一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
諗起有個小學女同學
含筆芯

細個含筆芯
大個含....

估到有人咁講
我想講佢個樣ok弱智下

對唔住 我下次唔亂講野啦
有個死mk同個miss係教員室鬧交
之後個mk勁大聲對住個miss講
你而家除褲比我屌我都唔屌呀
小學個陣隔離位個同學太急又唔敢舉手話去廁所
然後lunch個陣瀨左尿
然後佢踩住自己篤尿扮冇野繼續食飯 完左lunch佢走去同飯商個姨姨講倒瀉左水 借塊布去抹走d尿

條褲唔濕
係走廊拎條j出黎插落小心地滑d柱既窿
倒 shake shake 粉同薯條入人地書 連埋啲書一齊shake
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

倒 shake shake 粉同薯條入人地書包 連埋啲書一齊shake
著住校服笠住學校附近橙色個種垃圾桶周圍走

南嘸阿彌陀佛
倒 shake shake 粉同薯條入人地書 連埋啲書一齊shake

好好笑?
有條友食晏去機舖打機,機舖唔俾着校服,所以除咗恤衫同校褸,上身唔着衫(佢唔着底衫)。點知打完機之後,唔見咗件恤衫,結果上身真空,淨係着件校褸咁走…
有個同學訓左 扯撚左旗
miss叫佢醒左佢仲叫佢答問題
佢諗都無諗企左起身
A塞哂啲報紙落B書包
B就拎翻A個暖水壺,痾左篤尿落去
A飲左啖後,屌撚左一聲,跟手就將篤尿倒左落飲水機度

有個同學last day果陣,喺lab撻左隻生雞蛋出嚟
將隻生雞蛋倒落個空樽度,再加鮮奶+M記嘅咖哩粉+臭襪
然後鎖落locker...之後放榜果日拎翻樽野出嚟,倒落啲gap位度
成個課室臭撚到...

有幾個同學畫喺張白紙度寫「$100」,再畫隻濕鳩獅子扮匯豐嘅銀紙
之後俾個痴線佬阿sir見到,話佢地私藏偽鈔 嘈話要報警
勿相認
瀨屎,將舊屎放書包
聽聞有男同學收錢幫人含撚打飛機
上堂時搵橡根紮自己碌鳩
同學玩櫈 隻手指卡咗係張櫈個窿度 拎唔返出黎
最後叫咗白車送佢入院

王記校友
條友同老師嘈 跟住郁手 校長黎到諗住叫停 點知連校長都打撚埋
最後俾個大隻阿sir㩒喺地 條友無還擊之力訓喺地下係咁鳩叫 笑到仆街
同學成績差左,阿sir打比佢老豆反映情況,
點知佢老豆話“姐喺你依家教唔嚟啦?咁點,喺咪要退學?”,個阿sir聽到淆曬底,瘋狂解釋。

結果個同學第二日真喺退左學

個同學讀書其實okay,份人又outdoor,真係多得教畜唔少。忽相認

乜嘢叫份人outdoor
Outgoing 吓話?

聽聞有男同學收錢幫人含撚打飛機
上堂時搵橡根紮自己碌鳩

Gay m男
學校隔離對住屋宛泳池
中午食飯 有時派水果
將水果扔哂落去泳池 浮下浮下
比屋宛d人投訴
中一要上游水堂 係第一二堂泥
所以係直接去泳池上完泳水堂先番學校
有次上完游水堂 第三堂老師叫我地拎份功課出泥
有個同學先發現個書包漏左喺泳池更衣室個locker冇拎走

泥你老母
上科學堂將兩個插頭電線接埋,之後插落個插座度
跟住塊麵包板成塊炸爛晒,成級半年無得做lab

呢個好笑 好有智慧
最後叫咗白車送佢入院

王記校友

睇黎唔少學校都發生過類似事件
最後叫咗白車送佢入院

王記校友

睇黎唔少學校都發生過類似事件

好多on9仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞