一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
上堂無啦啦攞條撚出黎擺上櫃桶
真係唔怪得啲老師咁想送班學生去camp畀人糟質
出千鳥
將班房啲枱啪埋 用書當乒乓球拍 lunchtime打乒乓波
倒後行樓梯
為走補課,唔拎書包走(經常走補課,所以個先生收左佢書包去教員室)
一野扯黑板上面枝光管落黎
俾老師罰lunch 時間落訓導室一齊食飯
襯老師行開左 一人一淡口水加落老師飯盒

咁岩比CCTV 影低左
上堂無啦啦攞條撚出黎擺上櫃桶

兩條友一齊推廁所門口道門 成道門一野塌撚咗
將塊食唔曬嘅雞排放喺風扇玩俄羅斯輪盤
拎支魚杆釣下一層同學嘅校褸
放學冇咩人個陣同個mk妹入左男廁你眼望我眼,係門口邊拍埋一齊,差D引唔住入廁格同佢扑野

做咩會一齊入男廁
拎啞鈴跳高
爆哂肛

香港前首富

傳聞佢老豆上太空食扒

好多舊生
聽朋友講話佢中學朝早開早會
有人係7樓跳左落黎,成班同學望住
之後幾秒d學生開始大叫同周圍跑
上堂打呵欠甩左牙骹
屌老師屌到個老師衝入教員室
佢襟咪繼續屌佢

利伸:乖學校

呢個應該同“起身屌西啦“應該有異曲同工之妙
選班長
老師叫同學舉手提名下人
有個男仔舉左手
老師問:好,你想提名邊個呀?
男仔:(唔出聲,猛指自己張枱)
有幾個同學加左唔同液體(水 果汁 汽水之類) 仲有斷橡筋 擦膠粒 短粉筆 短鉛筆之類既垃圾入落膠樽度然後擰返實 跟住唔記得係有人係小息後開左個樽定係有人放左佢入locker無拎到 最後有怪味飄出黎
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

最後係咪校長無返學一兩個星期
【本報訊】元朗一名15歲中二男生,昨晨疑因遲到,鬼祟地冒險攀爬外牆欲進入校舍,卻意外失足墮落一米下屋頂,趴在平台上右腿骨折,他大聲呼喊自揭行蹤,最終要由消防協助救下,送院治療。校長事後向全校師生廣播事件,強調學生不應做愚蠢行為,意外亦給該男生一個教訓。

同校
男同學
日日上堂用面油紙抺面
佢發脾氣一拳打爆玻璃窗,啲碎6樓跌落街,好彩無人經過
班上面有個男仔 同佢啊哥嘈交 跟住佢啊哥就會拎佢個枕頭 跟住除褲磨j定屎忽 佢都會磨埋佢啊哥個個枕頭
見過讀咗一年之後覺得間學校好廢退學 兩年後返嚟教書

一拳打凹咗塊黑板

將部cal機七樓掟落一樓之後執返冇事繼續用

掟條底褲上吊扇轉極都唔跌落嚟
中一有個同學,四圍send sms 俾人叫人幫佢劣尻
有次佢坐左係我隔離,叫我幫佢
(上堂果時)
我幫佢劣左幾野就揸佢春袋,佢係度慘叫
後來有人爆左佢叫人幫佢劣尻嘅sms出黎
自此以後大家都叫啊同學做 「四手哥哥」

我到依家都唔明點解當年會幫佢劣
(勿相認)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞