一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

我應該識你
屯門?

你又知你識我?
拎菜刀追住人 係班房
話說小學個陣有位同學佢事無大小都話要去廁所,咁佢去廁所嘅次數多到老師都容忍唔到,每當話要去廁所個陣,老師都會訓話佢,自此之後佢就少咗廁所。

有一日英文堂默書,默默下我聞到陣屎味,開始時以為有人放屁不以為意,但陣屎味有增無減,咁我左望望右望望同學們你眼我望我眼,突然之間有位同學彈起身大叫:屎呀!!!! 我地回頭一望,個位大叫同學指往坐係佢前面個位同學:佢個櫃桶入面有屎呀!!!佢係到屙屎呀!!!
宜比指個位同學正正就係成日要求去廁所個位同學。(當時佢隻手伸底褲入面抆緊屎) 聽完佢依句說話後一班大膽同學仔包括我即刻沖去個櫃睇,真係屎不得止重要係啲屎一條條咁搭咗一座山出嚟。

由於場面驚嚇臭氣鋪滿整個課室,有人喊有人嘔又有人指住堆屎狂笑,老師當時嚇到唔識比反應呆咗一陣,然後就叫屙左屎個位同掉左啲屎佢,叫同學打開全部門同窗口,再叫清潔工清理地方。

恐怖嘅事情又再發生,佢將啲屎掉落課室個垃圾桶度, 老師見到佢呢一個動作佢成個人崩潰咗發咗癲咁鬧個位同學叫左汁返去廁所沖咗佢。

諗返起個位同學真係痴撚線㗎。

打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

我應該識你
屯門?

你又知你識我?

咁又係,當年單嘢全校都知
喺班火玩火 燒著左 之後用腳踩熄
係博物館d意見書寫撚哂粗口
比人記大過
傳說我班有個男仔同個四十幾歲嘅音樂老師拍拖
有一日個男仔知道咗音樂老師嘅ex番嚟搵佢
個男仔嬲到一嘢打爛咗音樂室度門
打校長
據稱打到校長眼鏡都爛埋

我應該識你
屯門?

你又知你識我?

咁又係,當年單嘢全校都知

唔知而家啲學生知唔知喱件咁撚癲既事?
咬人算唔算呀?

利申:聽番嚟
打完飛機食番自己既精液
中學上IS堂用bunsen burner 燒陶瓷杯入面啲化學野,啲火較到藍色。個同學徒手囉起個熱到仆街嘅陶瓷杯,之後縮手打爛個陶瓷,再好大聲講「屌!好撚熱呀!」
拎啞鈴跳高
爆哂肛

北區 ?

雞比哥好岀名

佢横誇咁多屆
好難唔識
有個同學帶左隻倉鼠,點知有傳染病,搞到大半班發燒,休息左兩個禮拜
中一有條友撞個頭落黑板度
撞到個黑板留左灘血
聽聞自此係個班房教既老師好多都做左陣就辭職

灘血到我中六仲係度

條友怨氣好重
係班房打棒球,下下打到啪啪聲
係班房裝wifi 之後比IT男發現 全班記缺點

我都試過,不過係比個毒撚告發,因為佢冇份用,最後成班排鳩佢,以為自己讀書好勁,最後入左ive
坐爛洗手盤
咁啱有老師喺出面

係咪前排先發生
坐爛洗手盤
咁啱有老師喺出面

係咪前排先發生

肥仔陳
勿相認
2個男同學打架
其中一個一拳打爆左個火警鐘
教員室啲電腦自動關晒機 全校走火警
啲老師屌晒鬼
我 成個中學未試過遲到 試過前面撞車中途落車急步行返學 最後都準時返到

真。香港人
同學為事討女同學歡心
不惜爬窗入課室拎野
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

笑死

後來點?
拎啞鈴跳高
爆哂肛

北區 ?

雞比哥好岀名

佢横誇咁多屆
好難唔識

你邊屆?
宜家仲有冇人識?

利申同班

Grad 左啦
淨係同過佢細佬同班
我估到佢細佬grad 埋就應該冇人識
放學時間將半班嘅櫈拗哂做外八

你同學食咩大

咩區

有啲熟 沙田區?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞