一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
臨放假前同同學玩野放左兩隻雞翼入人書包 點知佢成個假期真係無打開過個書包 返到學校一打開個書包d人問佢係咪瀨屎 果種臭味一世難忘 佢問邊個玩野 我同個同學忍笑忍得勁辛苦
上堂時間去廁所煲煙, 坐爆咗水箱, 學校搵唔到邊個做但全級都知
影班相嗰日趁課室冇老師, 用課室電腦睇av, 校長經過問佢喺到用電腦做乜, 佢答做powerpoint
有兩個戇鳩仔對個中一妹中出即飛, 結果被個中一妹唱到全校不論師生都知, 逼到班老師報警處理

勿相認
將張枱移岀走廊 再倒晒啲書岀黎
失戀 一拳打爆玻璃
之後話好痛

天水圍?

香腸中學? 朱生?
講多兩單先

男同學衝入女廁, 見女就嘴, 要幾個校工入去拖返佢出嚟, 不過因為攞緊白卡, 唔使罰
喺學校打交被的咗去staff room, miss唔知話咗佢句乜, 一拳車落去miss到, 打到個miss成個瞓咗喺地, 騎上去繼續打, 仲一邊爆晒粗, 個miss嚇到有一排唔敢返學
有同學試過整到成支塗改液爆開,射到阿sir同幾個同學成面都係
同埋走堂去學生會到打ps3
無大家咁個喼啲咁癲
上中文堂個陣,我枝筆斷墨,然後我諗住
攞枝筆芯,係上面個位吹,會有壓力bi啲筆出黎,吹吹下無喇喇吸左一啖,成個嘴都係黑色既墨 唯有舉手問老師去廁所,佢笑我做乜食墨,成班同學都笑
last day一拳打爆咗隻窗...
俾miss收左份爽報 最後上埋新聞

廖xx
打穿班房道牆

打壁報打斷手

係咪東區學校
無大家個啲咁癲
攞枝筆芯,係上面個位吹,會有壓力bi啲出黎,吹吹下無喇喇吸左一啖,成個嘴都係黑色既墨 唯有舉手問老師去廁所,佢笑我做乜食墨,成班同學都笑

狂寫錯
同學a急屎無tissue用單行紙解決
搞到個廁所塞左 都幾大件事 校工用泵通馬桶 成功將堆紙拎出黎
重點係每一張單行紙都有同學a個名
全校都知咁滯
唔好相認

痴撚線

有日有人係學校隔離散紙,張紙寫住XXX(老師名)欠債還錢天經地義,無幾耐就無見過個老師~
無大家個啲咁癲
攞枝筆芯,係上面個位吹,會有壓力bi啲出黎,吹吹下無喇喇吸左一啖,成個嘴都係黑色既墨 唯有舉手問老師去廁所,佢笑我做乜食墨,成班同學都笑

狂寫錯

係咪九龍灣既中學?
將隻草猛放入人地條褲

抬起個同學當粉刷咁刷黑板

上上吓堂去廁所,moon walk 走出班房

好想睇

聖類斯?
用垃圾桶笠住阿sir打
係班房screen上外國網睇nba,點知彈左個咸網廣告出嚟,勁多女仔望住
小學有個痴線佬同學偷影個阿婆miss既底褲.

中學有個同學揸車返學,泊學校對面d咪標位,成日爬出去入咪標.
小學有個越南仔上堂起飛腳
跟住對鞋甩左岩岩停係老師台
有個同學一個月內坐爆左三張凳
試過上上下堂
有幾個同學係冷氣槽個邊跑過

九龍城 H座?
有個同學一個月內坐爆左三張凳

勿相認
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞