一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
有個同學上家政堂偷雞蛋放落衫袋 自己唔記得左隻雞蛋既存在壓爆左 唔識洗衫要個miss幫佢洗
四條友放左學留係課室飲醉左
第二朝先比校工叫醒
一人一個大過
中學有條友係四樓扔啲'沙炮' 落地下球場,果陣有女排係到練緊波
中學有條友係四樓扔啲'沙炮' 落地下球場,果陣有女排係到練緊波

Lc
lm
係課室玩爆旋陀螺

th??
有fd唔記得帶PE 衫番學 成班叫佢扮唔舒服去保健室 有個fd住好近 我地出學校緩跑個時佢番去攞PE衫俾佢 之後係學校後門拋入學校再搵接應攞俾佢 阿sir無發現
男同學s
大叫屌你老母垃圾XX過隔離學校,結果隔離聽到衝過黎打9我地

唔好相認plz
係課室 將個籃球扔上去𨍭緊既風線 之後一下打左去燈至 成條果d光管燈爆左得返條線吊左係到 個風線仲要(咩)左
最後仲開果架風線

手機玩 請見諒
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

最後係咪校長無返學一兩個星期

唔記得啦咁久遠既事
但記憶中好似有因為喱件事而當日全校無得落去小息

唔係咁都有得相認呀?

同一時間有個著白飯魚去北極同埋識詠春既老師都唔敢同佢過招, 聽個打校長既同學講

係呀屌
嘩喱到咁多校友既
小學個陣日日新鮮,一日bb彈槍,另一日上緊堂玩RC直升機。
最癲係有次個同學同老師嘈,個同學一野打斷個櫈pan,飛出黑板,飛緊既時候前面有兩條友對望吹緊水突然有個櫈pan經過嚇到傻左。
係lab度插支原筆入插座,之後成層燈燒晒
上緊堂無啦啦衝落操場放煙花
以前中學有個低form 肥仔成日問啲miss 著咩色低褲 有一日終於比訓導捉去訓話狂鬧 話咁樣係性騷擾 之後個肥仔去咗拎支滅火筒 對住個訓導講話你再鬧我就射鳩你 之後結果點我就唔知喇

本日最痴線
二樓跳落一樓斷左腳

油麻地?
班房打排球爆光管
小學嗰陣
有個同學攞鉛筆插大脾
有一年lunch有班痴線佬出去食飯嘅時候
用6蚊買咗隻田雞,用30蚊買咗個盒
裝住隻田雞拎返學校放入人地書包嚇人
個盒跌落地好似隻嘢走咗出嚟
成班嚇到尖叫個個跑嚟跑去
隔離班又係窗口望住笑鳩我地

有份尖叫,但最後笑到肚痛

有個同學聖誕p玩交換禮物攞左隻田雞番黎抽,仲要全部人都知係佢買
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

最後係咪校長無返學一兩個星期

唔記得啦咁久遠既事
但記憶中好似有因為喱件事而當日全校無得落去小息

唔係咁都有得相認呀?

同一時間有個著白飯魚去北極同埋識詠春既老師都唔敢同佢過招, 聽個打校長既同學講
個老師仲話佢當年去俄羅斯一拳打到隻熊人調頭走添
有啲係欺凌,但又自以為好好笑
係課室 將個籃球扔上去𨍭緊既風線 之後一下打左去燈至 成條果d光管燈爆左得返條線吊左係到 個風線仲要(咩)左
最後仲開果架風線

手機玩 請見諒

咩手機玩 屌你老味1999
放臭蛋入人地書包
臭到成班走哂出班房
拎啞鈴跳高
爆哂肛

雞髀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞