一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
有個同學小息係咁向下面啲人吐口水,樓下啲人以為冷氣機滴水,我仲好記得有有個啊叔懶係識野咁講:個冷氣機滴啲水咁暖,一定好快燒機

而家諗返起都覺得好核突

lab coat出面著背心冷衫

畢左業著住校服買飯盒返學校食
仲要個課室有班學生上緊lunch補課
佢食住飯盒聽個老師教書
個老師問佢邊班嘅
一齊由學校逃出去再入番去
港島男校
有同學釣狗公釣到自己個best friend
Send哂露J相
到中四就傳到全校都知
事主由即時由大佬變過街老鼠
佢好似仲未知兇手係佢好朋友

利申不是best friend
攞住條線 勒住人哋條頸
警已報
同學a急屎無tissue用單行紙解決
搞到個廁所塞左 都幾大件事 校工用泵通馬桶 成功將堆紙拎出黎
重點係每一張單行紙都有同學a個名
全校都知咁滯
唔好相認

痴撚線

校工好慘 啲紙仲有同學啲屎

做乜尻

呢個好笑
4度仲係著一件恤衫仲要摺袖
更衣室扑野比清潔呀姐撞破 全校通晒天
仲有一個

上堂打飛機打咗5年,無俾老師發現

聽聞考dse嗰陣都有喺試場都打
打壁報打斷手

黃大仙區?
上堂大叫放屁之後全班都閒到
逼到老師開門開風扇通風
集體掟同學書包所有嘢落街
將學校電腦換哂小圓QB wallpaper
食科學堂面包食到call白車入院

個人名係咪直升機名?
小學個陣有個同學上上下堂會打自己個鼻打到流血 然後個陣tvb播緊一公斤眼淚
啲同學就笑佢一公斤鼻血
點解有d撚樣成班恰鳩一個都有臉post出黎
又唔撚對題 係咪以為自己好撚好打?

你中學成日被人恰?

正常人都唔會覺得斯凌人係威係勢囉,中學你成日恰人㗎?出來社會都繼續恰嘛,惡霸幾易做㗎

現實世界就係弱肉強食
被人恰9成9係唔識同人相處

無人彩你禍弱肉強食
痴撚線MISS就有
當年中學有個英文MISS大概廿幾歲度
樣OK,日日都化晒妝同著到相對地性感番學(短裙仔/緊身褲等)
有次佢係禮堂監考,著條緊身褲,扭扭下個大PAT PAT咁加埋勁淫既香水味行黎行去
事後成班男同學話根本集中唔到

仲有次係課室考ORAL , 4個同學一齊做小組討論,
佢坐中間,同學坐兩邊咁, 我地傾緊果陣佢成對波"LONG"左上台面 果陣我就坐佢隔離, 近距離睇到O晒嘴

唔知因為佢行為太暴露定點, 個MISS教左一年就走左
點解有d撚樣成班恰鳩一個都有臉post出黎
又唔撚對題 係咪以為自己好撚好打?

你中學成日被人恰?

正常人都唔會覺得斯凌人係威係勢囉,中學你成日恰人㗎?出來社會都繼續恰嘛,惡霸幾易做㗎

現實世界就係弱肉強食
被人恰9成9係唔識同人相處

人地唔識同人相處關你撚事恰人都可以大條道理唔好咁幼稚啦
小學個陣有個同學上上下堂會打自己個鼻打到流血 然後個陣tvb播緊一公斤眼淚
啲同學就笑佢一公斤鼻血

一公升sor

做乜尻

呢個好笑

中學真係最好玩
話說小學個陣有位同學佢事無大小都話要去廁所,咁佢去廁所嘅次數多到老師都容忍唔到,每當話要去廁所個陣,老師都會訓話佢,自此之後佢就少咗廁所。

有一日英文堂默書,默默下我聞到陣屎味,開始時以為有人放屁不以為意,但陣屎味有增無減,咁我左望望右望望同學們你眼我望我眼,突然之間有位同學彈起身大叫:屎呀!!!! 我地回頭一望,個位大叫同學指往坐係佢前面個位同學:佢個櫃桶入面有屎呀!!!佢係到屙屎呀!!!
宜比指個位同學正正就係成日要求去廁所個位同學。(當時佢隻手伸底褲入面抆緊屎) 聽完佢依句說話後一班大膽同學仔包括我即刻沖去個櫃睇,真係屎不得止重要係啲屎一條條咁搭咗一座山出嚟。

由於場面驚嚇臭氣鋪滿整個課室,有人喊有人嘔又有人指住堆屎狂笑,老師當時嚇到唔識比反應呆咗一陣,然後就叫屙左屎個位同掉左啲屎佢,叫同學打開全部門同窗口,再叫清潔工清理地方。

恐怖嘅事情又再發生,佢將啲屎掉落課室個垃圾桶度, 老師見到佢呢一個動作佢成個人崩潰咗發咗癲咁鬧個位同學叫左汁返去廁所沖咗佢。

諗返起個位同學真係痴撚線㗎。

同學玩櫈 隻手指卡咗係張櫈個窿度 拎唔返出黎
最後叫咗白車送佢入院

王記校友

長沙灣?
全部同一個人做
上art堂突然話好口渴 拎支藍色顏料倒入口
成個口成棚牙都係藍色

黑板前面排隊 又突然話好肚餓 拎起支粉筆就咬黎食

小息落去買野食 話d人行樓梯太慢 阻住佢
直接跳落1樓平台 先再行樓梯落操場
但佢又無穿無爛

陸運會 拎住成個生日蛋糕去運動場
一個人食哂當早餐

體育堂踢踢下波話好肚餓 拎地下d草黎食

都好撚大食下
打穿班房道牆

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞