一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
堂堂都專心聽書唔訓教
以前lab啲櫈既櫈面係有一個個窿既
有條女由下而上咁塞隻中指入其中一個窿到 蚊唔返出黎 最後要call消防
唔知佢想做咩呢

塞到幾入
試過上上下堂
有幾個同學係冷氣槽個邊跑過

跑樓梯出cheat ?

好似唔係
聽講係純粹係班房玩搶書包周圍跑到出左冷氣機槽
我當堂嚇左一跳
不過咁耐之前我都唔記得lu
有個同學上完PE堂話熱到條底褲都濕埋,然後除撚左出黎對住冷氣機吹翻乾佢
全部同一個人做
上art堂突然話好口渴 拎支藍色顏料倒入口
成個口成棚牙都係藍色

黑板前面排隊 又突然話好肚餓 拎起支粉筆就咬黎食

小息落去買野食 話d人行樓梯太慢 阻住佢
直接跳落1樓平台 先再行樓梯落操場
但佢又無穿無爛

陸運會 拎住成個生日蛋糕去運動場
一個人食哂當早餐

體育堂踢踢下波話好肚餓 拎地下d草黎食

佢係咪精神有啲問題

佢四肢好發達 游水跑步幾撚勁
份人係傻更更 但唔會搞其他人

一拳超人啲friend
有個同學小息係咁向下面啲人吐口水,樓下啲人以為冷氣機滴水,我仲好記得有有個啊叔懶係識野咁講:個冷氣機滴啲水咁暖,一定好快燒機

而家諗返起都覺得好核突
打壁報打斷手

咩中學呀巴打

九龍塘區?

沙田
又諗起小學學圍棋
大家將d唔知係石定咩質地嘅棋丟上去風扇到
d棋就爆開四散
而家諗起都牙煙
有個同學上完PE堂話熱到條底褲都濕埋,然後除撚左出黎對住冷氣機吹翻乾佢

屌 好核突
又諗起小學學圍棋
大家將d唔知係石定咩質地嘅棋丟上去風扇到
d棋就爆開四散
而家諗起都牙煙

我小學都試過 個個見家長
唔係同學痴線得唔得
我學校校長呃津貼比人拉左
勿相認
上堂睇nba final, 有幾個同學個直播係慢幾分鐘
睇完場波見佢地仲睇緊就同佢地對賭贏曬佢地d錢
更衣室打邊爐
勿相認
以前中學有個低form 肥仔成日問啲miss 著咩色低褲 有一日終於比訓導捉去訓話狂鬧 話咁樣係性騷擾 之後個肥仔去咗拎支滅火筒 對住個訓導講話你再鬧我就射鳩你 之後結果點我就唔知喇

笑死

中二有個同學中文堂後面打飛機
我用止汗噴佢條撚
之後佢話痛
我叫佢比我睇下
我用水冧佢條撚
佢話好涼
屯門
急屎唔夠膽同老師講,
忍到不能再忍就舉住手衝出去廁所,
點知未行到出去,有粒啡色物體由褲腳好似六合彩個特別號碼咁慢鏡碌出嚟。
全班呆曬。
一腳踢爆食物售賣機既玻璃
再攞悶d 野食

用腳踢到部野入機 short 左
噤野飲出黎 唔洗$
成部機d 野噤曬出黎
有個同學塞左條蕉入人地個書包
之後狂打
最後支蕉爆晒
畢業幾年之後有人搵下大家嘅近況,結果發現有個性格有d怪嘅同學跳樓死咗
小學上堂有同學急尿,miss唔俾去,條撚樣痾落個水樽落堂dump去垃圾桶
坐近走廊嘅窗邊位默書岀貓 老師經嗰陣佢掉本書岀窗之後校工走黎問本書係咪佢
係尿兜柯尿俾人從後踼落pat pat到 半個人趴咗落尿兜到
掟咗好多紙飛機出窗
食粉筆
班房玩水槍
原來咁多連登仔讀弱能學校 唔撚怪得咁多低質 post
中六去長洲旅行,係船上面瀨撚左小小屎水,然後成條底褲掉左落海。。。

笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞