一人一個痴撚線同學既事蹟

1001 回覆
565 Like 2 Dislike
中學果陣有個專比我地恰既同學仔,p.e堂換衫果陣玩勁佢 ,將佢個飯盒既飯倒哂佢 然後塞個粉刷落去
睇左樓上咁多人講 我又記起一個小學同學
佢賴屎 但係佢淘手拎夠屎出黎放入櫃桶到
當時課室開風扇開到最大 陣屎味好快傳到成個課室
然後因為太臭 好多同學頂唔順 直接出哂課室
個老師之後搵到邊個係兇手就罵左成十分鐘仲要轉課室上堂

食m記早餐比人記缺點
中學果陣有個專比我地恰既同學仔,p.e堂換衫果陣玩勁佢 ,將佢個飯盒既飯倒哂佢 然後塞個粉刷落去

垃圾
係張枱度鑿左個窿
然後係櫃桶放左個盆栽等棵野係個窿度生出黎
推老師落樓梯
企係呀sir側邊拍完佢賓洲
食m記早餐比人記缺點

LLCEW TungChung
條友坐我後面係咁玩界刀 成日將把野推上推落 驚撚左兩個月
打喊路之後'甩較'
擺個拍子機入locker 同老師講有炸彈係入面
點解有d撚樣成班恰鳩一個都有臉post出黎
又唔撚對題 係咪以為自己好撚好打?
便服去學校旅行,同學個樣好mk比警察查身份證,班主任急步走緊去集合地點,點知佢望住班主任大叫:大佬拎住啲貨走呀。

呢個好笑
用手打爆窗
拆咗人哋張枱 枱面塊木板
上堂一攰枕落去 即刻翻起打落塊面度
同班fd Last day拆撚左殘廁度門

個時F5基本上最大,f6,7預科唔得閒理我地

走落去f1廁所玩鳩d新仔,嚇到喊晒

Lunch完上課室,同班fd逆線上課室,班f1落,我地上,我大大聲講句「屌,依嫁d f1個個一撚樣樣既

成班靚仔連佢地個班主任望住我

以為自己好型?
幼稚到呢
【本報訊】上周六「 NBA東西岸明星賽」,戲肉「入樽賽」神乎其技;荃灣一名17歲中五男生昨在校內籃球場,疑效法「入樽超人」羅賓遜上籃入樽,卻騰空失手仰後墮地;事主後腦地顱骨破裂,鮮血由右耳滲出,送院急救後幸無性命危險。有專家指籃球入樽屬高難度動作,呼籲青少年量力而為。

同屆,請相認
中學有個癲仔玩踢腳 點知踢踢下 隻鞋飛左出街 幾個男仔狗衝落去幫佢執鞋 好驚比老師校工發現
打爆火警警鐘 全校一齊走火警

+1
成班垃圾mk恰鳩人好威
小學係操場見到個用完既condom, 條鬼仔拎起手大聲話"I found a balloon" 之後放落口吹

成班垃圾mk恰鳩人好威

呢個post完全分到咩係真癲
咩係MK扮癲扮型
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞