大叫俾對面老師投訴,之後訓導睇閉路再一人一張牛肉乾
才楠上堂燒左份EPA卷
重點係老師未入分

利申:林裘謀
食科學堂面包食到call白車入院

見過好多次呢種回覆 究竟係咪間間學校都有一兩個呢D白癡仔

點解會食到入廠

好似係滴d淟落麵包度
d淟有毒

一撚定係鄭植之
中學果陣左個同學胃痛但係冇帶藥
最後走左去食粉筆
用鉛筆起稿冒簽
有同學急屎無tissue用單行紙解決
搞到個廁所塞左 都幾大件事 校工用泵通馬桶 成功將堆紙拎出黎
重點係每一張單行紙都有同學a個名
全校都知咁滯

中學果陣個同學胃痛但係冇帶藥
最後走左去食粉筆
跑步冼親 斷左手
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

呢個好好笑
中學個陣偷左個男仔既冷衫
然後拎比肥文同佢講係某條女既
跟住佢係咁索
最後我地坤佢係個男既
中六玩核突膠fing左上天花板痴住左
到grad左之後open day返黎都仲係到

考通識考左半個鐘冇野寫
入左廁所玩ipod touch
最後15分鐘先返去

有大隻同學同呀sir嗌交
成張枱飛去個呀sir到
好彩唔中 但張枱斷哂腳 仲要係鐵黎
喺 殘 廁 屌 老 師

求相認
哇....原來我係正常學生
【本報訊】元朗一名15歲中二男生,昨晨疑因遲到,鬼祟地冒險攀爬外牆欲進入校舍,卻意外失足墮落一米下屋頂,趴在平台上右腿骨折,他大聲呼喊自揭行蹤,最終要由消防協助救下,送院治療。校長事後向全校師生廣播事件,強調學生不應做愚蠢行為,意外亦給該男生一個教訓。

同學你好
老師罰佢留堂企係一個格入面

跟住佢急屎唔夠膽同老師講,係老師面前賴咗出嚟
1.低年級係樓下早會 我班高中有男同學摺紙飛機 篤中左個同學仔既頭,之後訓導上黎捉人。
2.我班有男同學飛對鞋去格離學校,目的係去格離學校執返再𥄫女。

自此多左條唔準飛嘢落街既校規
收埋飯盒半年 拎返出黎生哂蟲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞